Saame tuttavaks
Küll meie Eesti Vabariik muutuv üsna varsti selliseks
kiisumiisu 29. detsember 2007, kl 02.54 |
kiisumiisu 29. detsember 2007, kl 02.56 |
hh 29. detsember 2007, kl 02.57 |
kiisumiisu 29. detsember 2007, kl 02.58 |
juta 29. detsember 2007, kl 02.59 |
hh...mis krdi lihtsustatud mehemudel...!
--------
Mingi feministlik arusaam sul, juta. Mingist lihtsustatud mehemudelist seletad sa siin. Jah, olen kursis teooriatega, mille kohaselt on mehel ainult kaks soovi: süüa ja seksi. Neid ei ole küll sõnadeta raske ära arvata :)))
Aga sina kahjuks ei saa ka sõnadest aru..
---------------
Sa vist ei ole üldse mõistnud, mis see feminism on...ja ega ma akkagi küsima, sest sinu feministlik filosoofia on ju pärit naistelehelt...:)))
Ja ma ei leia, et mehed, kelle järgi ma seda mudelit sean või näen, on tingimata ainult söögi ja seksi peal lihtsad mehed...
Ja mingit filosoofiat ma siin ei austa, kuna kui elukaaslase valik ebaõnnestub, muutub mees filosoofiks, naine feministlikuks mõrraks...ja muuseas, on nad teineteist täiendavad...:)))
-----
--------
Mingi feministlik arusaam sul, juta. Mingist lihtsustatud mehemudelist seletad sa siin. Jah, olen kursis teooriatega, mille kohaselt on mehel ainult kaks soovi: süüa ja seksi. Neid ei ole küll sõnadeta raske ära arvata :)))
Aga sina kahjuks ei saa ka sõnadest aru..
---------------
Sa vist ei ole üldse mõistnud, mis see feminism on...ja ega ma akkagi küsima, sest sinu feministlik filosoofia on ju pärit naistelehelt...:)))
Ja ma ei leia, et mehed, kelle järgi ma seda mudelit sean või näen, on tingimata ainult söögi ja seksi peal lihtsad mehed...
Ja mingit filosoofiat ma siin ei austa, kuna kui elukaaslase valik ebaõnnestub, muutub mees filosoofiks, naine feministlikuks mõrraks...ja muuseas, on nad teineteist täiendavad...:)))
-----
Manka 29. detsember 2007, kl 02.59 |
hh 29. detsember 2007, kl 03.03 |
kiisumiisu
Tead, armastusest on palju erinevaid jutte räägitud ja eks igaühe jaoks on just tema oma kõige õigem, sinu jaoks näiteks see bumerangiefekt. Minu jaoks on armastus kinkimine, mitte vahetus, et sina mulle ja mina sulle või ka mitte haletsusest annetamine.
Nagu ma ütlesin, see on minu jaoks.
Aga see laul...
http://intv.ru/view/?film_id=30182
Tead, armastusest on palju erinevaid jutte räägitud ja eks igaühe jaoks on just tema oma kõige õigem, sinu jaoks näiteks see bumerangiefekt. Minu jaoks on armastus kinkimine, mitte vahetus, et sina mulle ja mina sulle või ka mitte haletsusest annetamine.
Nagu ma ütlesin, see on minu jaoks.
Aga see laul...
http://intv.ru/view/?film_id=30182
ekm 29. detsember 2007, kl 03.04 |
Manka 29. detsember 2007, kl 03.06 |
kiska, jama jah :D Seda ammu öeldud, et naised ei oska oma soove/tahet/sõnu jne. panna vastavasse konteksti, mida mehe aju suudaks raalida ehk teisisõnu, teha ennast arusaadavaks meestele.
Meestel muutub empaatiavõime, mis naistel see enamasti arenenud, kohati mõnel isendil isegi palju. On ka meeste seas üksikuid indiviide... aga väga vähe ;)
Meestel muutub empaatiavõime, mis naistel see enamasti arenenud, kohati mõnel isendil isegi palju. On ka meeste seas üksikuid indiviide... aga väga vähe ;)
hh 29. detsember 2007, kl 03.07 |
juta
Tead kui tore on taas kinnitust saada, et ma pole inimeses eksinud :)
Taaskord demosid sa, et oled vaid üks mõttetu tühikargaja. Vahepeal hakkasin selles kahtlema, et kas ma tõest olen pime, kuna paar tegelast nägid sinus sügavust ja seepärast proovisin minagi leida.. aga mida ei ole- seda ei ole.
