Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
kuidas delfi naisteka uuendused meeldivad?
 
oehh 03. oktoober 2010, kl 11.48
liskas sellele, et kui teemal klikkida ei muuda see peale seda värvi, et aru saada millist teemat on loetud ja millist mitte, siis nt. praegu halva kogumuse rubriigis olles ei loe ma seda kusagilt välja, et ma siin olen. enne oli päises kirjas, mis alafoorumis oled. ok, tehku uuendusi, a vanad asjad mis enne olid ja mis olid loogilised on ära võetud??? linke saavad panna ainult reg. kasutajad, teised kasutage copy-paste.
 
jama jah 03. oktoober 2010, kl 11.50
Miks uuendavad? Uuendavad, sest vanaviisi enam ei saa ja uuendused kutsuvad vanad uued ja uued vanad kasutajad samuti uudistama, kuidas nüüd see eluke käib. Kuid sellegipoolest omale kontot sisselogimiseks igaüks tegema ei hakka.
Huvitav, ei kiida ega laida esialgu :)
 
njah 03. oktoober 2010, kl 11.58
Proovin ka kuidas siin uues roosas maailmas see kõik toimib.
 
taiplik 03. oktoober 2010, kl 12.02
Siin käib ju kõik tagurpidi, näitab ainult esimesi komme ja kui tahad viimasena kirjutatut vaadata, siis tee veel üks näpuliigutus.
 
optimist 03. oktoober 2010, kl 12.08
Aga vajutage kohe sellele viimasele numbrile ja näete viimast lehekülge, jääb hull kerimine ära
 
juta 03. oktoober 2010, kl 12.09
Äärmiselt kole ja ebamugav. Tekstidel mõttetult laiad vahed ei meeldi.
 
väga halb kogemus 03. oktoober 2010, kl 12.14
Tahan ka endist tagasi, miks peab muutma seda mis hästi töötas. Kas keegi peab oma palga saamiseks seda tegema, kui ei muuda midagi lastakse töölt lahti? Mina laseks töölt lahti sellised iga hinna eest uuendajad. Roosalilla värv, ilge, lähn otsin midagi täiskasvanutele mõeldut.
 
kult 03. oktoober 2010, kl 12.17
Miks ei saa registreeruda, miks näitab pidevalt vale kasutajanimi, olen seda alati siin kasutanud ja ei näinud kedagi teist selle nimelist, miks kotitakse!?
 
kk 03. oktoober 2010, kl 12.26
k, kaua Sa jahud nüüd, saa juba aru, et linke saavad ainult regajad panna. ei arene Sa ka kunagi, ikka sama loll kui alati.

aga see on kõll mage, et siin kirjutamiskastikeses see tekst, mis ära kustub, kui kirjutama hakata, on vigane. roosa on suht tagasihoidlik, ei häiri, kuigi roosafänn ma pole. kiri on mõnusalt suur. aga teemad, mida juba vaadanud olen, PEAKS kindlasti värvi muutma, see on ebamugav.
 
Proovin ka 03. oktoober 2010, kl 12.28
No ei ole hea see uus variant! Tekst nii pisike ja vahed igal pool nii suured, tehku siiis pigem vastupidi. Roosa ei häiri, kuid häirib see mitme lehekülje-asi, pange tagasi, et kogu jutt on üks joru!
 
gwendolyn 03. oktoober 2010, kl 12.29
Ma ka oma vana nime võtta ei saanud. Noh mis seal's ikka, mõtlesin uue välja. Samas pidin ka täiesti uue mailikonto looma, sest ma ei taha, et mu nimi avalikult nähtav oleks.

Eks kõik on harjumatu veel, aga paistab, kas kasvab külge või mitte. Veidi liiga roosa on küll esialgsel vaatlemisel.
 
Proovin ka 03. oktoober 2010, kl 12.31
Ahjaaa, see ka, et mis point sellel vaatamiste arvul on? See ei ütle mulle mitte midagi, ikka postituste arv loeb.
 
manipurafolium 03. oktoober 2010, kl 12.46
End klahv viib krt teab kuhu, sest kommentaari kastikesele, on alla lisatud mingit juttu kolm kilomeetrit. Pikalt kommitud teemas peab nüüd kerima ja kerima ja kerima.

Linke ei saa aktiivselt panna. Lahe. Muudkui kopipeisti neid nüüd.

Aga videosid saab. Hea seegi. Või ei saa??
http://www.youtube.com/watch?v=mv4E9175EOY
 
kk 03. oktoober 2010, kl 12.46
k, nagu ikka, oled Sa arengupeetusega, saa juba aru, et linkida saab vaid sisseregatult.
 
manipurafolium 03. oktoober 2010, kl 12.52
My Ass
??
http://tv.delfi.ee/video/0SYYi1eJ/

Ei tule neid kusagilt. Isegi Delfist endast mitte
 
manipurafolium 03. oktoober 2010, kl 12.54
Ah, et reagtult ainult?

Tore :))
 
k 03. oktoober 2010, kl 13.06
kk kirjutas:
-------------------------------------------------------
> k, nagu ikka, oled Sa arengupeetusega, saa juba
> aru, et linkida saab vaid sisseregatult.


sain-sain aru, sina ei saanud aru vist millestki, et suisa kaks korda pidid tatti loopima. said oma päeva kauniks?
arengupeetusega.... vaata aga, kui kultuurselt ja naiselikult üks "daam" rääkida oskab.
 
son i am dissapoint 03. oktoober 2010, kl 13.30
VAU, kui halb! Kui varem muudeti naistekas roosaks ja kaotati armas tuttav ja loetav Courier New font ära, olin pettunud - kellele see muudatus vajalik oli? Okei, käin siin vähem (kolisin perekooli foorumisse, vähem reklaami ja värve), nii korra nädalas. Nüüd aga on asi päris hull!
Kui varem vajutasin teema lõppu jõudmiseks vaid page down või end klahvi, siis nüüd lõpeb teema ära kuskil lehe keskel - niisiis väga suur mugavus kaotatud, allpool on ainult mingi sodi, mida nagunii pealehel näeb.

Ja lehed, 1-2-3 on täiesti tarbetud, üks joru oli kõige parem. Näiteks kui keegi kirjutab kellelegi vastu to Mari ja oma argumendid, siis varem kasutasin ctrl F "Mari" ja sain järele vaadata, mida see Mari oli rääkinud. Nüüd aga kui see on eelmisel või üleeelmisel lehel...? Kohutavalt tüütu!

Taust on päris roosa - miks? Naisteka külastajad harilikult ei ole 5-aastased printsessid ja ükssarvikud, kes arvaksid et mida rohkem seda uhkem. Ausalt, less is more.

Uhh, ja sidumine kontot FB või Twitteriga- kas te teete nalja? Naisteka suurim eelis, mis talle populaarsuse tõi, oli see, et see oli nii paganama anonüümne.
Ennustan, et siin jääb külastajaid peale esmast uudistamislainet vähemaks. Vähemalt ühe kasutaja võrra.

Pagan küll, kõik uuendavad. Naistekas võiks ju Digg.com näitel näha, et uuendused, eriti suured, pole alati head. Digg oli üks populaarsemaid saite, kõik ootasid äravusega uut V4 Diggi ja jube nädala pärast inimesed lahkusid. Digg-i kasutajatest on julgelt veerand lahkunud. Digg-i loojat paluti, et ta muudaks Diggi endiseks, sellega saab veel endisi kasutajaid tagasi, aga ei. http://www.readwriteweb.com/archives/digg_redesign_tanks_traffic_down_26.php (linkida ei saa, kui ei taha olla nimeline kasutaja? Lollus)

Enne tasub teha küsitlus, uuring, milliseid muudatusi tavakasutajad soovivad, vastasel juhul võib jääda lehe uuendaja siia foorumisse üksi kondama.

BOIKOTT UUELE NAISTEKALE! TAHAME VANA TAGASI!
 
son i am dissapoint 03. oktoober 2010, kl 13.32
Vabandan, näen nüüd, et to Mari asemel saab vastata. See on positivne. Samas kui Mari kirjutas sama pika jutu kui mina enne ning mina kirjutan ka esseepikkuse vastuse, siis venib see üks postitus liiga pikaks. To-tamine on lihtsam.
 
mõtlik 03. oktoober 2010, kl 13.38
Eks see uuega harjumine võtab aega:). Ent delfi lehekülg plinkivatest reklaamidest niigi kirju. Nüüd lisatud foorumi lehel veel klikkide arv ja kommenteerijate nimi jms. esmapilguks mittevajalikku infot muudab lugemise häirivalt kirjuks. Kommenteerijate avatarid ja registreeritud kasutajanimed- minu jaoks ajaviite kohta liiga ülepakutud. Informatiivseks kvaliteetleheküljeks see vaevalt, et muutub. Vaevalt , et registreeritud kasutajaks hakkan . Ja ropendamise ja nõmetsemiste, sõimlemise soovi puhul keegi oma nime alla niikuinii ei esine.
 
naistekas.delfi 03. oktoober 2010, kl 13.38
Tervitus!

Oodatult on siin nii täna nii päikest kui ka tore. Tore - järelikult läheb tehtu kõigile korda.
Mis puutub registreerumisse, siis ka Naistekal endal tuli kontot luues mõttetööd teha, sest meie enda nimi oli pildikeskkonnas juba kasutusel. Kuid tulemus on vahva.

Teen isegi siinkohal katsetusi, lisades meie pildialbumi lingi:

http://pilt.delfi.ee/my_album/189379/

Videolink tuleb ka:



Kõige lõpuks teen kommenteerimise kastikese alla ühe linnukese: JÄLGI TEEMAT!

Jõudu kõigile!

---------

"Sõprus iseendaga on kõige tähtsam, sest ilma selleta ei saa me olla sõbrad kellegi teisega."

