Sodiaagi nurgake
Mis iseloomuga on lõvi naine?
Ha-ha-haaa 30. september 2013, kl 10.32 |
nende 30. september 2013, kl 13.38 |
nähtud 30. september 2013, kl 21.41 |
nähtud 01. oktoober 2013, kl 20.42 |
Ütlen jahh, sest Veevalajana ütlengi otse välja mis ma kellestki arvan ja kui selleks on ka faktid olemas siis minu suud ei pane mitte miski kinni! Suheldud ja nähtud nii mõndagi ja suheldud ka lõvidega kuigipalju ja ainsaks hea iseloomuga lõviks on siinkohal paraku ainult minu vanaema, kelle kohta tõesti pole midagi halba öelda, teiste lõvide kohta kahjuks või õnneks midagi positiivset öelda küll pole!
:P 02. oktoober 2013, kl 13.45 |
:P :P 02. oktoober 2013, kl 14.23 |
.... 02. oktoober 2013, kl 18.31 |
Kai ütles päris hästi ja tabavalt
Aga mitte-lõvide kommentaaride järgi on ikka pidevalt ühed ja samad hinnangud ja käitumismallid lõvidele...
See räägib enda eest.
Mu mehele määris ka üks lõvi end pähe ja peale seda kui lõvike korvi oli saanud, ei olnud mu mees enam üldse nii normaalne kui varem (hakkas otsima vigu temas). Ning abikaasa mainis mulle ära, et ta ei tahaks lõvikest ka siis, kui ta oleks ainus naine, ennem hakkaks mungaks. Ning lõvikesel ei saa olla tugevat meest (seda igas mõttes), lõvikesel peab olema kodus MEESSOOST SUSS, kes kõik tema tegemised ja tegemata jätmised ilma piiksugi ütlemata kinni maksab. Ja kui mehel saab siiber ja minema kõnnib, siis loomulikult lõvike ütleb, et tema saatis pikalt....
Aga mitte-lõvide kommentaaride järgi on ikka pidevalt ühed ja samad hinnangud ja käitumismallid lõvidele...
See räägib enda eest.
Mu mehele määris ka üks lõvi end pähe ja peale seda kui lõvike korvi oli saanud, ei olnud mu mees enam üldse nii normaalne kui varem (hakkas otsima vigu temas). Ning abikaasa mainis mulle ära, et ta ei tahaks lõvikest ka siis, kui ta oleks ainus naine, ennem hakkaks mungaks. Ning lõvikesel ei saa olla tugevat meest (seda igas mõttes), lõvikesel peab olema kodus MEESSOOST SUSS, kes kõik tema tegemised ja tegemata jätmised ilma piiksugi ütlemata kinni maksab. Ja kui mehel saab siiber ja minema kõnnib, siis loomulikult lõvike ütleb, et tema saatis pikalt....
ära kisa 03. oktoober 2013, kl 11.34 |
Mis sa karjud siin vv, ise istud kogu aeg tutvusteemades , räägid, et sul on mees ja kirjutad kuidas võtad iga päev veini.
Jeessss, lõvinaised löövad mehi üle tõepoolest, siin ongi see lõviviha näha, kahju teist veeelukad.:)
Kaks veemärki kirjutavad erinevate nimede all lõvinaiste kohta inetusi,ju siis viis lõvinaine su m ex mehe oma pessa ,kust ta enam välja ei taha minna.Joo vähem, leiad uue mehe.
Jeessss, lõvinaised löövad mehi üle tõepoolest, siin ongi see lõviviha näha, kahju teist veeelukad.:)
Kaks veemärki kirjutavad erinevate nimede all lõvinaiste kohta inetusi,ju siis viis lõvinaine su m ex mehe oma pessa ,kust ta enam välja ei taha minna.Joo vähem, leiad uue mehe.
Järgmine loll lõvi 03. oktoober 2013, kl 12.18 |
Veevalaja ei ole veemärk.
