Saame tuttavaks
teema fat catile
täitsa blond 27. oktoober 2013, kl 23.09 |
tiibadega kurat 27. oktoober 2013, kl 23.10 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 729 |
That fat cat 27. oktoober 2013, kl 23.20 |
madismäe kalle 28. oktoober 2013, kl 00.35 |
tiibadega kurat 28. oktoober 2013, kl 06.33 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 729 |
täitsa blond 28. oktoober 2013, kl 10.57 |
Hea madismäe kalle!
Mulle tekitavad sinusugused mehed nats kõhedust, kes teiste meeste m***e uurivad:)
Vastupidi, see tekitab naistes hoopis huvi asi ise järgi uurida:D
Kuigi mulle selle tiibadega kuradi targutused reeglina ei meeldi,sry:)... siis nüüd olen temaga küll täitsa nõus ja naisterahvad on tõepoolest võimelised meestega suhtlema ilma, et mõtleks, mis vestluskaaslasel püksis on:)
Mulle tekitavad sinusugused mehed nats kõhedust, kes teiste meeste m***e uurivad:)
Vastupidi, see tekitab naistes hoopis huvi asi ise järgi uurida:D
Kuigi mulle selle tiibadega kuradi targutused reeglina ei meeldi,sry:)... siis nüüd olen temaga küll täitsa nõus ja naisterahvad on tõepoolest võimelised meestega suhtlema ilma, et mõtleks, mis vestluskaaslasel püksis on:)
That fat cat 28. oktoober 2013, kl 11.31 |
A thin cat 28. oktoober 2013, kl 14.21 |
Ingel, endine Ingel 28. oktoober 2013, kl 14.25 |
Kuradike, kuradike, tiibadega kuradike seina peal!
Ütle, ei mitte seda, mis muinasjutus vaid seda, mida üldistad tähega L! Et ma leidsin ühe L-i üles ja tunnistan isegi seda?
Ikka tunnistan, ma selline otsekohene ja avatud persoon ja eriti ei valeta kahh... ;D
Kuid ütle, mille ma leidsin! aita mind natike.
Aga selle tagavarandusega, mis ühel või teisel rahvagrupil näguripäevadeks varuks keldris on, siis meenub analoogne teema nõukaaja saarlaste kohta - kui midagi enam süüa ei ole, siis tuaakse keldrist marineeritud angerjad lauale...
Et siis igale oma - kes sööb kartulikoori, kes marineeritud angerjaid... Ise eelistan kartulikoorte sisu ja saarlaste näguripäevi. ;DD Ka konjakikuubikud on teretulnud.
Ehk ühendaks kuidagi selle teema?
Ütle, ei mitte seda, mis muinasjutus vaid seda, mida üldistad tähega L! Et ma leidsin ühe L-i üles ja tunnistan isegi seda?
Ikka tunnistan, ma selline otsekohene ja avatud persoon ja eriti ei valeta kahh... ;D
Kuid ütle, mille ma leidsin! aita mind natike.
Aga selle tagavarandusega, mis ühel või teisel rahvagrupil näguripäevadeks varuks keldris on, siis meenub analoogne teema nõukaaja saarlaste kohta - kui midagi enam süüa ei ole, siis tuaakse keldrist marineeritud angerjad lauale...
Et siis igale oma - kes sööb kartulikoori, kes marineeritud angerjaid... Ise eelistan kartulikoorte sisu ja saarlaste näguripäevi. ;DD Ka konjakikuubikud on teretulnud.
Ehk ühendaks kuidagi selle teema?
täitsa blond 28. oktoober 2013, kl 14.29 |
tiibadega kurat 28. oktoober 2013, kl 14.42 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 729 |
Jolder 28. oktoober 2013, kl 16.02 |
proo 28. oktoober 2013, kl 16.14 |
That fat cat 28. oktoober 2013, kl 16.19 |
m 28. oktoober 2013, kl 16.33 |
Ingel, endine Ingel 28. oktoober 2013, kl 17.47 |
Sa m oled väga kuri - millest su kibestumus pärit`?
Madal ja alandatud enesehinnang? Kelle poolt ja millal?
Ehk oleks aeg olemasolevat ümberhinnata?
Kuradike, miks nimetad seda tõdemust tähega L? Ja mis oleks ülejäänud asjad, mis sama tähega tähistatud?
Aga tihe naine või mees on ju omal kohal (erinevalt siis lodevast kehast), oleneb mida siis eelistad või mida mitte. Minul sarnasused homodega suuremad, eelistuse sihtes siis, lesbidega ei tunne niipalju ühist olevat...
Aga tuhlist ja notti saab ikka vahel manustatud, iseasi siis mis hiljem saab. Tuhleid pole jah vaja, eelistan ka angerjat ja konjakit, ja mõlemad sobivad konserveeritult samuti... ;D
Madal ja alandatud enesehinnang? Kelle poolt ja millal?
Ehk oleks aeg olemasolevat ümberhinnata?
Kuradike, miks nimetad seda tõdemust tähega L? Ja mis oleks ülejäänud asjad, mis sama tähega tähistatud?
Aga tihe naine või mees on ju omal kohal (erinevalt siis lodevast kehast), oleneb mida siis eelistad või mida mitte. Minul sarnasused homodega suuremad, eelistuse sihtes siis, lesbidega ei tunne niipalju ühist olevat...
Aga tuhlist ja notti saab ikka vahel manustatud, iseasi siis mis hiljem saab. Tuhleid pole jah vaja, eelistan ka angerjat ja konjakit, ja mõlemad sobivad konserveeritult samuti... ;D
naine suure tähega 29. oktoober 2013, kl 14.03 |
That fat cat 29. oktoober 2013, kl 14.37 |
kõlbeliselt laostunud 29. oktoober 2013, kl 19.22 |
That fat cat 29. oktoober 2013, kl 21.58 |
1 pesakond 29. oktoober 2013, kl 23.02 |
That fat cat 30. oktoober 2013, kl 08.33 |
Ingel, endine Ingel 30. oktoober 2013, kl 10.06 |
Lisa postitus