Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Feministi nurgake
NAINE ON ISE SÜÜDI KUI KODUS KOLKI SAAB !
 
patsifist 28. november 2015, kl 23.04
Aijah, seda ka veel, et koduvägivalda mingil kujul ma õigeks ei pea. Vägivaldagi vbl mingil puhul oma kodu(seid) kurja võõra eest kaitstes.
 
kakuke 28. november 2015, kl 23.34
Moosimadu, ma ilmselgelt väljendusin valesti. MINA ei hakka kedagi ringi kasvatama, vaid kohandun ise. Mõne inimese puhul on jäänud mulje, et suhte alguses ta nö kompab piire. Kuna olen vaadetelt liberaal, siis EELDAN, et täiskasvanud inimesel on mõistus peas ja ta saab aru, mida tema üks või teine tegu teisele inimesele kaasa toob. Mina olin ikkagi see drillitav pool ja mind üritati (ei tea, kelleks) ringi kasvatada. Täiskasvanud, 30+ inimene pole enam toorik, kellest sobiv produkt vormida. Tuhvlialuseks päriselt ei muutu, isegi kui isiklikud vajadused ja ootused kodurahu huvides kalevi alla panna. Eks ta ole ikka nii, et "Ükskord prahvatab vimm, mis kogunend salaja". Kivike lisab siia kohe, et ju ma olingi ümberkasvatamist väärt, aga naise poolt pakutud üritused-kohtumised, mis mulle eriti midagi ei pakkunud, tegin kõik vaprasti kaasa. Spordimatšidele ei õnnestunud kaasa meelitada ja sellest tekkis probleem kui seal üksi v semudega käisin.

Ei suru kunagi omi vaateid peale, eelistan kuulata kallima arvamust ja sellele vastavalt käituda. Ühes teises teemas nimetati seda "haleduseks" ja "selgrootuseks" (vt Haledate Meeste Välimääraja). Kui ma tean, milline söögikoht teisele meeldib, siis teen ettepaneku sinna minna. Ei ole OTSUSEKINDEL ja ei ütle, et vot täna läheme Mäkki burksi sööma ja ei mingit restorani, sest täna otsustan mina :D

Musta pesu ma kunagi vedelema ei jäta, pesen oma pesu ise. Sokid ei vedele, hambapastatuub on õiges kohas, prill-lauda ei jäta kunagi üles. Koristan alati enese järelt ja ennetan sellega olmeskandaalikesi. Voodis ei söö.

Meeste tüüpviga pidavat olema norskamine. Eriti pidid mehed norskama selili. Õppisin magama külili, üks silm lahti ja teine kinni. Hiljem ärkasin üksindagi plaksti üles kui olin end unes vaid korraks selili keeranud. Huvitav jah, et mehed ei tohi norsata, aga vastupidi on lubatud, icc. Asja mõte on see, et keegi ei saa 24/7 valveseisangus olla, varem või hiljem on psüühika omalgi totaalselt pekkis. Ka sõdurile kasarmus on ette nähtud uneaeg, kus ta võib end vabaks lasta ;)
moosimadu 28. november 2015, kl 23.45
Muig.... Kakuke, ära nüüd pahanda, aga kui sa oleksid naine, siis oleks su jutt juba perekooli klassika.
Paistab, et kaotasid enese muutmise käigus iseenda puhta ära. Õnneks tundub, et oled selle õppetunni läbi teinud ja samasse ämbrisse enam astuma ei tiku.
Edaspidi juba tead, kustkohast see joon jookseb, millest üleminek kindlalt ummikusse viib.
Küll see õige pusletükk, mis just sinu jaoks tehtud, ka kusagil leidmist ootab.
 
kakuke 29. november 2015, kl 00.08
Ei pahanda :)) Sinu jutust ammutasin päris palju enda jaoks väärtuslikku ja lisades siia oma kogemused loodan väga, et enam ämbrisse ei astu. Heh, ma olen terve elu uhkustanud inimeste tundmisega ja enam-vähem täppi pannud. Ainult et isiklikus elus ki tunded mängu tulevad, olen alt läinud. Niipaljukest siis sellest. Ent aitäh kuulamast, nõustamast ja parimat Sullegi! :)
 
kivike 29. november 2015, kl 07.50
kakuke Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Piire kompavad
> lemmikloomad ja väikelapsed. Kutsikas vaatab, kuhu
> maani tal lastakse toimetada ja kui piiri ei pand
> a, võtab ta ise perepea rolli. Kui piiratakse, hak
> kab ta peret oma karjaks pidama, ent karjajuhiks j
> ääb perepea.

