Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
kuidas delfi naisteka uuendused meeldivad?
 
vaata 03. oktoober 2010, kl 16.34
Seal üleval on loetelu: Suhted, Testid, Perekond, Tervis, Hooaeg ......Kasulik, Date, Täheke. Vaata selle Tähekese peal on logi sisse, vajuta sinna!
 
DelfiKass 03. oktoober 2010, kl 16.47
Tänud, nii saab nüüd oma varjunime maha. Terve hommiku siin katsetanud ja kassina ringi lipanud. milline kergendus.
 
kuidas 03. oktoober 2010, kl 16.56
Te selle hoti aadressi varjatuks saate, proovin seadetest, aga ei leia?
 
ohh 03. oktoober 2010, kl 16.56
Mina väsisin ära sellest kontserdist, silmad valuatvad.
 
sedasi 03. oktoober 2010, kl 16.58
vaata privaatsus ja sealt saad valida, kas avalik või mitte, kui ei taha avalikustada, siis võta linnuke kastist maha ja nii lihtne see ongi.
 
ohh 03. oktoober 2010, kl 17.02
regisin oma hotiga, aga mulle ei tulnudki vastust, et olen sees või sain nüüd kasutajaks. siis mõtlesin, et parem ongi. mõnel paistab olevat ikka epost varjatud, kuid kuidas nad selle said, ei tea. mu meelest võiks sellised reegilid olla ikkagi kirjas foorumi kasutustingimustes. selgitused, kuidas logida, mida näed ja kui ei taha enam näha/olla foorumis. kuhu see konto siis kaob? praegu on küll jumala isikuvastane see lugu. vaid üks näide: kasutajad kirjutavad tervisefoorumisse ja kui nende epost on avalik, siis on kogu info su (hetke)tervise kohta teada. kas nii sobib?
 
kontota 03. oktoober 2010, kl 17.02
Kuidas saab mõni omale konta vähema tähemärgita, kui on vaja sisestada vähemalt 5 tähtemärki või numbrit?
 
njah 03. oktoober 2010, kl 17.03
Väga lihtsalt .
 
kuidas 03. oktoober 2010, kl 17.09
Vaatasin valet seadet, seda kus saab pilti lisada, aga seda hoti aadressi saab varjatuks muuta naisteka foorumi alt seadetest.
 
foorumlane 03. oktoober 2010, kl 17.34
Uuendus on foorumi ebamugavaks ja inetuks muutnud. Jube värv, nagu imiku magamistuba. Silmi väsitav. Ridade vahed pikaks venitatud. Kasutades /End-i/, kerib ette mingisugused teemad, mis üldsegi kommenteeritavasse teemasse ei puutu. Pilte ja videosi sai enne panna mitte ainult Delfist, kasutus oli laiem. Ühte teemat peab mitu korda kerima, enne oli kogu teema korraga loetav ja kommenteeritav.
Vana foorum oli käepärasem ja mugavam. See uuendus näitab, et mitte iga uuendus ei ole parem ja tarbijasõbralikum. Kes sellest uuendusest kasu sai, ei tea. Igatahes mitte foorumlased. Kindel on see, tänu uuele kujundusele kaotab Delfi suure hulga oma endisi külastajaid.

JÄÄN TAGA LEINAMA VANA FOORUMIT
 
naistekas.delfi 03. oktoober 2010, kl 17.53
@DelfiKass

välja saad logida ikka sealt samast parempoolsest ülanurgast. Seal on väike roosa noolemärk, millelt avaneb vastav aknake!
__________

"Sõprus iseendaga on kõige tähtsam, sest ilma selleta ei saa me olla sõbrad kellegi teisega."

/Eleanor Roosevelt, 1884-1962 oli Ameerika Ühendriikide presidendi abikaasa, literaat ja diplomaat/
 
mina 03. oktoober 2010, kl 18.38
kas nüüd peab kuskil registreeruma et sõna saaks võtta...igatahes proovin ilma...ei viitsi selle nõmeda paroolinduse ja registreerumisega küll jamada
 
patune leida 03. oktoober 2010, kl 19.08
Miks ma ei tohi teada, millises foorumis ma parasjagu olen? Võtan siit kõrvalt paremalt teema lahti ja mul pole aimugi, kuhu ma satun, on see halb kogemus, feministi nurgake vm. kerin üles, kerin alla, lähen eelmisesse teemasse, lähen järgmisesse, aga mis foorumis olen, ei tea. kellele või milleks säärane salastamine?
 
