Shovinisti nurgake
Kas 60-aastane naine on vanainimene? Mis arvate?
jaaaaaaaa 09. juuni 2014, kl 19.03 |
60 on vana. Tegus või mitte. Nahk on vana, silmad närtsinud, rinnad ripuvad, pöiakondid enamasti jalanõudest läbi turritamas, käed krimpsus. Meie ühiskonnas määratletakse vanaduse astet välimuse järgi ja 60 on vana, mis vana. Hing ja energiatase ehk võivad olla vägagi nooruslikud, aga enamus kahjuks seda ei näe ja nendel kes näevad võivad olla totaalselt vastupidine arvamus. Võib - olla mõjud naeruväärselt mitte nooruslikult. Ja mis dilemma see üleüldse on? Elagu igaüks nii nagu meeldib ja tunneb, aga ärge hakake tuuleveskitega võitlema. 60 on vana
lissu 15. juuni 2014, kl 18.26 |
seda et
no minu arust ivo linna nüüd küll noore tibi juurde ei läinud. ivo ja imbi on ju eakaaslased.
jaaaaaaa
absoluutselt nõus.
ja isegi, kui 60 näeks välja nagu 40, on ta ikkagi 60. ega siis aega tagasi ei keera.
minu arust need 60nesed, kes iga hinna eest püüavad olla noored ja siis veel vaidlevad, et neil on rohkem energiat ja parem tervis, kui noorel - no tulge ometi maa peale! ega see teid nooreks ikka ei tee. ikkagi olete 60nsed ja vanad.
tõesti, lapsik ja naeruväärne probleem.
no minu arust ivo linna nüüd küll noore tibi juurde ei läinud. ivo ja imbi on ju eakaaslased.
jaaaaaaa
absoluutselt nõus.
ja isegi, kui 60 näeks välja nagu 40, on ta ikkagi 60. ega siis aega tagasi ei keera.
minu arust need 60nesed, kes iga hinna eest püüavad olla noored ja siis veel vaidlevad, et neil on rohkem energiat ja parem tervis, kui noorel - no tulge ometi maa peale! ega see teid nooreks ikka ei tee. ikkagi olete 60nsed ja vanad.
tõesti, lapsik ja naeruväärne probleem.
...................... 15. juuni 2014, kl 20.25 |
aga 15. juuni 2014, kl 20.40 |
to lissu 16. juuni 2014, kl 00.35 |
ei ole 30. juuni 2014, kl 17.09 |
jesus! 02. juuli 2014, kl 20.34 |
arvamus 02. juuli 2014, kl 22.27 |
nipi 03. juuli 2014, kl 10.01 |
unistused, unistused 03. juuli 2014, kl 10.27 |
Võite ju peita oma pead jaanalinnu kombel ja kinnitada endale mida soovite. Tönts olevus? Kellega võrreldes? Teise 60-aastasega või 70-aastasega või 30-ne või 40-ne aastasega võrreldes? Marju Lauristin näiteks on vägagi terava mõistusega daam, aga kas see teeb teda nooreks? Ja see ettekujutus enda teravusest ja nö.erksusest ning tänapäevasusest on enamusel ikka väga subjektiivne arvamus, mis erineb kardinaalselt tõelisusest.
nipi to unistused 03. juuli 2014, kl 11.14 |
Sinu ekukvaliteet sõltub sellest, mis teised endast arvavad või? Et kui ei peeta end vanaks, siis sa pead siin vehklema ja neid maa peale tagasi tooma?
Ole sellega rahul, et peale 18 aastat on inimene juba mittenoor.
Kuigi vana, noor, mis vahet sellel on,kibestunud inimesed on kordades hullemad.
Ole sellega rahul, et peale 18 aastat on inimene juba mittenoor.
