Avan mina viisakalt Delfi ukse ja mida ma näen, puid palju hõredamaks jäänud.
Ja nüüd tahaks mina küsida moderaatorilt, enne kui keegi siia üldse mingit asjalikku ja toredat ajaveetmisteemat julgeb tegema hakata, milliste reeglite vastu eksiti? Ja kas tegelikult üldse eksiti? Olen ennegi imestanud kustutamismeistrite nobedate näppude üle ja selle üle, kuidas ja mis alustel teemasid ära kaotatakse.
Kas piisab ainult sellest kui keegi frustreerunud isik, kes kogu maailma peale vihane, kirjutab moderaatorile, et kustutage see teema, sest see ei meeldi talle mingil põhjusel ja mode teeb oma tööd pealiskaudselt, ise teemasse süvenemata või seda lugemata? Või on veel näiteks mingeid salapäraseid põhjendusi, mis tingitud näiteks ületöötanud moderaatori näpuveast?
Mulle ei jõua kohale just see, et kustutatakse ära midagi, mis paljudele lugejaile ja kirjutajaile on meelisteemaks kujunenud ning neis teemades ju mingeid roppusi minu mäletamist mööda ei esinenud. Milles asi? Mina sooviks küll lähemalt teada, millised müstilised nõudmised tuleb edaspidi täita, et mõni tore teema püsima jääks ning kellegi näpuliigutuse tõttu avakosmosesse ei lendaks.