ei rega 03. oktoober 2010, kl 19.30
ei õnnestunud isegi delfi naisteka esindajal linki lisada!!!

nnäännännäää...

aga tobe on uus leht küll. väsitav, kirju ja mõttetut infi sisaldav. äkki paneks iga sõna järele facebooki ja twitteri logod? mis? kõlab innovatiivselt ja uudselt?
 
tule taevas appi 03. oktoober 2010, kl 19.39
patune leida kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Miks ma ei tohi teada, millises foorumis ma
> parasjagu olen? Võtan siit kõrvalt paremalt
> teema lahti ja mul pole aimugi, kuhu ma satun, on
> see halb kogemus, feministi nurgake vm. kerin
> üles, kerin alla, lähen eelmisesse teemasse,
> lähen järgmisesse, aga mis foorumis olen, ei
> tea. kellele või milleks säärane salastamine?

tahtsin just sama kirjutada. see on EBANORMAALNE. ok, tehku uuendusi aga asju mis enne olidm mis on vajalikud ja mis toimisid pole vaja ära solkida!
see tsiteerimine on ka nõme, et iga rea ette viskab > märgi...
 
e 03. oktoober 2010, kl 19.42
Ega vist ei saagi enam naistekas liiga kaua aega raisata, sest roosa hakkab tõesti silmi väsitama... äkki on see taotuslik, et rahvas rohkem oma elu elaks! ;)

Loodetavasti võetakse siin eelpool paljude kasutajate poolt kirja pandud ettepanekuid ja kriitikat kuulda ning tehakse mõningad muudatused!
 
Küsimus tegijatele 03. oktoober 2010, kl 19.52
Kust ma saan selgitusi lugeda miks nii tehti? Miks muudeti hästi toimiv foorum? Kellel seda vaja oli? Kas muutsite sellepärast et olete mures rahva tervise pärast ja suunate nad nüüd metsarajale jooksma delfis istumise asemel?
 
copy paste 03. oktoober 2010, kl 20.22
Toimetus, 03.10.2010 13:32
Austatud kasutajad!

Oma identiteedi kaitsmiseks võite registreerimisel kasutada soovitud nime ning keegi teine samasuguse kasutajanimega kontot teha ei saa. Sama nime võivad küll kasutada registreerimata kasutajad, kuid nende postitusi ei aeta enam teie omadega sassi, sest need eristuvad avatari ning kasutajanime kirjaviisi poolest - teie kasutajanimi on klikitav ning viib teie profiili vaatesse!

Web ID on konto, mille abil saab kasutada erinevaid Delfi teenuseid - Pilt, Video, Blogi, Rahva hääl, Muusikapood. Kui olete juba mõne nimetatud teenuse kasutaja, võite Naisteka foorumisse sisse logida sama konto abil!

Lähiajal hakkavad tööle mitmed funktsionaalsuse puudused: lingid muutuvad aktiivseks, nagu enne, klikitud teemapealkirjad muudavad värvi, päises saab näha, millises kategoorias hetkel asute ja nii mõnedki teised.

Täname mõistva suhtumise eest!
 
naistekas.delfi 03. oktoober 2010, kl 20.23
Küll on mõned meist ikka usinad näpuga näitama ja parastama.
BETA versioon ei peagi täiuslikult lõplik olema ja kui on tulekul asjalikke nõuandeid, siis saab neid ka kasutada.

Vastuseks "ei rega'le":
Jah, link ei toimi, kuid täpsustusena märgin, et linki polegi ma üritanud lisada. Antud juhul saime teada hoopis, et pildialbumi lisamine pildiribana ei õnnestunud.

_______________

"Sõprus iseendaga on kõige tähtsam, sest ilma selleta ei saa me olla sõbrad kellegi teisega."

