naine mustas 11. august 2014, kl 14.32
Nonii, panen kirja mida ma tahan.
Esiteks muidugi tahan meest. Väga tore oleks kui ta oleks lendur,meremees,pillimees,lesk või poissmees(vanapoiss).
Pikkus ei mängi rolli.Silmad võiksid olla sini-sinised või siis mustad, rohelised.
Kaal võiks olla normis 70-95-ni.Õllekõhtu ei salli.
Suitsumeest ei soovi.
Võiks omada elamispinda...nagu mul on.Paadialusest parm mind ei huvita.
Oleks kena välimusega, mitte kiilaspea ega punkar.
Huumorisoont võiks ka olla, ma ka armastan naljatada ja vahel ka musta huumorit visata...hea, kui kaaslane naljast aru saab.
Mina ise 1.65,kaal 75,silmavärv varieeruv meeleolule,
poisipealik soeng(moodsam).
Hea, mõistev, rahumeelne,ei suitseta.
------------------------------
---------------------------------
Ma ei taipa miks mehed leili läksid just selle kiilaka mainimisest? Ma pole ju öelnud, et kiilakas on inetu...selle mõtlesite te ise juurde. Minu eelistus ei ole kiilaspäine härra, nii lihtne see ju ongi.
Ma ei saa aru, miks mind kohe voltitesse tituleeritakse? Reaalis jäävad kõigi pilgud minule pidama ja ei pea mind kunagi nii vanaks kui pass näitab.Kui ma oleks selline sardell siis vaevalt mehed mind pilguga saadaksid.
Väga inetu ja alatu on siin lihtsalt lahmida ja mõnitada...selline teguviis ei tee teile mitte au.
Missellest, et siin on kõik anonüümne aga mingisugune väärikus peaks inimesel ikka olema, et teisi mitte kritiseerida. Ma võin pea panti panna, et siinsed kribajad ise mingisuguse kiiksuga hädas ja see lahmitakse kellelegi suvalise inimese peale välja...säilitage oma väärikus ja olge mõistvamad.
https://www.youtube.com/watch?v=1jv-Xt73Gpc
Loodan,et saate mu kirjutisest õigesti aru ja ei tee jälle mingeid järeldusi mis ei vasta minu soovidele.
Ma ei sildista teid vaid need on minu EELISTUSED JA SOOVID...kui te ei vasta neile nõudmistele siis lihtsalt minge edasi ja ilma kommimata.
Aga ma sain ikka väga palju naerda teie kirjutiste ja mõtete üle.Aitäh! Tuju läks kohe paremaks.
https://www.youtube.com/watch?v=t6OPuU4Ybgs