Lihtsalt vahelehüüatusena, kui keegi Fennelit ja karjajuhi teooriat mainib, siis on juba kange tahtmine ennast kohapeal maha lasta. :) Koer on keerulisem ja karjajuhi teooriale on ammu ja väga mitmeid alternatiive juurde leiutatud, aga rahva seas ringleb ikka see kiviaegne.

> Tau
> stakontrollist. Kivike, kahjuks ei ole mul jälitus
> tegevuseks võimalik kasutada selliseid vahendeid n
> agu on Kaitsepolitseiametil ja Teabeametil.

Vaat siis, mina oma lihtsameelsuses pidasin silmas teisi inimesi, kes tunnevad mulle tundmatut subjekti, kes oskaks anda adekvaatset teavet tema mineviku kohta ja ehk mõne kommentaari, mis inimesega on tegu. :) Reeglina on sugulased ja sõbrad kursis ka sellega, kas ollakse mõnes psühhiaatriaga seotud dispanseris arvel.

> Teoorias oleme kõik häst
> i kõvad.

Kui sa ei rakenda oma teoreetilisi teadmisi, siis pole neist kasu. Kui sa oled praktik, kes ei hooli teooriatest ja tingimata tahad proovida kõik oma naha peal järgi, siis lõpptulemusena oled sa ikka enam-vähem seal, kuhu ka teoreetik jõuab. :)
 
kivike 29. november 2015, kl 08.03
kakuke Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kivike lisab siia kohe
> , et ju ma olingi ümberkasvatamist väärt, aga nais
> e poolt pakutud üritused-kohtumised, mis mulle eri
> ti midagi ei pakkunud, tegin kõik vaprasti kaasa.

Kivikesel pole usku ümberkasvatamisse, kohe üldse. Küll olen elus selle lolli vea teinud, et lasin ennast ümber kasvatada. See on aeglane ja piinarikas protsess, mille kogu vastu maad pressivat kaalu märkad, kui oled sellest vabanenud. Ümberkasvatamine on sõna otseses mõttes sandistamine minu arust, seega üks vägivaala vorme, seega minu siiras kaastunne.

> Musta pesu ma kunagi vedelem
> a ei jäta, pesen oma pesu ise. Sokid ei vedele, ha
> mbapastatuub on õiges kohas, prill-lauda ei jäta k
> unagi üles. Koristan alati enese järelt ja ennetan
> sellega olmeskandaalikesi. Voodis ei söö.

Pedandiga koos olemisel on omad raskused, mitte et sa pedant oleksid. Aga noh, prill-lauda mitte kunagi üles unustada, vabandust kalambuuri eest, selle järgi lõhnab. :)

> Meeste tüüpviga pidavat olema norskamine.

Kuidas on seda üldse võimalik "veaks" pidada? See on tervise probleem.

> Asja mõte on
> see, et keegi ei saa 24/7 valveseisangus olla, va
> rem või hiljem on psüühika omalgi totaalselt pekki
> s. Ka sõdurile kasarmus on ette nähtud uneaeg, kus
> ta võib end vabaks lasta ;)

Pidi ikka s...taks kaunis naine olema vist? :)
 
Dr.Zoidberg 29. november 2015, kl 08.25
teema juurde tagasi tulles , kivike, mida sa täpselt öelda või väljendada soovisidki? Su jutt ajab segadusse. Padufeminismist netiterapeudini välja.
 
kivike 29. november 2015, kl 08.42
Ei vägivallale! Oli piisavalt selge või?
 
Dr.Zoidberg 29. november 2015, kl 10.03
Vägivald on ja jääb kuni see planeet pöörleb. Ei lahenda seda sina ega keegi teine. Ka vorsti võileib su taldrikul leidis oma tee sinna kellegi õnnetu olendi vägivaldse lõpu läbi. Teemasse tulles jäi mulle mulje et sinu arust on naistel rohkem õiguseid meeste kallal möliseda ja kätega vehkida ning vastutusest kõrvale hiilida kuna nad on naised. See mind häiriski muud midagi. Aga noh netis vaidlemine on sama hea kui paraolümpial osalemine sest isegi kui võidad oled ikka väärakas. Head päeva.
 