/Eleanor Roosevelt, 1884-1962 oli Ameerika Ühendriikide presidendi abikaasa, literaat ja diplomaat/



Toimetatud 1 kord(a). Viimati naistekas.delfi 03.10.2010 20.23.
 
son i am dissapoint 03. oktoober 2010, kl 20.49
naistekas.delfi-le

ehk põhjendate, miks need muudatused olid vajalikud, mis eelpool kommentaarides esitatud? asjalikud nõuanded siin ju ongi kasutajate pettumuste kujul olemas, kas siis värvi või kujunduse osas. näpuga näitamine tundub siin hädavajalik, sest et... noh, praegune beeta versioon enamikule siiski ei meeldi. kas ei talu konstruktiivset kriitikat või hoopiski kasutaja naistekas.delfi tegi selle uuenduse läbi, selle pärast õigustab end siin?
kumb on siis eelistatavam: kas väheste inimeste suur hüvang või paljude inimeste väike hüvang? (siinkohal väike hüvang on endine vana naisteka foorum)
 
delfi naistekale 03. oktoober 2010, kl 21.02
oi-oi, kui õrnukesed me kriitika suhtes oleme!

aga kirurgid võiks ka hakata BETA-operatsioone tegema... selliseid mittetäiuslikke.

see teie foorumi lugemine koosneb nüüd ainult lõputust skrollimisest. eriti siis, kui igaüks hakkab oma postituste lõppu lisama rooseveltide tsitaate.
 
IRW 03. oktoober 2010, kl 21.08
tundub, et keegi teeb neid muudatusi nii nagu hing igatseb ja peale seda nii ongi, et take it or leave it.
 
tiit 03. oktoober 2010, kl 21.09
Lehekülg on täielik saast välja kukkunud. Kui toimetus sellest aru saab ja taipab lugeiate nõu kuulda võtta või veel parem vana lehe tagasi tuua, võib veel midagi päästa. Vastaval juhul jääte lugejatest ilma mis tähendab vähem klikke ja see omakorda vähem reklaamiraha.
 
uue nimega 03. oktoober 2010, kl 21.20
Nõustun siinolijatega, et palun võtke kriitikat kuulda ja muutke algatuseks see ääretult nõme roosa rõõsa ära, süda läheb pahaks. Raske on siis hallikassinist kasutada või sellist neutraalset, mis vähem väsitaks.
 
sõna sekka 03. oktoober 2010, kl 21.22
JUBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE..............................
 
rõõmus 03. oktoober 2010, kl 21.34
Need uuendused pole INIMESTE tehtud, need on itimeeste tehtud.
End klahvi enam kasutada ei saa, mitte sittagi ei saa, ainult keri nagu loll....
aga olen rõõmus, Delf ravis hoobilt mu foorumisõltuvuse välja.
Ainult masohhist suudab ennast niipalju piinata, et siin veel kerida...persesse!
Hakkan nüüd tööle ja saan rikkaks ja ostan delfi ära ja saadan kõiksellepere nahhui ja taastan vana variandi.
 
jep 03. oktoober 2010, kl 21.46
nõus eelkommijatega. Äärmiselt kole ja väsitav on see teie uuendus välja kukkunud. Olgu ta teil beeta või eeta versioon aga prssse olete delfi naisteka keeranud. Eelmise uutmisega rikkusite juba palju, seekordne veel hullem.
 
Appi te olete peast segi ikka 03. oktoober 2010, kl 21.48
Uus foorum on uuem ja parem ju, appi nagu. Eelmine font ehk kirjastiil oli kuskilt aastast 1990 ja ausalt öeldes RÕVE. Iniseda ei maksa, andke parem soovitusi või teada et kus on vigu jms saab ju paremaks muuta.
 
tungiv palve! 03. oktoober 2010, kl 21.56
Uuenduste käigus võiks jumala pärast lõpuks panna kuskile kergesti leitavasse kohta välja teabe nende igasuguste koodide kohta, millega saab siin foorumis teksti kursiivi või rasvasesse kirja panna jms.

Ei ole normaalne, kui peab pidevalt selliseid asju teistelt kasutajatelt järgi küsima, sest kui siin igapäevaselt ei käi ja neid pidevalt ei kasuta, siis meeles nad ei seisa (kuna pole tegemist standardse html-i või bbcode-ga). Isegi mu naine, kes kommib siin päevas mitu korda ei oska neid mulle peast öelda...

Juhul kui see info on juba kuskil ametlikult olemas, tunnistan ennast heameelega lolliks ja palun viidet seesinasele.
 
ei tule enam siia 03. oktoober 2010, kl 22.04
Kirjutasin ka päeval korra sellesse teemasse, aga olen juba pool tundi otsinud, ja mida ei leia, seda ei leia. Pole hullu, ühest delfimutist olete nüüd vabanenud!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!