Saame tuttavaks
Tahtsin tutvuda normaalse (!!!) mehega...
Ebanormaalne mees 30. juuni 2014, kl 13.59 |
meestutvuja 30. juuni 2014, kl 14.00 |
meestutvuja 30. juuni 2014, kl 14.03 |
meestutvuja 30. juuni 2014, kl 14.07 |
Täitsa Bond 30. juuni 2014, kl 14.08 |
Naine, sulle ei paku ma midagi. Mul pole midagi pakkuda naisele, kes arutlemist mehe poolselt nimetab sõimamiseks. Soovisin ka juba head tutvumist ja üksmeelse leidmist.
Muus osas aga-mulle ei paku naiste poolne ülbus mittemidagi. Kui keegi arvab, et ta ATV'ga eest ära sõidab või et ta autoga paremini sõidab..las arvab, ma ei hakka talle tõestama midagi, millega teda üle võiks lüüa. Et korraldaks edasise kooselu nimel ja selles keskealise naisega võistluse, kes kellele ära paneb-ka pole vajalik.
Jama, kui naistel pole midagi pakkuda peale oma oskuste ja vajaduse ladrata neid kätel tassides..
Muus osas aga-mulle ei paku naiste poolne ülbus mittemidagi. Kui keegi arvab, et ta ATV'ga eest ära sõidab või et ta autoga paremini sõidab..las arvab, ma ei hakka talle tõestama midagi, millega teda üle võiks lüüa. Et korraldaks edasise kooselu nimel ja selles keskealise naisega võistluse, kes kellele ära paneb-ka pole vajalik.
Jama, kui naistel pole midagi pakkuda peale oma oskuste ja vajaduse ladrata neid kätel tassides..
Ebanormaalne mees 30. juuni 2014, kl 14.08 |
naine 30. juuni 2014, kl 14.10 |
Missis X 30. juuni 2014, kl 14.11 |
On õmmeldud ka istmekatteid autodele, suure defitsiidi ajal muidugi. Aga põhimõtteliselt on selleks vaja võtta korralikud lõiked, valid materjal ja siis kõige olulisem - leida selline masin mis seda materjali ka õmmelda suudab. Nahk ja väga paks mööbliriie on probleemsed. Tegelikult on mul ka üks vana käsisinger, mis ka mõne paksema materjaliga hakkama saab.
punapea 30. juuni 2014, kl 14.12 |
meestutvuja 30. juuni 2014, kl 14.14 |
naine 30. juuni 2014, kl 14.19 |
Missis X 30. juuni 2014, kl 14.20 |
Bond, me saame aru küll, et sa oled liikumispuudega kibestunud delfi palgaline "kirjutaja" ja sinu töö ongi siin seda teemat jätkuvalt üleval ja hõõgumas hoida aga ära nüüd üle ka pinguta...
Ütlesin selgelt, et minu tegevus ja mõtted ei puutu kuidagi sinusse - lahtiseletatult tähendab see seda, et ma ei soovi sinuga suhelda.
Palun ära pöördu oma jamaga nimeliselt minu poole.
Ütlesin selgelt, et minu tegevus ja mõtted ei puutu kuidagi sinusse - lahtiseletatult tähendab see seda, et ma ei soovi sinuga suhelda.
Palun ära pöördu oma jamaga nimeliselt minu poole.
naine 30. juuni 2014, kl 14.28 |
Mina enam ei jaksa selle Bondiga siin jageleda, ta tahab ise vaid kirjutada aga teiste jutust aru ei saa.Üldiselt poole või täiskohaga tutvumisteemade allalaskja ja naistele koha kätte näitaja.