õilis 29. november 2015, kl 10.33
kivike Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ei vägivallale! Oli piisavalt selge või?

Eesmärk on õilis, aga selle elluviimiseks kasutad väga vägivaldset meetodit. Valid ühe suvaka välja, tambid ta mutta, kuigi ta juba tunnistas, et vägivald on pähh ja siis lajatad iga teise liigutuse peale veel jalaga.
SÄHH! SAID JUBA ARU, ET MA EI SALLI VÄGIVALDA!!!!!
 
elis 29. november 2015, kl 10.53
Kui mees ja naine mõlemad mölisevad, siis on ju seis võrdne ja lihtsalt on tegu veidi kehvakese suhtega. Ma siin mõtlesin veel, et väga nagu pole sellist olukorda, kus naine möliseb päevast päeva, mees on südamest siiralt rahulik ja heatahtlike mõtetega ja siis järsku paneb tou ära. See löömamees ka ikka möliseb vastu, kas otse naisele või kogub omaette viha ja alles siis lööb. Et siis osad siin püüavad pigem mehe mölisemist ja viha vähendada, et see pole midagi võrreldes naise mölisemise ja vihaga ja seis muutub "võrdseks" alles siis, kui mees peksa annab. Eriti "tasakaalukad ja mõistlikud" on muidugi need mehed, kes vihkavad seda naist, mõtlevad igasuguseid kahtlaseid mõtteid jne jne, aga ei löö. Siis nad on sellest mölisejast naisest kordades mõistlikumad, onju. Kuigi tegelikult on nad ikka omasugusega koos :(
 
kakuke 29. november 2015, kl 11.12
Kivike,

Repliigi korras lisaksin, et pedandiga koos olles pead tülide ennetamiseks ise pedant olema. Sokkide ja prill-laua pärast ei taha keegi Hiroshima ja Nagasaki kordumist. Mis puudutab nüüd norskamist, siis varemalt see probleem polnud.

Ühised tuttavad? Kui neid ei ole? Miks sa arvad, et kellegi lähisugulased asuvad sulle kohe tema delikaatseid isikuandmeid puistama. Ikka ollakse ju rõõmsad, et teisel keegi on ja eluliselt olulist infot varjatakse. Kunagise "Pealtnägija" kombel ei saa kah minna ühe teatud raviasutuse turvaauku kompama.

Me võime lõputult vaidlema jäädagi, mis on hullem - füüsiline või vaimne vägivald. Tagantjärele targana eelistaks pigem naisterahvalt paar nätakat sisse saada (eeldusel, et selle järel saabuks vaikus ja rahu). Tülid, mis lõppevad leppimisega voodis, väsitavad lõpuks. Jah, hiljem jõudis mulle info eelmiste suhete purunemise kohta ja põhjusedki olid samad. Niipaljukest sain targemaks - kui tahad teada, kuidas su käsi tulevikus, peale esimese lõõma möödumist käib, kuula kõrvalt, kuidas räägitakse telefonis vanematega, eksmehega. Järgmine oled sina:D

Võrdleksin netis vaidlemist puuetega inimeste Eurovisiooniga. Keegi võidab esikoha, ülejäänud saavad teise koha, et keegi end solvatuna ei tunneks. Oli selline legislatiivorgan nagu Novgorodi veetše. Kes kõvemini karjus, see saigi õiguse. Netis võidab esikoha see, kes teistest kõvemini karjub.
 
kivike 29. november 2015, kl 11.37
Dr.Zoidberg Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Vägivald on ja jääb kuni see planeet pöörleb.

Oi, kas tõesti? Ja mina, loll, ei teadnudki. Aga see on tavaline põhjendus ilmselt, et alati on ju nii olnud. Ja kui poleks seda väiksemat protsenti, kes nii ei arva, siis elaksime ilmselt rõõmsasti edasi kuskil koopas ja arutaksime pahasid moodsaid trende kivikirve ehituses.

> Teemasse tulles jäi
> mulle mulje et sinu arust on naistel rohkem õiguse
> id meeste kallal möliseda ja kätega vehkida ning
> vastutusest kõrvale hiilida kuna nad on naised.

Minu tsitaati palun, mis sul sellise järelduse teha lubas. Ma näen siin sinu soovmõtlemist.

Se
> e mind häiriski muud midagi. Aga noh netis vaidle
> mine on sama hea kui paraolümpial osalemine sest i
> segi kui võidad oled ikka väärakas. Head päeva.

