Varia
kadaka kolumn
mansion ghost 23. veebruar 2015, kl 22.19
No mida te närite ´kadakajupi´ kallal, nii-kui-nii hammas peale ei hakka :)
Humoristid hurmavad.
 
kiix 23. veebruar 2015, kl 22.27
las närime aga võib-olla lööb mõistuse lahti,kaua saab ennast ise hõõruda ????
mansion ghost 23. veebruar 2015, kl 22.30
No hõõruge siis edasi. Äkki lööbki mõistuse lahti ;)
 
kiix 23. veebruar 2015, kl 22.34
just,seda ma mÕtlengi,et naine eelistab mingeid vahendeid,et ennast rahuldada,see ei korva ometigi vaimseid pereväärtusi?
 
Obladiii 23. veebruar 2015, kl 23.04
Mida on inimesel siia üldse asja kui ta üldse ei tutvu? Äkki Lo.llinurk?
 
ahti 23. veebruar 2015, kl 23.14
mina arvan et tutvumise bloog pole jutukus vaid tutvus...
 
.. 24. veebruar 2015, kl 10.56
 
... 25. veebruar 2015, kl 18.45
 
... 26. veebruar 2015, kl 18.03
 
.. 27. veebruar 2015, kl 21.33
 
kadakajupp 28. veebruar 2015, kl 00.02
punktirida, mis sind vaevab, tahad sa sellest rääkida?
 
ahti 28. veebruar 2015, kl 00.31
tahtsin tutvuda siin bloogis aga mingi viltuse sinise lipsuga vanainimene ütles et siin on bloog...
ma siis natuke luurasin nurga taga. kaua ei saanud, pissihäda tuli
 
ahti 28. veebruar 2015, kl 02.29
pissimisega on juba 20 aastat raskusi. eesnäärmeprobleemid, eakate meeste hirm.
 
kas 28. veebruar 2015, kl 10.20
kadakajupp Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> punktirida, mis sind vaevab, tahad sa sellest rääk
> ida?

kas küsid kuna vaevled?
 
master cheff 28. veebruar 2015, kl 19.11
kadakajupp: mis sa täna hääd süvva tegid ?
 
kadakajupp 28. veebruar 2015, kl 19.38
täna ei teegi, polnud ei aega ega vajadust. aga viimane mõnus leiutis oli baklazaaniga lahtine pirukas, põhjaks pastataigen. ülilihtne ja kiire ning maitsev. sinna läks veel hulk komponente loomulikult, muuhulgas fetajuust.
 
master cheff 28. veebruar 2015, kl 19.44
 
kadakajupp 28. veebruar 2015, kl 19.51
chef, mis sina siis valmistasid täna?
 
äh hahaa 28. veebruar 2015, kl 21.53
kadakajupp Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> täna ei teegi, polnud ei aega ega vajadust.

Sa ütlesid seda ka et sul pole suhtlemis vajadust, vaikne introvert. Aga näed mis välja tuleb:

"kadakajupp
28. veebruar 2015, kl 19.51
Registreerus: 4 kuud tagasi
Postitusi: 1,800"
 
master chef 28. veebruar 2015, kl 21.59
Esimene eelroog: Bruschetta mozzarella, tomatisalsa ja värske pesto kastmega
Vaja läheb:
mozzarella juustu
pepperoni ciabattat
Tomatisalsa:
7 tk tomatit
tunde järgi basiilikulehti
2 küüslauguküünt
soola
Värske pesto kaste:
2 basiilikutaime
tunde järgi oliiviõli
1spl seedermänni seemned
Valmistamine: Tomatisalsa valmistamiseks koori tomatid ning haki need kuubikuteks. Haki basiiliku lehed ja küüslauk peeneks ning sega tomatikuubikutega. Maitsesta tomatisalsa soolaga. Pesto kastme valmistamiseks purusta kõik pesto komponendid saumikseriga. Lõigu ciabatta parajalt paksudeks viiludeks ja rösti ahjus kuni ciabatta viilud on kuldpruunid. Määri ahjust tulnud ciabatta viilud pestoga. Viiluta mozzarella juust ning asetada viilud äsja ahjust tulnud kuumadele ciabatta viiludele. Kata mozzarellaviilud tomatisalsaga ning serveeri bruschettad.

Teine eelroog: Caesari salat kanafileega
Vaja läheb:
1 pk salatilehti
peedi lehti
1 pk rukkolat
1 pk lambasalatit
5 tk kanafileed
5 viilu saia
soola
pipart
õli
Caesari kaste:
10 tera kapparit
250 g vürtsikilu
100 g majonees
2 küüslauguküünt
parajalt palju oliiviõli
soola
musta pipart
1 tk sidrunit
Valmistamine: Caesari salati kastme valmistamiseks purusta saumikseriga kapparid, kilud ja küüslauguküüned. Lisa hulka majonees ja oliivõli ning sega kaste läbi. Maitsesta kaste soola ja pipraga ning pigista hulka maitse järgi sidrunimahla (piisab poolest sidrunist). Järgmiseks maitsesta kanafileed soola ja pipraga. Pruunista fileed õlisel pannil ning aseta 10-15 minutiks 200 kraadisesse ahju. Pärast küpsetamist lase fileedel jahtuda, samal ajal rösti saiaviilud ning lõika kuubikuteks. Viiluta kanafileed. Rebi salatilehed kaussi, lisa hulka peedi lehed, rukkola ja lambsalat. Sega salatisse kanafilee viilud ning ceasari kaste. Kata salat röstitud saiakuubikutega.

