Minu moto on,et esimesena mina kiusu ei algata, kuid kui mind mõnitatakse siis ei ole enam sellist asja, et keeran teise põse ette...ei, saad samaga ja rohkem veel.
Siin ei saagi hea olla,siis õgitakse sind lihtsalt ära.
Olgu, ma olen inetu,südametu, kiuslik vana moor, proteesid logisevad ,kartulikooresed juuksed krunni keeratud,silmad kõõrdi ja lehk hullem kui tõhul,jalad rangis,mokad töllakil-nii siin kui seal,narkotsi tarbin kui õhku,lapsi ei jõua kokku lugeda, neid kui kihulasi maailmas laiali ja otsivad omi issisid...kuid need kadusid uttu niipea kui kuulsid, et ootan lapsukest...nonii,kallid mehekesed, kes julgeb mulle ulualust anda ja mind naiseks kosida...ta saab ju lotovõidu minunäol...kes veel on nii tubli eesti naine, et julgeb kiilakaid põlata...kaua ma kuuse all elan, talv ju tulekul...
olen nii peenikeseks jäänud, et varjugi pole näha:D Või olen nii pundunud suurest joomisest, et ei mahu enam kahepoolsest uksestki sisse...riideid ei saa poest osta, sest pole nii suuri numbreid ja pean end tekkidesse pakkima,aga uusi tekke oleks ka vaja,praegused juba viledaks kulunud...
hei, mehepojad, tulge ühele vaprale naisele appi.
Ette tänades teie unelmate naisuke, kurrnäü