Tead kui tore on taas kinnitust saada, et ma pole inimeses eksinud :)
Taaskord demosid sa, et oled vaid üks mõttetu tühikargaja. Vahepeal hakkasin selles kahtlema, et kas ma tõest olen pime, kuna paar tegelast nägid sinus sügavust ja seepärast proovisin minagi leida.. aga mida ei ole- seda ei ole.
Manka 29. detsember 2007, kl 03.08 |
kiisumiisu 29. detsember 2007, kl 03.09 |
hh,
no vot, aga see ongi ju see erinevus:) sa ei mõista?
sulle meeldib armastust kinkida, no millest ma siis rääkisin?
ütled, et meeldib naisele rõõmu valmistada, et ta rõõmust naerab.
tore! kõik õige!
aga mis juhtub siis kui sa vastuarmastust ei leia?
kas ütled siis, et ma ju armastasin sind, miks sa ei naera???
naised, kui vastuarmastust ei leia, st seda bumerangiefekti ei tule, kurvastavad lihtsalt, mitte ei lähe selgitusi nõudma...
no vot, aga see ongi ju see erinevus:) sa ei mõista?
sulle meeldib armastust kinkida, no millest ma siis rääkisin?
ütled, et meeldib naisele rõõmu valmistada, et ta rõõmust naerab.
tore! kõik õige!
aga mis juhtub siis kui sa vastuarmastust ei leia?
kas ütled siis, et ma ju armastasin sind, miks sa ei naera???
naised, kui vastuarmastust ei leia, st seda bumerangiefekti ei tule, kurvastavad lihtsalt, mitte ei lähe selgitusi nõudma...
hh 29. detsember 2007, kl 03.10 |
juta 29. detsember 2007, kl 03.11 |
Manka 29. detsember 2007, kl 03.13 |
hh 29. detsember 2007, kl 03.13 |
kiisumiisu 29. detsember 2007, kl 03.14 |
hh 29. detsember 2007, kl 03.16 |
Manka 29. detsember 2007, kl 03.17 |
Manka 29. detsember 2007, kl 03.18 |
hh 29. detsember 2007, kl 03.19 |
ekm 29. detsember 2007, kl 03.22 |
hh 29. detsember 2007, kl 03.23 |
ekm 29. detsember 2007, kl 03.25 |
hh
Kas see kommentaar?
Autor: ekm
Aeg: 12-28-07 21:19
kiisumiisu
Pikk jutt ei ole üldjuhul isiklik jutt...esitatakse võõraid seisukohti.
Napisõnaline väljendab sulle isiklikke seisukohti, mis võivad sulle tunduda väga võõrana ja igavana...seepärast sa neid ei hinda. A... teinekord võib ühes sõnas olla rohkem tarkust, kui mittemidagiütlevas...pikas jutus.
Loomulik on see, et üksik hüüd ei kaja karja sees..
Kas see kommentaar?
Autor: ekm
Aeg: 12-28-07 21:19
kiisumiisu
Pikk jutt ei ole üldjuhul isiklik jutt...esitatakse võõraid seisukohti.
Napisõnaline väljendab sulle isiklikke seisukohti, mis võivad sulle tunduda väga võõrana ja igavana...seepärast sa neid ei hinda. A... teinekord võib ühes sõnas olla rohkem tarkust, kui mittemidagiütlevas...pikas jutus.
Loomulik on see, et üksik hüüd ei kaja karja sees..
kiisumiisu 29. detsember 2007, kl 03.29 |
hh 29. detsember 2007, kl 03.31 |
Manka
Nimeta seda elukogemuseks, aga mis sellest, ikka on see väline, mille sa omaks oled võtnud.
Mis aga puutub bioloogiasse, siis nagu ma ennist mainisin ei ole kõik naised ühesugused kui piljardipallid ja seda mitte ka füüsiselt ja seda enam erinevad nad oma väärtushinnangute ja mõtteaparaadi poolest.
Samad lood on meestega.
Nimeta seda elukogemuseks, aga mis sellest, ikka on see väline, mille sa omaks oled võtnud.
Mis aga puutub bioloogiasse, siis nagu ma ennist mainisin ei ole kõik naised ühesugused kui piljardipallid ja seda mitte ka füüsiselt ja seda enam erinevad nad oma väärtushinnangute ja mõtteaparaadi poolest.
Samad lood on meestega.
Lisa postitus