Netis vaidlemine on näpuharjutus kõigest. :) Noh, see märkus, et invaliid on "väärakas" väärib vist omaette teemat juba.
 
kivike 29. november 2015, kl 11.42
õilis Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Eesmärk on õilis, aga
> selle elluviimiseks kasutad väga vägivaldset meet
> odit. Valid ühe suvaka välja, tambid ta mutta, kui
> gi ta juba tunnistas, et vägivald on pähh ja siis
> lajatad iga teise liigutuse peale veel jalaga.
>
> SÄHH! SAID JUBA ARU, ET MA EI SALLI VÄGIVALDA!!!!!

Erinevalt nii mõnestki pole ma kasutanud mingeid epiteete kakukese suunal, mida ise saan rohkesti. Samuti pole ma väitnud, et kakuke vääris seda, mida sai ja et ta ainuisikuliselt on süüdi olukorras, kuhu sattus. Ja see pole tegelt üldse oluline, sest väide oli, et "naine on ise süüdi, kui kolki saab" - isiklikule tasandile ja oma isiklikele kogemustele põikas kakuke ise kõrvale.
 
kivike 29. november 2015, kl 11.52
kakuke Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kivike,
>
> Repliigi korras lisaksin, et pedand
> iga koos olles pead tülide ennetamiseks ise pedant
> olema. Sokkide ja prill-laua pärast ei taha keegi
> Hiroshima ja Nagasaki kordumist. Mis puudutab nüü
> d norskamist, siis varemalt see probleem polnud.

Pedandiga saab rõõmsasti koos elada, tavalisesti on pedant see, kes ei saa teistega elatud. :) See on suur asi, kui asjad ei ole äkitse seal, kus nad olema peavad ja isegi kui mitte Nagasaki, siis korraliku dünamiidipulgakese vääriline pauk käib ikka ära. :)

> Ühised tuttavad? Kui neid ei ole? Miks sa a
> rvad, et kellegi lähisugulased asuvad sulle kohe t
> ema delikaatseid isikuandmeid puistama.

Rääkige veel, kuidas asjad ei ole lihtsad. Inimestega tuleb suhelda, mitte neid üle kuulata.

> Jah, hiljem
> jõudis mulle info eelmiste suhete purunemise kohta
> ja põhjusedki olid samad.

No näed, info oli ju olemas. Või naisterahvas ise infokandjana pole midagi väärt. Ei saa ju olla, et inimene jaksab sulle 24/7 valetada, oska ainult kuulata - kuidas räägitakse teistest inimestest ja teiste inimestega.

> Võrdleksin netis vai
> dlemist puuetega inimeste Eurovisiooniga.

See on sinu õigus loomulikult nii arvata. Minu jaoks on netis vaidlemine tore näpuharjutus, mis mu päeva ei tee. Ma arvan, et mehe kohta, on sinu postid üllatavalt detailirohkem ja pikad, et naiselikku alget sul küllap on rohkesti, seega lootust oma kommunikatsiooniprobleeme lahedada võiks olla suur, et ühisosa leida. :)
 
kakuke 29. november 2015, kl 13.00
Kivike, ega ma rääkinudki Sinust kui netis vaidlejast, pigem abstraheerisin :) Naiseliku alge kohta paned vägagi täppi. Kindlasti Sa ratsionalistina ei usu ka horoskoope, ent minu puhul on mingi kattuvus olemas. Mingil hetkel olen tundnud, et suudan täiesti naisterahva moodi mõelda (st mõista, mida ta tunneb ja vajab). Jätame nüüd kõrvale kuu teatud päevad ja hormonaalse kõikumise, mida mul ei esine :) Ühesõnaga - armastus on pime ja alguses pigistame silma kinni kallima puuduste koha pealt. Vead torkavad hiljem silma. Kahjuks ei ole ma mõistuse-, vaid tunneteinimene. Seetõttu mind veidi hirmutavad inimesed, kes selekteerivad kallimakandidaate välja nii: elukutse, kinnisvara,auto, pangaarve. Kui see wishlist on täidetud, tulevad muud asjad - meeldivus või mittemeeldivus. Mulle see India või moslemimudel väga ei sobi, et vanemad lepivad laste abielu kokku. Või mudel, et minnakse suhtesse varalistel kaalutlustel ja arvatakse, et armastus tuleb tagantjärgi. Leian, et armastuses kehtib loogikast tuntud välistatud kolmanda reegel Armastus kas on või seda pole ja kolmandat võimalust ei ole.
 
elis 29. november 2015, kl 13.02
kakuke Kirjutas:
-------------------------------------------------------

> Me võime lõputult vaidlema jää
> dagi, mis on hullem - füüsiline või vaimne vägival
> d. Tagantjärele targana eelistaks pigem naisterahv
> alt paar nätakat sisse saada (eeldusel, et selle j
> ärel saabuks vaikus ja rahu).