Pearoog: Chateaubriand küüslaugu-kartulipüree, tüümiani-ahjupeedi ja musta ploomi-portveini kastmega
Vaja läheb:
2 kg kartulit
300 ml piima
tilli
3 küüslauguküünt
1 muna
tüümiani
2 keskmise suurusega peeti
1 loomaliha puljongikuubik
100 g kuivatatud musti ploome
0,7 l portveini
1 pk kastmepaksendajat
1,5 kg looma sisefileed
Valmistamine: Koori kartulid ning keeda. Püreeri kartulid saumikseriga, samal ajal kuuma piima hulka lisades. Maitsesta püree soola ja tilliga. Lisa püreele muna ja võis praetud ning purustatud küüslauk. Sega püree korralikult läbi. Võta u 150 g püreed inimese kohta ja vormi nendest koogikesed ja küpseta need ahjus kergelt pruuniks. Ahjupeedi valmistamiseks koori peedid ja lõika sektoriteks. Sega peedisektorid õli, soola, pipra ja hakitud tüümianiga. Küpsetada peedid ahjus pehmeks. Musta ploomi-portveini kastme valmistamiseks kuumuta vein ning lisa puljongikuubik. Keeda veinis ploomid kuni need on täiesti pehmed. Seejärel paksenda kaste tumeda kastmepaksendajaga. Chateaubrandi valmistamiseks puhasta looma sisefilee keelmetest ja lõika u 180 grammisteks tükkideks. Pruunista liha mõlemalt poolt. Aseta sisefilee tükid ahjuplaadile ning puista üle soola ja pipraga. Küpseta sisefileed ahjus kuni liha sisemine temperatuur on 70 kraadi. Serveeri sisefilee musta ploomi- portveini kastmega, küüslaugu-kartulipüree ja tüümiani-ahjupeediga.

Magustoit: Mandli-õunakook vanilje kreemi ja pohlamoosiga
Vaja läheb:
1 pk keeksipulbrit
1 pk vaniljekastme pulbrit
250 g õunaviile
5 spl vaniljepulbrit
250 ml piima
250 g õuna-mandli täidist
mandlilaaste
kaneeli
suhkrut
100 g õlid
Valmistamine: Valmistada keeksipulbrist vastavalt juhendile koogile põhi. Vala tainas koogivormi. Kanna pritskotiga koogipõhjale õhuke kiht vaniljekreemi. Siis lisa koogile kiht õuna-mandli täidist ning raputa peale mandlilaastud. Küpseta koogi 180 kraadi juures 25-30 minutit. Määri kook pealt võiga ning raputa üle kaneeli-suhkru puruga. Laste koogil jahtuda. Serveeri kook vaniljekastme ja pohlamoosiga.



kadakajupp sa oled ju täielik ambivert.
 
kopipasteet 28. veebruar 2015, kl 22.03
master chef oled lihtsalt hale kopipasteet.

http://publik.delfi.ee/archive/hillar-pani-lauale-keeruliste-nimedega-peened-road?id=64049423
 
kadakajupp 28. veebruar 2015, kl 22.09
chef, ambivertsuse osas on sul õigus. ja sina ahhähh võta teadmiseks, et anonüümne kirjutamine ja aktiivne külaskäimine-suhtlemine ei ole minu jaoks sünonüümid. ja muide, tegin küll just süüa - segu rukkiröstile, külmsuitsu makrell, küüslauk, avokaado, redis ja chia-seemned ning sidrunimahl.
 
master chef 28. veebruar 2015, kl 22.36
kelle kopipasteet? minu enda oma!
 
Corner 01. märts 2015, kl 00.36
Mulle meeldib kokata ja kõige rohkem meeldib mulle kokatädi häbet imetleda, mida vähem karvu seda sõbralikum ma olen keelega....
 
Corner 01. märts 2015, kl 00.46
Tegelikult rahuldun ka karvase häbeme imetlemisega kui paremat ei serveerita, keeleotsaga kubemetäisid taga ajada on omamoodi lõbus....
 
to Corner 01. märts 2015, kl 01.23
kui see oli kadakajupile mõeldud siis minu teada tema naturaalset maailmavaadet arvestades pole lihtne tema häbet imetleda. eks seal tuleb vikatiga algul lasta julmalt ikka aga küll õige koht ikka paistma hakkab kui väga tahta aga vaevalt et omanik sellest väga huvitatud on
 
tõsi 01. märts 2015, kl 10.50
kadakajupp Kirjutas:
-------------------------------------------------------
>kirjutamine ja ak
> tiivne külaskäimine-suhtlemine ei ole minu jaoks s
> ünonüümid.

need mõlemad asjad on suhtlemised, mida sa oled väitnud et eriti ei vaja ja lisaks öelnud, et sa toitu ei vaja nagu ka Põhja-Kore juht, kes seetõttu WC-d ei külasta.
 
kadakajupp 01. märts 2015, kl 11.54
huvitavad eeldused siin mõnel.... kus ma olen väitnud, et ma toitu ei vaja?
 
mhhhm 01. märts 2015, kl 11.59
master cheff Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> kadakajupp: mis sa täna hääd süvva tegid ?


kadakajupp Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> täna ei teegi, polnud ei aega ega vajadust.


kadakajupp Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> huvitavad eeldused siin mõnel.... kus ma olen väit
> nud, et ma toitu ei vaja?


kadakajupp Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> tagasihoidlik mees - ei ole sõbrannad nii ammused,
> on ka paar lapsepõlvesõbrannat, aga üldiselt ei v
> aja ma eriti suhtlust.

:D
 
mhmmhh 01. märts 2015, kl 12.00
kadakajupp Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> huvitavad eeldused siin mõnel.... kus ma olen väit
> nud, et ma toitu ei vaja?

Edevad liidrid ongi erilised, näiteks nad ei käi WC-s kuna on jumalikud jne. Kas sulle ei tundu, et sa oled eriline?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!