Unetute nurgake
Avan akna
-diip- 09. mai 2014, kl 19.29 |
Mul on aga idee, et KÕIK sissetulek makstakse maksudeks ära. Kõigi inimeste raha läheb ühele arvele, kust siis igaüks vastavalt vajadusele ja südametunnistusele kulutab.
Seda ei pea kohe riiklikul tasemel läbi viima, vaid vabatahtliku kommuunina. Tuleb teha üks pangaarve, millele ligipääs tagada kõigile, kes teatud kokkuleppele on nõus alla kirjutama. Ja ei mingit nuhkimist ja näägutamist! Eraviisiliselt molli anda võib küll.
Seda ei pea kohe riiklikul tasemel läbi viima, vaid vabatahtliku kommuunina. Tuleb teha üks pangaarve, millele ligipääs tagada kõigile, kes teatud kokkuleppele on nõus alla kirjutama. Ja ei mingit nuhkimist ja näägutamist! Eraviisiliselt molli anda võib küll.
panther 09. mai 2014, kl 19.36 |
Jah, muidugi, ideel poleks viga sel juhul kui kõigil inimestel oleks olemas südametunnistus.:) Paraku näitab igapäevaelu, et see puudub väägade paljudel ja ahnus on üks suurimaid inimkonna pahesid.
Ja mis puhul eraviisiliselt molli antakse? Kui keegi liiga palju sõna võtma hakkab või kui ühiskonto kiiresti tühjaks teeb ja kaugele maale, üksikule saarele su kommuunirahadega putkab?:))))) Siis vaja uuesti raha koguda, et see tüüp üleüldse kätte saada nii kaugelt.:))))
Ja mis puhul eraviisiliselt molli antakse? Kui keegi liiga palju sõna võtma hakkab või kui ühiskonto kiiresti tühjaks teeb ja kaugele maale, üksikule saarele su kommuunirahadega putkab?:))))) Siis vaja uuesti raha koguda, et see tüüp üleüldse kätte saada nii kaugelt.:))))
c*) 09. mai 2014, kl 23.17 |
-diip- 10. mai 2014, kl 08.36 |
Kommunism neh:)
Molliandmise jätaks siiski ära, see oli halb mõte. Vaja on hoopis, et süsteemi kuritarvitajal ei oleks kuhugi peitu pugeda. Tarvis on avalikku veebilehte, kus kõigi panus ja kulutused on kõigile nähtavad. Nii et kui keegi kogu papiga jalga laseb, on ka uues kohas teada, et tegemist on pasatskiga. Näiteks poemüüja saab kohe vaadata, et ahhaa, pasatski, talle ei müü.
Vaidlen vastu, et südametunnistuseta inimesi on palju. Alatuid tegusid tehakse tavaliselt kellegi ässitusel. Ega palju ässitajaid vaja ei ole, et süsteem pekki keerata. Osavam ässitaja ei hakka inimestele ükshaaval auku pähe rääkima, vaid kirjutab raamatuid või leheartikleid. Kui sulg hästi jookseb, saab oma rikutud mõtlemist laialt levitada.
Molliandmise jätaks siiski ära, see oli halb mõte. Vaja on hoopis, et süsteemi kuritarvitajal ei oleks kuhugi peitu pugeda. Tarvis on avalikku veebilehte, kus kõigi panus ja kulutused on kõigile nähtavad. Nii et kui keegi kogu papiga jalga laseb, on ka uues kohas teada, et tegemist on pasatskiga. Näiteks poemüüja saab kohe vaadata, et ahhaa, pasatski, talle ei müü.
Vaidlen vastu, et südametunnistuseta inimesi on palju. Alatuid tegusid tehakse tavaliselt kellegi ässitusel. Ega palju ässitajaid vaja ei ole, et süsteem pekki keerata. Osavam ässitaja ei hakka inimestele ükshaaval auku pähe rääkima, vaid kirjutab raamatuid või leheartikleid. Kui sulg hästi jookseb, saab oma rikutud mõtlemist laialt levitada.
Rexx 10. mai 2014, kl 15.38 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,273 |
panther 15. mai 2014, kl 12.01 |
-diip- 16. mai 2014, kl 22.05 |
Ma arvan, et ka vägagi mõtlemisvõimelise inimesega saab manipuleerida. On vaja kas veel vägevamat mõistust või mingit lihtsat eelist.
Manipulaatorid ei ole tingimata targad inimesed. Nad ainult teavad õigeid nuppe, millele vajutada. Ja selle vastu on ohver kaitsetu. Näiteks meelitamine mõjub isegi siis, kui pettus on arvatav. Inimesele lihtsalt meeldib enda kohta häid asju kuulda.