Kas see natuke ulmeline soov pole, et inimene lihtsalt lööb ja muul ajal on normaalne :D Minu arust on inimsuhetes igal juhul füüsilise vägivallaga koos ka vaimne, sest löömine alandab. Ma küll ei oskaks neid nii eraldada, et füüsiline on vaimsest eraldi. Vaimne justkui on füüsiliselt eraldi, sest löömist pole, kuigi laiemas tähenduses on vaimne vägivald --> stress --> füüsilised vaevused.
 
Muinasjutt jutukast kakukesest 29. november 2015, kl 13.23
Ennemuiste elas taat oma eidega. Taat soovis, et küpsetagu eit talle leivakakuke. Eit korjas siis jahutolmu mitmest kotist kokku ja küpsetaski leivakakukese, võidis selle pealt võipiimaga ja pani akna
peale jahtuma.
Kakuke jahtus, jahtus akna peal, kuni tal aeg igavaks läks. Keeras siis ennast aknapealt müüri peale, müüri pealt akna alla maha ja hakkas teed mööda edasi veerema.
Veeres, veeres teed pidi ikka kiiremini ja kiiremini. Teel tuli vastu jänes ja ütles:
„Kakuke, kakuke, ma söön su ära!“
„Ära söö, ära söö! Kuula, ma parem laulan sulle.“
„No laula siis pealegi!“
Kakuke laulis:

„Jänesekene, jänkukene,
eide käest pagesin ära,
taadi käest pagesin ära,
sinu käest pagen ka ära.“

Ja kakuke hakkas jälle kiiresti-kiiresti edasi liikuma, nii et jänes ei saanud mitte ligigi.

Veeres ikka edasi ja edasi metsa mööda, kuni tuli hunt vastu ja ütles:
„Kakuke, kakuke, ma söön su ära!“
„Ära söö, ära söö! Kuula, ma parem laulan sulle.“
„No laula siis pealegi!“
Kakuke laulis:

„Hundikene, soekene,
eide käest pagesin ära,
taadi käest pagesin ära,
jänese käest pagesin ära,
sinu käest pagen ka ära.“

Kakuke hakkas kiiresti jälle veerema ja pääseski niiviisi hundi käest.

Veeres siis kakuke ikka edasi ja edasi, kuni talle karu vastu tuli ja ütles:
„Kakuke, kakuke, ma söön su ära!“
„Ära söö, kange karu! Ma parem laulan sulle ilusa laulu.“
Kakuke laulis:

„Karukene, kangekene,
eide käest pagesin ära,
taadi käest pagesin ära,
jänese käest pagesin ära,
hundi käest pagesin ära,
sinu käest pagen ka ära.“

Ja kohe hakkas kakuke jälle edasi liikuma kiiresti-kiiresti, ei karu saanud talle ligigi.

Veeres ja veeres siis kakuke ikka edasi metsa mööda ja nurme mööda, kuni tuli vastu rebane. Rebane nägi kakukest veeremas, jooksis lähemale ja ütles:
„Tere, kakukene!“
„Tere, tere!“
„Kui ilus ja kui ümarik sa oled.“
Kakukesele meeldis rebase kiitus ja ta hakkas talle laulma:

„Rebasekene, Reinukene,
eide käest pagesin ära,
taadi käest pagesin ära,
jänese käest pagesin ära,
hundi käest pagesin ära,
karu käest pagesin ära,
sinu käest pagen ka ära.“

„Küll on ilus laul! Kahju aga, et mul kõrvakuulmine on töntsiks jäänud. Tule istu mu nina peale ja laula veel üks kord, kuulen siis paremini.“
Kakuke istus rebase nina peale ja laulis uuesti oma laulu. Kaval rebane aga tegi kord amps! Ja kakuke oligi söödud.
 
kakuke 29. november 2015, kl 13.30
+1 Sulle, sain südamest naerda :))
 
kivike 29. november 2015, kl 17.53
kakuke Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kahjuks ei ole ma mõistus
> e-, vaid tunneteinimene. Seetõttu mind veidi hirmu
> tavad inimesed, kes selekteerivad kallimakandidaat
> e välja nii: elukutse, kinnisvara,auto, pangaarve.
> Kui see wishlist on täidetud, tulevad muud asjad
> - meeldivus või mittemeeldivus.

