KÜSIMUS Kirjutas:
-------------------------------------------------------
Vastus, loomulikult ei ole tegu kosjakontoriga, tutvuge olenemata soost, mulle ka meeldib ingel, punapea ja siin on oli väga huvitavaid isikuid. AGA
kui mina teen tutvumise teema suunatud meesterahvastele, märgitud suurelt pealkirja, tekib küsimus mis on selle põhjus peale risustamise, et kadakajupp sinna oma teksti tootma hakkab? ei ma ei pea mingit viha jupi vastu vaid tekib arusaamatu üllatuse moment. Ja kui hakata jupikest jälgima siis see kordub teemast- teemasse.
-----------------------------------------------------
Teadmata igaühe sisemist hingeelu ja läbielamiste temaatikat, kuid:
*kui tuua analooge keemiast, siis nii mõnigi kord ei toimi reaktsioon kahe aine vahel, kui ei ole puhvrina kolmandat ainet lisatud (see lihtsalt käivitab reaktsiooni, kuid tulemuses ei kajastu)
* kui tuua analooge linnuriigist, siis nii mõneski liigi on olemas ka kolmas sugu - ärpleb ja ärgitab osapooli, kuid ise tulemuses ei kajastu (loe:sugutegemises ei osale, sest on nn. kolmas sugu, kes suguvõimetu), sellised linnud on olemas tutkastel.
Nii, et Kadakajupp võib olla see käivitav kolmas pool, kes teid ühendades huvi ei lase raugeda...