Ossaaa, igatsete vanu aegu taga? Tegelikult vahel tahaks ise kah, aga mingi aeg läks siin delfi foorumites nõnna jamaks ära, et ei tahtnudki enam käia.
Kevadeti tuleb ikka delfi ka meelde, kui tuluka täitmise aeg on. Sel aastal jõudsin järeldusele, et inimesed on kas lõpuks arvutused selgeks saaud või kannatlikuks muutunud, enam ei taheta ka selles abi.
Vahel (väga harva) vaatan kas lolliklubisse või kööginurka, kui meelde tuleb, aga Unetud ei ole meeldegi tulnud. (Oi, häbene Alissandra!) Täna mingit asja otsides juhtusin selle teema peale.
Oehhhh...! No ja ei oskagi kohe miskit kosta. Aega pole. Varem olin mina see, kes ei saanud aru, kuidas kõigil nii kiire ja kiire on, nüüd ise samasugune. Uued kohustused, uued hobid jms. Niigi veedan arvutis liigagi palju veel aega, aga jah hoopis mujal kui foorumites (va üks hädavajalik foorum). Nina on pidevalt arhiivitolmune. Arhivaalide tuulamine on mul täitsa haigus kohe.
Lastega on palju tegemist: ühega peab õppima, teist peab vahel kantseldama (alles selline kolaja, kellele tuleb asju alles selgeks teha). Varsti kolmas ka tulemas... Nad ikka kõik minu lapsed, mis sest et ma ise neid ei sünnita ega sünnitanud... :)))
A nüüd tundub, et olengi pikaks jutustama jäänud - vanaks jäänud ja palju lobisema hakanud...