Aga mis selles hirmutavat on? Sa teed sellest tagurpidi, aga ikka lõhkise küna ees. Kui inimestele omavahel nii sobib, siis miks mitte.

Mulle see India võ
> i moslemimudel väga ei sobi, et vanemad lepivad la
> ste abielu kokku. Või mudel, et minnakse suhtesse
> varalistel kaalutlustel ja arvatakse, et armastus
> tuleb tagantjärgi.

Sinu variant pole ju ka lollikindel, lihtsalt armastus mitte ei tule, vaid kaob ära. :) Mingi point on korraldatud abieludel olemas - kes tunneks sind paremini, kui sinu oma vanemad, kelle silma all sa kasvasid aj kes teavad, mis sulle meeldib ega evi soovi oma puudusi väljavalitu ees varjata. Armastuseabielude traditsioon on endisaegsega võrreldes ikka väga lühike.

Leian, et armastuses kehtib loo
> gikast tuntud välistatud kolmanda reegel Armastus
> kas on või seda pole ja kolmandat võimalust ei ole
> .

On armastus ja on kirg, mõnikord lähvad sassi, ja.
 
{q' 29. november 2015, kl 22.15
kuuuuule, kivike, sa oled demagoog?!
 
g 29. november 2015, kl 22.28
No nii pikad kommentaarid ongi juba vägivald. Tundub, et vastastikune. Ütleksin, et võtke tuba, aga et vaba kommentaarium, nii et laske edasi :)
 
Dr.Zoidberg 30. november 2015, kl 05.23
Kivikesest saaks hea imaam. Surmkindlalt raiub oma joru. Demagoog indeed. Kui teda võrrelda muusikaga siis saaks midagi sellist.


Artist: Must-Valge Maailmapilt ning Ansambel " Keisri Uued Rõivad...".

Albumi nimi: Ma Kannan Koosasid Krille.

Lugu 01: Eneseabi Õpikust Lugesin. (Dj. Demagoogia Remix).
 
Dr.Zoidberg 30. november 2015, kl 05.25
roosasid.
 
kivike 30. november 2015, kl 07.43
Dr.Zoidberg Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kivikesest saaks hea imaam. Surmkindlalt raiub oma
> joru. Demagoog indeed. Kui teda võrrelda muusikag
> a siis saaks midagi sellist.

A miks just imaam? Naisi sinna ligi vist ei lasta ju? Te peale siltide kleepimise midagi muud ka oskate?
 
kivike 30. november 2015, kl 07.46
g Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> No nii pikad kommentaarid ongi juba vägivald. Tund
> ub, et vastastikune. Ütleksin, et võtke tuba, aga
> et vaba kommentaarium, nii et laske edasi :)

Keegi ei sunni neid kommentaare lugema. Dziises, kuidas ma armastan, kui mind nimetatakse temakookiks jne. ja komenteeritakse mind ennast, selle asemel, et teemakohast midagi öelda. Siin ongi tuba, jututuba, seega võid edasi astuda vähem vägivaldse teema juurde, aitäh!
 
kivike 30. november 2015, kl 07.48
{q' Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> kuuuuule, kivike, sa oled demagoog?!

Ma peaks nagu solvuma või? Või mis selle piiksu mõte oligi? Ärka üles, sa pole esimene, kes niivõrd originaalse ideega välja tuli.
 
kakuke 30. november 2015, kl 12.43
Mulle siinne diskussioon täiesti meeldib :) Vahel läheb natuke teemast välja, aga üldiselt asjalik. Lugesin ajaviiteks tutvusfoorumit ning seal kisuvad isegi täiesti tõsiseltvõetavad tutvusteemad lõpuks mingiks trollide läbuks. Hea, et trollijad siit alafoorumist "toitu" leidnud pole.

Kivike, ehkki ma päriselt kõiki Sinu seisukohti ei jaga, siis arvan mõistvat Su jutu "pointi". Kahjuks ei oska ratsionaalselt mõelda isiklikes südameasjus.Ma ei ürita Sind ümber veenda nagu Sina mindki. On normaalne, et inimestel on erinevad vaated elule ja kuna eksisteerib sõnavabadus, võib seda väljendada.

