Mina valisin RE ja olen tehtud valikuga rahul. Miks?
Tahtsin valida inimest, kelle väljaütlemised ja käitumine on mulle meeldinud (vähe on neid poliitikuid, keda olen kohanud silmast silma ehk mulje ei ole läbi teleekraani kujundatud. Minu valitu oli üks neist). Ma tahtsin valida professionaali, kes on end kuskil varem tõestanud, olgu selleks Riina Solman või Tiina Kangro IRL-st (ja jah, ma oleksin valinud neid, kui nad oleks olnud minu ringkonnas, ka hoolimata mõne IRL esipoliitiku tohutust antipaatsusest).
Tahtsin valida naist, samas nüüd uue RK koosseisu vaadates on mul kahju mõnest sümpaatsest ja tundub, et targast mehest, kes on jäänud mõne hirmedeva naise varju (Taro versus Aunaste).
Minu hääle sai RE, sest kõike kaaludes, kas anda hääl uuele jõule, aga ääretult ebasümpaatsele inimesele või inimesele, kes on minu jaoks ainult nimi (ma ei tea tast midagi, võib-olla ongi tubli ja tore, aga ma soovin enamat) ja lõpetuseks on RE kõigest tema vigadest hoolimata ka palju sümpaatseid inimesi ja nad on jätnud ka riiki juhtides kaugelt parema mulje, kui mõni teine (Anne Sulling on kaugelt etem Urve Palost, Maris Lauri etem Helmen Kütist või Helju Pikhofist) Tänane sünnipäevalaps on minu jaoks ebasümpaatne ilma skandaalitagi.