/Eleanor Roosevelt, 1884-1962 oli Ameerika Ühendriikide presidendi abikaasa, literaat ja diplomaat/



Toimetatud 1 kord(a). Viimati naistekas.delfi 03.10.2010 13.53.
 
negat 03. oktoober 2010, kl 14.02
Enne sai tagasi minnes kohe teemade menüüsse. Nüüd satub lihtsalt lehele 2, 1 ja siis alles menüüsse. Kohutavalt ebamugav. Mõlemapoolsed reklaamijaod on mittevajalikud, kas tõesti peab KÕIKE MÜÜMA! Pole mingit kohta enam kus reklaame ei peaks vahtima. Mina olen üks nendest, kellele juba eelmised muudatused ei meeldinud ja ausõna, käisin siin tunduvalt harvemini tõepoolest. Ma ei usu, et ennast korraga päriselt võõrutada suudaksin, aga nüüd küll luban endale pealkirjade lugemist ja ainult siis sisse kiikamist kui teema ülitähtis tundub.
 
nõid 03. oktoober 2010, kl 14.10
kindasti võiks teha võimalikuks viimase kommentaari nägemise end-klahvi kasutades. Hetkel satud end-klahviga kuskile pärapõrgusse ja siis pead hakkama kerimisreal katse-eksituse teel seda õiget kohta otsima. :(
ajamahukas, närvimahukas, halb. Ka võiksid loetud teemad olla teist värvi. Miks seda muudeti? ma ei ole veel kohanud foorumit, kus see teisiti oleks. Liigne originaalitsemine ei too kasu!
 
Troll 03. oktoober 2010, kl 14.41
See uuendus ei meeldi üldse, eelnevalt on kõik miinused ülesloetud. Mõttetu on siia oma aega ja närve raiskama tulla, isegi kui juba harjunud, sest see roosa igal pool on häiriv.
Vähemalt jääb aega rohkem muuga tegelemiseks.
Meeldis Delfi uudiste osas et saab hindeid anda - siis näen, kelle arvamusega mu arvamine ühtib - selle eest aitäh Delfi.
 
kasutaja 03. oktoober 2010, kl 14.49
Mulle ka ei istu see uus look. Kõige rohkem häirib see, et kui kerin alla siis liiga hoogu minnes satun foorumi all olevatele artiklitele ja see tekitab segadust.
Samas ei ole see delfi naisteka foorum nii oluline koht nii, et siis pole hullu.
 
!!! 03. oktoober 2010, kl 16.07
gwendolyn kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ma ka oma vana nime võtta ei saanud. Noh mis
> seal's ikka, mõtlesin uue välja. Samas pidin ka
> täiesti uue mailikonto looma, sest ma ei taha, et
> mu nimi avalikult nähtav oleks.
------------------------------------------------------

Soovitus neile, kes ei taha kasutajaks registreerimisel oma kasuliku e-maili aadressiga liputada... Kasutage mailinator.com abi, see on üks geniaalsemaid ja lihtsamaid ideid, mis internetis loodud.
Teil polegi üldse vaja teha eelnevalt omale e-maili kontot. Esiteks, siin Delfi konto loomisel kirjutage e-maili lahtrisse näiteks mingijura@mailinator.com (peaasi, et mailinator.com oleks, enne @ märki olev jura või sõna mõelge ise välja ja jätke vähemalt mõneks minutiks meelde omale. Siis kui Delfi ID konto on sedasi tehtud, minge lehele www.mailinator.com ja sisetage seal login kasti oma väljamõeldud jura, siinkohal näites mingijura (parooli polegi vaja üldse, seepärast ärge väga lihtsaid sõnu valige selleks juraks, et mitte sattuda kellegi teise juhtumisi võimalikku postkasti). Edasi te satutegi kohe oma postkasti kus näetegi Delfi konto registreerimise kinnituskoodi, millega toimetage juba edasi. Mailinatori postkast kustub automaatselt tunni aja jooksul, selle üle pole vaja muretseda. Mahutab ka maksimaalselt umbes 10 posti, ilma manusteta (neid ignoreeritakse, näidatakse ainult põhiteksti osa). Kui teinekord vaja taas sinna midagi saata (samal või mistahel muul kontonimel), siis see mailinatori postkast tekib automaatselt ise taas, niipea kui vastava nimega aadressil kiri sinna saabub! PS! See postkast ei sobi posti hoidmiseks, seda tuleb kohe vaadata kui kiri saadetud. Mõeldud just selliste foorumite registreerimiste ja samuti spämmi tarbeks.
 
ml 03. oktoober 2010, kl 16.22
ei meeldi, kuidagi segane tundub see värk nüüd. samuti ei jää enam märki postitusele, kus olen juba käinud. hiljem tahaksin uusi postitusi ehk lugeda või siis sama uuesti lugeda. vanal oli näha monitoril, millises postituses ma käinud olin.
 
DelfiKass 03. oktoober 2010, kl 16.25
Logisin ennast sisse ja kust kohast ma ennast nüüd välja saan logida? Kes ütleks mulle, sellist kohta polegi siin, kuist välja saab. Palun aidake teadjamad.
 
x 03. oktoober 2010, kl 16.33
Kas brauseri korraks sulgemine ei aita välja logida?
 
jee-jee 03. oktoober 2010, kl 16.33
vaesel ajal peab aina odavamaid it-mehi palkama ja kurb tulemus siin näha
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!