Rääkides mõistuseabielust, räägin Sulle ühe loo...elas kord üks tütarlaps, kes ihkas omale rikast meest. Juba noorena rääkis ta sõpradele ja sõbrannadele, et soovib sellist elu. Siis ta abiellus, sai lapse. Kahjuks lapse isa pettis tema ootusi. Tütarlaps lahutas ja jäi lapsega üksi. Hakkas erinevate meestega suhtlema, need viisid teda sööma, tegid kalleid kinke, viisid reisima. Elu oli nagu lill, aga midagi oli puudu. Tütarlaps kurtis seda oma sõbrale. Sõber ei saanud küll sellisest elust päriselt aru ja talle tundus see elupõletamisena, aga sõber leidis, et igaüks on täiskasvanud inimene. Siis leidis tütarlaps ühe mehe, kes talle füüsiliselt väga sobis. Mees oli tütarlapsest väga sees. Tütarlaps kiitis seda meest väga sõbrale ja ütles, et elus pole teda keegi nii hoidnud ja et seks on fantastiline. Tütarlaps jätkas otsinguid ja leidis endast 20 aastat vanema mehe. Juba vana mees, välimuselt mitte Tom Cruise, aga väga rikas. Tundus, et tütarlaps oli oma õnne leidnud. Ometi helistas ta ühel päeval sõbrale ja soovis kokku saada. Kurtis, et voodis on mees äpumast äpum ja ei oska temaga midagi peale hakata. Sõber vastas selle peale: "Inglased ütlevad, et ma ei ole nii rikas, et osta odavat asja. Tuleb osta kaks asja: hea asi ja odav asi!" Muud tegelased jätaksin mängust välja, seda, kes oli too sõber aimas tähelepanelik lugeja ilmselt juba ära :) Summa summarum -õnn ei peitu rahas, aga kui sul raha ei ole, siis sai ei saa sellest lihtsalt aru.
 
kivike 30. november 2015, kl 13.56
kakuke Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Rääkides mõistuseabielust, räägin Sulle
> ühe loo...elas kord üks tütarlaps, kes ihkas omal
> e rikast meest.

Sel oli kindlasti kindlasti oma põhjus, miks ta seda tahtis. :)

> Summa summarum -õnn ei p
> eitu rahas, aga kui sul raha ei ole, siis sai ei s
> aa sellest lihtsalt aru.

See ei olnud ju korraldatud abielu, või? Elus tuleb leida see, milles õnn peitub, mitte jõuda arusaamisele, kus seda kindlasti pole. :) Põhiküsmus on siin rahulolus - mõni pole oma kõrges lossis kullahunnikul ikka rahul ja mõni, kellel pole midagi, oskab elust rõõmu tunda. Ja selles on ka sageli käärid, mida tahetakse ja mida tegelikult vajatakse.
 
{q' 30. november 2015, kl 20.42
Kakuke: Pedandiga peab kohanema, pedant ei muutu.
Kivike: Pedandiga saab hästi koos elada.
Kakuke: Ühiseid tuttavaid asendavad sõnaahtrad sugulased.
Kivike: Õpi suhtlema, mitte üle kuulama.
Kakuke: Hiljem sain teada, et ta ongi selline läbi suhete olnud.
Kivike: Ise süüdi, osanud objektiga suhelda.
Kakuke: Netis pole mõttekas vaielda.
Kivike: Minule on see lõbu, sina tee oma kommunikatsiooniprobleemid korda

Kakuke:.Olen tunnete suhte poolt, hirmutavad maj.alustel liidud.
Kivike: Aga mis selles hirmutavat on? Tunnete suhted lagunevad samuti.
Kakuke: Vanemate soovil või varanduse tõttu, lootes tulevikus armastust.
Kivike: Tunnetega armastus saab otsa, planeeritud kooselul pikk traditsioon.
Kakuke:Armastus on või pole.
Kivike: On armastus ja on kirg.


Kakuke räägib oma südamel olevatest suhetest ja oma seisukohtadest.
Kivike oponeerib igale Kakukese (ja teiste) mõttele ja on vinge kõiketeadja, fakte ja selgitusi ei paku, üksnes lükkab kõik teiste seisukohad ümber.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!