Unetute nurgake
Hei, vana kaardivägi!
noh 14. veebruar 2018, kl 05.13 |
c*) 14. veebruar 2018, kl 05.18 |
noh 14. veebruar 2018, kl 05.21 |
c*) 14. veebruar 2018, kl 05.51 |
noh 14. veebruar 2018, kl 06.05 |
kahjuks ei tea...mul läheb siiski kammi vaja:PP...et soengust saak soeng:PP hm..praegu oleks nagu jõulud..imesi sünnib:PP ja mul on päkapikud käinud..aga mina neid ei näinud:PP taskud on komme täis laotud....olin küll varane..aga päkapikud jäid märkamatuks:PP oligi väike mure..et pole midagi rahvale vastu pakkuda..nüüd taskust hää võtta:PPPvanal peal läks eile poes sõbrapäev täitsa meelest ära:P
aga head sõbrapäeva teile..kallid unetud:P
aga head sõbrapäeva teile..kallid unetud:P
c*) 14. veebruar 2018, kl 06.09 |
c*) 14. veebruar 2018, kl 06.11 |
alissandra 20. märts 2018, kl 12.34 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 4,219 |
Ossaaa, igatsete vanu aegu taga? Tegelikult vahel tahaks ise kah, aga mingi aeg läks siin delfi foorumites nõnna jamaks ära, et ei tahtnudki enam käia.
Kevadeti tuleb ikka delfi ka meelde, kui tuluka täitmise aeg on. Sel aastal jõudsin järeldusele, et inimesed on kas lõpuks arvutused selgeks saaud või kannatlikuks muutunud, enam ei taheta ka selles abi.
Vahel (väga harva) vaatan kas lolliklubisse või kööginurka, kui meelde tuleb, aga Unetud ei ole meeldegi tulnud. (Oi, häbene Alissandra!) Täna mingit asja otsides juhtusin selle teema peale.
Oehhhh...! No ja ei oskagi kohe miskit kosta. Aega pole. Varem olin mina see, kes ei saanud aru, kuidas kõigil nii kiire ja kiire on, nüüd ise samasugune. Uued kohustused, uued hobid jms. Niigi veedan arvutis liigagi palju veel aega, aga jah hoopis mujal kui foorumites (va üks hädavajalik foorum). Nina on pidevalt arhiivitolmune. Arhivaalide tuulamine on mul täitsa haigus kohe.
Lastega on palju tegemist: ühega peab õppima, teist peab vahel kantseldama (alles selline kolaja, kellele tuleb asju alles selgeks teha). Varsti kolmas ka tulemas... Nad ikka kõik minu lapsed, mis sest et ma ise neid ei sünnita ega sünnitanud... :)))
A nüüd tundub, et olengi pikaks jutustama jäänud - vanaks jäänud ja palju lobisema hakanud...
Kevadeti tuleb ikka delfi ka meelde, kui tuluka täitmise aeg on. Sel aastal jõudsin järeldusele, et inimesed on kas lõpuks arvutused selgeks saaud või kannatlikuks muutunud, enam ei taheta ka selles abi.
Vahel (väga harva) vaatan kas lolliklubisse või kööginurka, kui meelde tuleb, aga Unetud ei ole meeldegi tulnud. (Oi, häbene Alissandra!) Täna mingit asja otsides juhtusin selle teema peale.
Oehhhh...! No ja ei oskagi kohe miskit kosta. Aega pole. Varem olin mina see, kes ei saanud aru, kuidas kõigil nii kiire ja kiire on, nüüd ise samasugune. Uued kohustused, uued hobid jms. Niigi veedan arvutis liigagi palju veel aega, aga jah hoopis mujal kui foorumites (va üks hädavajalik foorum). Nina on pidevalt arhiivitolmune. Arhivaalide tuulamine on mul täitsa haigus kohe.
Lastega on palju tegemist: ühega peab õppima, teist peab vahel kantseldama (alles selline kolaja, kellele tuleb asju alles selgeks teha). Varsti kolmas ka tulemas... Nad ikka kõik minu lapsed, mis sest et ma ise neid ei sünnita ega sünnitanud... :)))
A nüüd tundub, et olengi pikaks jutustama jäänud - vanaks jäänud ja palju lobisema hakanud...
alissandra 20. märts 2018, kl 21.15 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 4,219 |
justjah 22. märts 2018, kl 02.22 |
noh 22. märts 2018, kl 04.15 |
kenad kevade algust..teile vanaemad:PPkutsumisest siis niipalju..et mind kutsuvad kõik isemoodi..nimega , eeltiitliga ja tiitliga:PPPkaugemad ikkagi nimega ..ja eks selles kedagi süüdistada ei saa..võibolla kui lapsukesed suuremad..ehk siis jagavad ära ,kes see võõras nii harva käib:P
alissandra 22. märts 2018, kl 10.49 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 4,219 |
justjah 22. märts 2018, kl 13.39 |
diip 15. aprill 2018, kl 22.23 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,402 |
kuku 21. aprill 2018, kl 17.56 |
jah 21. aprill 2018, kl 18.42 |
kuku 21. aprill 2018, kl 19.15 |
jah 21. aprill 2018, kl 19.21 |
kuku 21. aprill 2018, kl 19.48 |
Kohe näha, et jood Eestist ostetud märjukest! :) Kui sa natuke lõuna pool elaksid, siis oleksid varud arvatavasti suuremad, nii et iga pudeli järele eraldi poodi poleks vaja marssida. Aga teisest küljest on see jälle hea, muidu hakka veel alkohoolikuks!
Rangide all mõtled vist abielurange, jah need on nii mõnelgi kaelas, aga on veel midagi.
Rangide all mõtled vist abielurange, jah need on nii mõnelgi kaelas, aga on veel midagi.
jah 21. aprill 2018, kl 21.52 |
kuku 21. aprill 2018, kl 22.42 |
kuku 22. aprill 2018, kl 17.29 |
kevad südames 22. aprill 2018, kl 18.27 |
Lisa postitus