Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Rõivase partei keerab eestlaste elu pekki!!!
 
onkel 04. märts 2015, kl 02.17
samas olen omamoodi õnnelik, et kesk võimule ei pääsenud, muidu oleks mul siit kindel minek. noh, minek on nii või naa, juba sel aastal, aga veidi raskema südamega :D
 
Tallinnast Nõmmelt 04. märts 2015, kl 02.40
Kes te kommentaatorid küll siin olete, kuskohas te elate ja tegutsete, et sellised seisukohad?? Mina näiteks valisin Reformi, nagu ka kõik mu tuttavad, kellega üksteisele pärast õnne soovisime valimistulemuste puhul. Nagu kivi langes südamelt, kui lõplikud valimistulemused tulid. Ainuke tume plekk meie arust on see, et EKRE sai parlamenti, oleks parem võinud EKRE kohad minna kasvõi näiteks Vabaerakonnale.
 
tallinnast, kesklinnast 04. märts 2015, kl 06.51
mina näiteks ei valinud Reformi. aga ikka sain Reformikad :D
ainuke helge plekk on see, et tulid kaks uut erakonda. kuna EKRE on väga intensiivne, samas radikaalne, ei lähe ka võimulolijal enam väga ladusalt ja ainult exeli tabelit täites.
hea meel on, et midagigi muutus, samas kardan, et radikaalid viivad rahva tänavarahutusteni (kas otseselt või neile vastuseisuna). samas eestlane on mage, kuid tundub, et pinna all ikkagi polariseerunud. tavainimene hääletab siin maal jalgadega. olemas on natsid nii eestlaste kui venelaste seas. mingi mass(riigiametnik?)loodab Reformi ja eurorahade peale, et see suudab stabiilsust hoida. no Tanki-Antsu toomine Reformi kinnitas ka usku ja selgroogu. kahju on, et vasakpoolsust üldse vist ei eksisteeri. EKREle oleks tasakaalustavat jõudu vastu vaja. no saab, mis saab, eks tulevik näitab, igatahes laulvast revolutsioonist oleme väljas. annaks jumal venemaale vähest huvi Baltikumi vastu.
 
Eesti on TOP5 04. märts 2015, kl 07.27
Kõik on rikkad ja ilusad ja sõidavad Porschedega. Vaesed teevad Eestile häbi ja võiks üldse ära kolida et Eesti saaks TOP1!
 
tädi 04. märts 2015, kl 08.12
ei valinud, massin valis
 
to Nõmmelt 04. märts 2015, kl 08.14
vikerkaarlased , eks?
 
Täpitriin 04. märts 2015, kl 09.19
Mina valisin RE ja olen tehtud valikuga rahul. Miks?
Tahtsin valida inimest, kelle väljaütlemised ja käitumine on mulle meeldinud (vähe on neid poliitikuid, keda olen kohanud silmast silma ehk mulje ei ole läbi teleekraani kujundatud. Minu valitu oli üks neist). Ma tahtsin valida professionaali, kes on end kuskil varem tõestanud, olgu selleks Riina Solman või Tiina Kangro IRL-st (ja jah, ma oleksin valinud neid, kui nad oleks olnud minu ringkonnas, ka hoolimata mõne IRL esipoliitiku tohutust antipaatsusest).
Tahtsin valida naist, samas nüüd uue RK koosseisu vaadates on mul kahju mõnest sümpaatsest ja tundub, et targast mehest, kes on jäänud mõne hirmedeva naise varju (Taro versus Aunaste).
Minu hääle sai RE, sest kõike kaaludes, kas anda hääl uuele jõule, aga ääretult ebasümpaatsele inimesele või inimesele, kes on minu jaoks ainult nimi (ma ei tea tast midagi, võib-olla ongi tubli ja tore, aga ma soovin enamat) ja lõpetuseks on RE kõigest tema vigadest hoolimata ka palju sümpaatseid inimesi ja nad on jätnud ka riiki juhtides kaugelt parema mulje, kui mõni teine (Anne Sulling on kaugelt etem Urve Palost, Maris Lauri etem Helmen Kütist või Helju Pikhofist) Tänane sünnipäevalaps on minu jaoks ebasümpaatne ilma skandaalitagi.
 
MÄSS 04. märts 2015, kl 10.29
Mis te siin nämmutate, tehke meeleavaldus.
 
see 04. märts 2015, kl 11.29
mingid imelikud keskerakonna palgalised siin lurisemas :D kui ekre on äärmuslik, mis asi see keskerakond siis on? toodab soviette lausa maksumaksja rahade eest. aga eestlane muidugi olgu vait ja vagusi, nagu orjadel ikka kombeks
 
kmhh 04. märts 2015, kl 15.02
RE ja KE on need erakonnad keda näha ei tahtnud
 
nojaa 04. märts 2015, kl 15.48
mis te enam ulute? Nüüd vaadake ise, kuidas oma nahk päästa, Eesti on minevik ja tulevikuta.
alissandra 04. märts 2015, kl 17.34
Kõige suuremad virisejad on need, kes ise valimas ei käinudki ja nii igal korral. :P
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!