Kuigi vana, noor, mis vahet sellel on,kibestunud inimesed on kordades hullemad.
unistused to nipi 03. juuli 2014, kl 13.33 |
Vabandust, sa oled lihtsalt tola. Isegi aru ei saa loetu mõttest ning tüüpilise vanainimese kõiketeadvusega väänab asju endale sobivasse konteksti. See juba näitab et oled mentaalselt vanainimene, mitte lihtsalt enam täiskasvanu. Nii et lepi sellega ja ära leiuata vabandusi, kuidas inimesi tõe väljaütlemise eest endale sobivalt lahterdada. Kes ei ole minu poolt on minu vastu. Nii see käib siis kõrges täiskasvanueas?
nipi 03. juuli 2014, kl 14.16 |
unistused 03. juuli 2014, kl 20.09 |
Võta heaks! Mina muide olen samal arvamusel ning sellepärast diagnoosi paningi, et vanainimesel jalad ikka maas püsiksid ja ei teeks ennast lolliks. Anonüümsetes kommentaarides ehk kuuleb tõttki, kui elus ainult irvitatakse seljataga, et mitte "nooruslikku" mammit veel rohkem kibestunuks muuta. Miks muidu peaks keegi oma 60 aasta juures vaevama pead millegagi mis on niigi ilmselge.
nipi to unistused 04. juuli 2014, kl 08.51 |
Aga miks see sind nii hirmsalt häirib, kui võõrad vanainimesed end lolliks teevad? Nemad on rõõmsameelsed ja naudivad elu aga sina kibestud vanur. Et kohe kuidagi ei mahu pähe, et teised end paremini tunnevad. Miks peaks korda minema, mis teised arvavad? Las naeravad, neid 60seid "noori" see ei sega. Las nad vaevavad oma pead selle juures, mis sinu jaoks on "niigi ilmselge". Ela oma elu ja las teised elavad nii nagu nemad tahavad.
viimasele 04. juuli 2014, kl 15.16 |
ega keegi ei vaidlegi vastu, las mammid kujutavad omale ette mida tahavad. aga teema oli selline, et kas 60nene on vana või noor. otse loomulikult vana on.
seniilsus ilmselt mammidel ja see teeb õnnelikuks ja omast arust kole nooreks. miks ma kohe kibestunud pean olema, kui seniilne ei ole, vat see jääb küll arusaamatuks.
seniilsus ilmselt mammidel ja see teeb õnnelikuks ja omast arust kole nooreks. miks ma kohe kibestunud pean olema, kui seniilne ei ole, vat see jääb küll arusaamatuks.
ups 04. august 2014, kl 14.28 |
vanad mutid 13. august 2014, kl 15.45 |
irw 16. august 2014, kl 16.51 |
ma 17. august 2014, kl 20.46 |
no 18. august 2014, kl 19.28 |
moosimadu 18. august 2014, kl 20.32 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,967 |
moosimaole 12 points 19. august 2014, kl 10.13 |
arvamus 19. august 2014, kl 13.34 |
moosimadu 19. august 2014, kl 18.09 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,967 |
Kõlab, nagu ei võiks vanainimesel unistusi olla..?
Kui ma saan 60, siis olen ma vana, kuid see ei takista mind unistamast ja oma unistuste poole püüdlemast.
Naljakas vaidlus. Sama naljakas kui oleks küsimus, kas kümneaastane on laps koos ehmunud vastustega, et eiei kümneaastane ei ole laps, sest tal on juba kasvamas rinnad või öösiti juhtub teinekord tilk tilli otsast pääsema...
Kümneaaastane ON laps ja kuuekümnene ON vana.
Kui ma saan 60, siis olen ma vana, kuid see ei takista mind unistamast ja oma unistuste poole püüdlemast.
Naljakas vaidlus. Sama naljakas kui oleks küsimus, kas kümneaastane on laps koos ehmunud vastustega, et eiei kümneaastane ei ole laps, sest tal on juba kasvamas rinnad või öösiti juhtub teinekord tilk tilli otsast pääsema...
Kümneaaastane ON laps ja kuuekümnene ON vana.
arvamus 21. august 2014, kl 17.21 |
Lisa postitus