Unetute nurgake
Avan akna
Rexx 23. märts 2014, kl 20.25 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,273 |
-diip- 24. märts 2014, kl 21.23 |
Vaat siis, ei teagi, kas nüüd akent lahti hoida või kinni panna. Soovid on erinevad ja kõiki ei saa täita:(
Paadielu ihalejaid tundub vähevõitu olevat. Õudusfilmide austajaid on samuti vähe ja reisitakse enamasti seltsis. Paistab, et enamus inimesi sobivad omavahel:) Kust aga mina leiaks endale kaaslase paadialuse-eluks?:(
Paadielu ihalejaid tundub vähevõitu olevat. Õudusfilmide austajaid on samuti vähe ja reisitakse enamasti seltsis. Paistab, et enamus inimesi sobivad omavahel:) Kust aga mina leiaks endale kaaslase paadialuse-eluks?:(
noh 25. märts 2014, kl 06.35 |
noh 25. märts 2014, kl 17.58 |
panther 25. märts 2014, kl 18.31 |
Küll koer koera tunneb.:)
Ja mina veel mõtlesin, et millest minu sümpaatia nende neljajalgsete vastu on tingitud.:)
Diip, ega sul vist kerge ole paadielu armastavat naist leida. Naised armastavad enamalt jaolt siiski kindlust ja mugavust, aga tormiga veel kõikuv laevuke seda teps mitte ei ole.
Ja mina veel mõtlesin, et millest minu sümpaatia nende neljajalgsete vastu on tingitud.:)
Diip, ega sul vist kerge ole paadielu armastavat naist leida. Naised armastavad enamalt jaolt siiski kindlust ja mugavust, aga tormiga veel kõikuv laevuke seda teps mitte ei ole.
-diip- 25. märts 2014, kl 18.47 |
VagrantCat 25. märts 2014, kl 20.16 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 797 |
-diip- 25. märts 2014, kl 20.39 |
c*) 26. märts 2014, kl 04.30 |
VagrantCat 26. märts 2014, kl 08.13 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 797 |
Ropp-Raivo 26. märts 2014, kl 08.47 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 501 |
Mul ka vastused ei. Õudusfilme ei vaata, üksinda ei reisi, Paadis elada ei soovi. Üksinda reisimine on minu arvates igav, ikka tahad ju vahel juttu ajada. Elamine peaks ikka kõigi mugavustega olema, külmik, nõudekas, pesumasin, teler jne
Vagrant, sinu küsimusele Portia ja Elleni suhtekriisi kohta teises teemas ma vastust ei tea.
Vagrant, sinu küsimusele Portia ja Elleni suhtekriisi kohta teises teemas ma vastust ei tea.
-diip- 29. märts 2014, kl 09.23 |
panther 29. märts 2014, kl 09.31 |
VagrantCat 29. märts 2014, kl 12.32 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 797 |
VagrantCat 29. märts 2014, kl 12.49 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 797 |
milline oleks sinu nimi, kui oleksid soomlane? muurahaispolkku:)
lingitan, have fun!
milline näeks välja sinu nimi jaapani ilukirjas?
http://www.takase.com/Names/NameInJapanese...
lingitan, have fun!
milline näeks välja sinu nimi jaapani ilukirjas?
http://www.takase.com/Names/NameInJapanese...
p. 30. märts 2014, kl 14.34 |
-diip- 02. aprill 2014, kl 20.11 |
panther 02. aprill 2014, kl 21.38 |
-diip- 02. aprill 2014, kl 22.05 |
Pixie 03. aprill 2014, kl 01.18 |
Pixie 04. aprill 2014, kl 13.51 |
eip?
noup?
ei mingeid mõtteid ega hullumeelseid ideid?
pakkumistest rääkimata?
diip on ilmselt perekonnanime välja mõtelnud ja ka ei taha jagada:)
mina ka ei taha.
aga vihjan - väga piibellik eesnimi, see puidune. ma võiks isegi pakkuda, et kõik me ostame või oleme ostnud samanimelise kaubamärgiga pudeli...mida?
noup?
ei mingeid mõtteid ega hullumeelseid ideid?
pakkumistest rääkimata?
diip on ilmselt perekonnanime välja mõtelnud ja ka ei taha jagada:)
mina ka ei taha.
aga vihjan - väga piibellik eesnimi, see puidune. ma võiks isegi pakkuda, et kõik me ostame või oleme ostnud samanimelise kaubamärgiga pudeli...mida?
noh 04. aprill 2014, kl 17.57 |
-diip- 04. aprill 2014, kl 22.25 |
Ei ma ole veel taganimesid välja mõtelnud, ikka kimbatuses. Mis puid on Piiblis? Pole teist eriti uurinud. Ja pudel? Ehh... Ei noki ikka hetkel, ei tule midagi pähe.
Sünnipäevavärk eriti ei klapi. Moetundlik ma pole, üsna suva, mis selga saab. T-särgid ja teksapüksid on toredad.
Üks peatäis nuttu oleks tore. Ei taha aga tulla. Miski ei tundu piisavalt kurb. On masendavaid asju, aga see pole see. Midagi keskmist ja mõõdukat oleks vaja. Mis tunduks piisavalt halb, aga mitte nii hull, et lööb täiesti auti. Vahel tahaks naine olla, siis löristaks iga asja peale;)
Sünnipäevavärk eriti ei klapi. Moetundlik ma pole, üsna suva, mis selga saab. T-särgid ja teksapüksid on toredad.
Üks peatäis nuttu oleks tore. Ei taha aga tulla. Miski ei tundu piisavalt kurb. On masendavaid asju, aga see pole see. Midagi keskmist ja mõõdukat oleks vaja. Mis tunduks piisavalt halb, aga mitte nii hull, et lööb täiesti auti. Vahel tahaks naine olla, siis löristaks iga asja peale;)
Lisa postitus