meestutvuja,
Kiire ja Tootsi vaheline teema on tegelikult ju huvitav kuis käis vanasti see meestevaheline jõukatsumine ilusama tüdrku pärast aga eks igas eesti naises ole natukene Raja Teelet, mis teebki ta ainulaadseks ja eriliseks.Nii, et mehed katsuge ka omavahel jõudu ja see käib läbi tarkuse ja osavuse.Ikka põllumehe kombel, mõni peab ka kiva veeretamas käima.:)))
meestutvuja,
Kiire ja Tootsi vaheline teema on tegelikult ju huvitav kuis käis vanasti see meestevaheline jõukatsumine ilusama tüdrku pärast aga eks igas eesti naises ole natukene Raja Teelet, mis teebki ta ainulaadseks ja eriliseks.Nii, et mehed katsuge ka omavahel jõudu ja see käib läbi tarkuse ja osavuse.Ikka põllumehe kombel, mõni peab ka kiva veeretamas käima.:)))
nii 30. juuni 2014, kl 14.32 |
meestutvuja 30. juuni 2014, kl 14.33 |
Missis X 30. juuni 2014, kl 15.07 |
Nüüd lahkub Missis X lavalt, sest päike tuli välja ja aed sillerdab oma vihmajärgses ilus.
Kuna mul on kuraasi tublisti rohkem, kui keskpärasele keskealisele kohane, soovitan ma Ebanormaalsel mehel oma hobiauto istmetest fotod teha, uus asjakohane teema luua ja sinna oma kontaktaadress jätta. Kui töö tundub huvitav ja suhtlemine meeldiv, võib juhtuda ka seda, et jätamegi seekord rätsepmeister Kiire pika ninaga.
Kuna mul on kuraasi tublisti rohkem, kui keskpärasele keskealisele kohane, soovitan ma Ebanormaalsel mehel oma hobiauto istmetest fotod teha, uus asjakohane teema luua ja sinna oma kontaktaadress jätta. Kui töö tundub huvitav ja suhtlemine meeldiv, võib juhtuda ka seda, et jätamegi seekord rätsepmeister Kiire pika ninaga.
Täitsa Blond 30. juuni 2014, kl 15.12 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,474 |
Tuleb välja, et siin on ainult üks normaalne naine, so punapea...sõrmed ei tahtnud seda küll välja toksida, aga...:)
Ülejäänud kauplevad siin nagu mustlased... a`la mina pesen su sokke ja sina vaatad, mis kolks mu autos on.
Kõikidest sina-mulle diilidest peaks ju lausa exeli tabeli tegema, et keegi jumala eest rohkem ei teeks.
Kas on veel maamunal vaba meest, kes tahab armuda, armastada, kallistada, sülle võtta....ja ütlen sosinal, et mõned kriipssuud ei pahandaks....ka seksida ja ei tee nn poetesti.
Ülejäänud kauplevad siin nagu mustlased... a`la mina pesen su sokke ja sina vaatad, mis kolks mu autos on.
Kõikidest sina-mulle diilidest peaks ju lausa exeli tabeli tegema, et keegi jumala eest rohkem ei teeks.
Kas on veel maamunal vaba meest, kes tahab armuda, armastada, kallistada, sülle võtta....ja ütlen sosinal, et mõned kriipssuud ei pahandaks....ka seksida ja ei tee nn poetesti.
blondile 30. juuni 2014, kl 15.19 |
Täitsa Blond 30. juuni 2014, kl 15.46 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,474 |
Täitsa Blond 30. juuni 2014, kl 15.47 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,474 |
Täitsa Bond 30. juuni 2014, kl 16.00 |
Kooselu pidi ka taanduma soovile lahendada teise probleeme. Antud teemas, naiste juures, oleks seda küll keeruline tahta:)
Sülle võtmisest muidu veel niipalju, et sellele ligilähedane on kätel kandmine. Algab see asi siiski kehakujust, mis keskealistel naistel kipub liiga mütakaks jääma:)
Sülle võtmisest muidu veel niipalju, et sellele ligilähedane on kätel kandmine. Algab see asi siiski kehakujust, mis keskealistel naistel kipub liiga mütakaks jääma:)
to to blondile 30. juuni 2014, kl 16.08 |
to blondile 30. juuni 2014, kl 16.10 |
Ebanormaalne mees 30. juuni 2014, kl 16.13 |
Lisa postitus