Vaata, et m*nn kurku kinni ei jää. :D :D
Aga neid mehi ei taha enam keegi, kes kiunuvat odavat lõvi pannud. Lõvile sobib ainult sussmees. Selline sussist ilalõug on põlastusväärne ja eelkõige haletsusväärne. Kui oletegi kellegi mehe omale saanud, hoidke omale, teie, odavate oorade jäänuseid ei tahagi keegi.
ära kisa Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mis sa karjud siin vv, ise istud kogu aeg tutvuste
> emades , räägid, et sul on mees ja kirjutad kuidas
> võtad iga päev veini.
>
> Jeessss, lõvinaised
> löövad mehi üle tõepoolest, siin ongi see lõviviha
> näha, kahju teist veeelukad.:)
>
> Kaks veemär
> ki kirjutavad erinevate nimede all lõvinaiste koht
> a inetusi,ju siis viis lõvinaine su m ex mehe oma
> pessa ,kust ta enam välja ei taha minna.Joo vähem,
> leiad uue mehe.
Vaata, et m*nn kurku kinni ei jää. :D :D
Aga neid mehi ei taha enam keegi, kes kiunuvat odavat lõvi pannud. Lõvile sobib ainult sussmees. Selline sussist ilalõug on põlastusväärne ja eelkõige haletsusväärne. Kui oletegi kellegi mehe omale saanud, hoidke omale, teie, odavate oorade jäänuseid ei tahagi keegi.
ära kisa Kirjutas:
> Mis sa karjud siin vv, ise istud kogu aeg tutvuste
> emades , räägid, et sul on mees ja kirjutad kuidas
> võtad iga päev veini.
>
> Jeessss, lõvinaised
> löövad mehi üle tõepoolest, siin ongi see lõviviha
> näha, kahju teist veeelukad.:)
>
> Kaks veemär
> ki kirjutavad erinevate nimede all lõvinaiste koht
> a inetusi,ju siis viis lõvinaine su m ex mehe oma
> pessa ,kust ta enam välja ei taha minna.Joo vähem,
> leiad uue mehe.
to 12.12 03. oktoober 2013, kl 12.29 |
Tugev veemärk 03. oktoober 2013, kl 12.34 |
Ah, et lõvid löövad siin mehi üle ja silm ei pilgu ka. Raisad l*tsid veel uhkeldavad siin sellega. Tõesti odavate kamp.
Hakkame vaatama, mis siis saab, kui vastupidi tehakse. Ainult oma lõbuks. Panen teie mehe ühe sõrmenipsuga endasse armuma, piinan ja väänan. Ja siis viskan teie juurde tagasi nagu kaltsu. Hoidke siis teda, väärt meest.
Nutad mul käes veel, lõvike. Saate tunda seda, millega siin uhkeldate. Aga odavate naiste sündroom ongi selliste odavate tegudega uhkeldada.
Hakkame vaatama, mis siis saab, kui vastupidi tehakse. Ainult oma lõbuks. Panen teie mehe ühe sõrmenipsuga endasse armuma, piinan ja väänan. Ja siis viskan teie juurde tagasi nagu kaltsu. Hoidke siis teda, väärt meest.
Nutad mul käes veel, lõvike. Saate tunda seda, millega siin uhkeldate. Aga odavate naiste sündroom ongi selliste odavate tegudega uhkeldada.
Järgmine loll lõvi 03. oktoober 2013, kl 12.37 |
Kas ma selleks pean vv olema, et teada, et vv ei ole veemärk.
Mart abiellugu jah lõviga, saab hiljem lahutust tunda. :D:D
to 12.12 Kirjutas:
> Ainukene rumal vv oled sa ise,rahune maha ja ära r
> öögi siin, Mart küsis, kas teeb õige otsuse,kui ta
> hab lõvinaisega abielluda, ta sai juba vastuse lõv
> inaiselt ja see oli: jah!
>
> Palju õnne Mardil
> e armsa lõvikesega!!!!
Mart abiellugu jah lõviga, saab hiljem lahutust tunda. :D:D
to 12.12 Kirjutas: