kadakajupp Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> tead, see, mis ma sulle vastasin, on kogu aja olnu
> d esimese lk esimene postitus.
No aga see on vastuoluline vastus ju, seetõttu ongi vaja täpsustada küsimustega 1-3, kuni asi muutub loogiliseks.
Vastuolu toovad välja lisaküsimused 1-3.
Psühhiaatrid arutavad loogiliseks ja selgeks inimeste vastuolulise käitumise. Näiteks inimene väidab ja usub, et tegi blogi kogu maailma jaoks ja soovib päästa inimkonda hukatusest, kuid seejuures käitub aeg-ajalt hoopis risti vastu sellele soovile. Siis psühhiaater arutab lahti selle vastuolu.
Sinu seletus blogi eesmärgi kohta on vastuoluline ja seetõttu oleks vaja vastuseid küsimustele 1-3.
> nagu sa isegi näed
> erinevates teemades, siis ilmselt on vaja. kustuta
> da lasen ma ahistavad, kedagi solvavad või spämmiv
> ad postitused. sinu päevade kaupa iga lõigu kohta
> totrate küsimuste esitamine on ahistav ja kas sinu
> meelest peaksin ma vastama tõesti küsimusele "kas
> sa oma seent pildistad?"
Seene küsimus oli kõrvalteraapia teraapia eesmärgiga, põhiküsimused on aga põhiteraapia eesmärgil ja ootavad sisulist vastust juba kaua aega. Alustuseks küsimused 1-3, seejuures võib ignoreerida seene küsimust.
>
> mine nüüd issanda
> rahus ja tutvu ometi, kui tutvuda ei soovi, siis
> leiad endale kindlasti jõukohasema tegevuse, kui s
> iin stalkerina urgitseda.
Tutvusteema tegin talvel, aga siis nägin, et püsisõltlased takistavad tutvujaid.
>
> ja tead, see tee
> ma tõstja oli keegi, kes otsustas kirjavahemärke s
> iin harjutada, peaksin selle üle heameelt tundma v
> õi?
>
> nüüd vasta sina ka küsimusele - mis kr
> t su sadade totrate postituste point on?
küsimuste üks eesmärgiks on, et püsisõltlastel tekiks paranemine, mis annab võimaluse foorumi normaliseerumiseks.
Olenemata sellest, kas küsimused ja eesmärgid sulle meeldivad või mitte, on nendele vastamine oluline kõigi jaoks.
Seetõttu pead leidma aja ja vastama ühel hetkel kui küpseks saad.