Manipulaatorid ei ole tingimata targad inimesed. Nad ainult teavad õigeid nuppe, millele vajutada. Ja selle vastu on ohver kaitsetu. Näiteks meelitamine mõjub isegi siis, kui pettus on arvatav. Inimesele lihtsalt meeldib enda kohta häid asju kuulda.
panther 16. mai 2014, kl 22.11 |
panther 16. mai 2014, kl 22.14 |
Ropp-Raivo 20. mai 2014, kl 16.29 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 501 |
Vahetan veidi teemat. Mul oli kindel plaan esmaspäeval ühte toredat neidu suksutama minna. Leppisin reedel veel täpse kellaaja kokku ja siis esmaspäeva hommikul (kui mul kube juba meeldivast ootusärevusest kergelt pungitas) teatas ta mulle:
Привет.. слушай.. у меня месячные начались..
Säh sulle kooki moosiga:)
Привет.. слушай.. у меня месячные начались..
Säh sulle kooki moosiga:)
noh 20. mai 2014, kl 18.53 |
c*) 20. mai 2014, kl 23.07 |
Ropp-Raivo 20. mai 2014, kl 23.37 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 501 |
Eks ta ole jah. Kunagi paar aastat tagasi oli jälle selline juhus. Olin Pelgulinnas suksutamas üht nooremat vene tütarlast ning käsil oli parasjagu ratsapoos. Otsustasime asendit vahetada ja kui vembla selleks välja tõmbasin, nägi see välja nagu ristirüütel Ümera lahingus. Punane. Tütarlapsel olid päevad alanud ootamatult. Egas midagi, kondoom vembla otsast maha ja vemmal põske (verist kondoomiga vemmalt oli nagu imelik pista). Lõpetasin suhu, mis oli tütarlapse jaoks ootamatu, kuid ta elas selle vapralt üle.
c*) 21. mai 2014, kl 06.25 |
Ropp-Raivo 21. mai 2014, kl 07.25 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 501 |
Pixie 21. mai 2014, kl 10.40 |
Vanad lood päevakorras, ooo-kei.
Ühe tsiviliseeritud riigi kodanikke -ei, mitte eesti - raputas paar aastat tagasi järgmine kohtuasi:
Lahutatud naise uus kallim leidis, et kõikide lõbude paketti kuulub koos emaga ka tolle teismeline tütar.
Ema lasi asjal sündida ja üritas seda saladuses hoida, asi tuli avalikuks kooli?sugulaste?tuttavate? kaudu.
Kohus mõistis alaealise(st.alla 18-aastase) lapse vägistajale 31(kolmkümmend üks) aastat vanglat.
Ema, kelle kohus oleks olnud oma last kaitsta, sai selle eest, et ta oli asjast teadlik ja vägistajat võimudele üles ei andnud, 21(kakskümmend üks) aastat vanglakaristust.
Mulle meeldib riik, mis kaitseb oma lapsi. Reaalselt ja seadustega, mis peaks võtma ära igasuguse isu lastega .... misiganes.
Ühe tsiviliseeritud riigi kodanikke -ei, mitte eesti - raputas paar aastat tagasi järgmine kohtuasi:
Lahutatud naise uus kallim leidis, et kõikide lõbude paketti kuulub koos emaga ka tolle teismeline tütar.
Ema lasi asjal sündida ja üritas seda saladuses hoida, asi tuli avalikuks kooli?sugulaste?tuttavate? kaudu.
Kohus mõistis alaealise(st.alla 18-aastase) lapse vägistajale 31(kolmkümmend üks) aastat vanglat.
Ema, kelle kohus oleks olnud oma last kaitsta, sai selle eest, et ta oli asjast teadlik ja vägistajat võimudele üles ei andnud, 21(kakskümmend üks) aastat vanglakaristust.
Mulle meeldib riik, mis kaitseb oma lapsi. Reaalselt ja seadustega, mis peaks võtma ära igasuguse isu lastega .... misiganes.
c*) 21. mai 2014, kl 10.41 |
kuu 22. mai 2014, kl 20.55 |
-diip- 22. mai 2014, kl 22.43 |
salasilm 22. mai 2014, kl 23.07 |
RR 23. mai 2014, kl 08.48 |
Ropp-Raivo 23. mai 2014, kl 23.23 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 501 |
Tom 27. mai 2014, kl 22.18 |
Ropp-Raivo 28. mai 2014, kl 15.13 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 501 |
Vastuseks Tomile.
Ma ei hakkaks seekord üksikasjadesse laskuma, aga mõned märksõnad siiski. Kotid on tänase päeva seisuga tühjad, kuid esmaspäevane slaavitar selleks kaasa paraku ei aidanud, sest ta oli jõudnud vahepeal ära armuda ning astunud oma sõnul püsisuhtesse. Andis mõista, et kui püsisuhe peaks mingil põhjusel läbi saama, siis võiks mõelda jälle minuga suksutamise peale.
Ma ei hakkaks seekord üksikasjadesse laskuma, aga mõned märksõnad siiski. Kotid on tänase päeva seisuga tühjad, kuid esmaspäevane slaavitar selleks kaasa paraku ei aidanud, sest ta oli jõudnud vahepeal ära armuda ning astunud oma sõnul püsisuhtesse. Andis mõista, et kui püsisuhe peaks mingil põhjusel läbi saama, siis võiks mõelda jälle minuga suksutamise peale.
Lisa postitus