Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Küll meie Eesti Vabariik muutuv üsna varsti selliseks

kiisumiisu 29. detsember 2007, kl 02.54
hh,

ei räägi egoismist või armastuse armastamisest. ja loomulikult on armastus seotud konkreetse inimesega, kuidas muidu?
see tunne, millest räägin, on nagu bumerang, kui tunned et su armastus tuleb tagasi, tunnetad seda.
võibolla väljendun pisut segaselt, aga püüa mõista:)

Manka 29. detsember 2007, kl 02.54
hh, KURAT! Me olemegi erinevad!

kiisumiisu 29. detsember 2007, kl 02.56
miks pole naine loodud kui mees, mehed on üllad...jne. täpselt ei mäleta sõnu:)

hh 29. detsember 2007, kl 02.57
Mitte tähe närimine, vaid asja sisu on oluline.

------

Lugupeetav oponent, aga ma ju otsingi taga sisu. Kas sas ei näe, kuidas ma siin laternaga ringi kolan ja kõva häälega hüüan: "Sisu, uuuuuuuuuu! Kus sa oooleeed???"

kiisumiisu 29. detsember 2007, kl 02.58
Manka,

aga see ongi ju huvitav, kuida mehed ja naised seda kõike erinevalt näevad. mina igatahes uurin elu:)

juta 29. detsember 2007, kl 02.59
hh...mis krdi lihtsustatud mehemudel...!
--------
Mingi feministlik arusaam sul, juta. Mingist lihtsustatud mehemudelist seletad sa siin. Jah, olen kursis teooriatega, mille kohaselt on mehel ainult kaks soovi: süüa ja seksi. Neid ei ole küll sõnadeta raske ära arvata :)))

Aga sina kahjuks ei saa ka sõnadest aru..
---------------

Sa vist ei ole üldse mõistnud, mis see feminism on...ja ega ma akkagi küsima, sest sinu feministlik filosoofia on ju pärit naistelehelt...:)))

Ja ma ei leia, et mehed, kelle järgi ma seda mudelit sean või näen, on tingimata ainult söögi ja seksi peal lihtsad mehed...

Ja mingit filosoofiat ma siin ei austa, kuna kui elukaaslase valik ebaõnnestub, muutub mees filosoofiks, naine feministlikuks mõrraks...ja muuseas, on nad teineteist täiendavad...:)))

-----

Manka 29. detsember 2007, kl 02.59
hh, tahad ma ütlen kus on sisu, just see sinu taga otsitud sisu???? Sinus eneses.
Kiska sisu, kiskaks eneses ja ekm sisut, ekmis eneses... :P

hh 29. detsember 2007, kl 03.03
kiisumiisu
Tead, armastusest on palju erinevaid jutte räägitud ja eks igaühe jaoks on just tema oma kõige õigem, sinu jaoks näiteks see bumerangiefekt. Minu jaoks on armastus kinkimine, mitte vahetus, et sina mulle ja mina sulle või ka mitte haletsusest annetamine.
Nagu ma ütlesin, see on minu jaoks.

Aga see laul...

http://intv.ru/view/?film_id=30182

ekm 29. detsember 2007, kl 03.04
hh

Üritad iga hinnaga kellegist üle olla...
Sinu jaoks on sisu kui selline kaotanud igasugu mõtte...vaidled, et vaielda.
A seda sa oled teinud aastaid ja oskused on sul head.
Jõudu oponent.

Manka 29. detsember 2007, kl 03.06
kiska, jama jah :D Seda ammu öeldud, et naised ei oska oma soove/tahet/sõnu jne. panna vastavasse konteksti, mida mehe aju suudaks raalida ehk teisisõnu, teha ennast arusaadavaks meestele.
Meestel muutub empaatiavõime, mis naistel see enamasti arenenud, kohati mõnel isendil isegi palju. On ka meeste seas üksikuid indiviide... aga väga vähe ;)

hh 29. detsember 2007, kl 03.07
juta
Tead kui tore on taas kinnitust saada, et ma pole inimeses eksinud :)
Taaskord demosid sa, et oled vaid üks mõttetu tühikargaja. Vahepeal hakkasin selles kahtlema, et kas ma tõest olen pime, kuna paar tegelast nägid sinus sügavust ja seepärast proovisin minagi leida.. aga mida ei ole- seda ei ole.

Manka 29. detsember 2007, kl 03.08
sry, mitte muutub, vaid see sõna on PUUDUB, puudub meestel empaatia...

kiisumiisu 29. detsember 2007, kl 03.09
hh,

no vot, aga see ongi ju see erinevus:) sa ei mõista?
sulle meeldib armastust kinkida, no millest ma siis rääkisin?
ütled, et meeldib naisele rõõmu valmistada, et ta rõõmust naerab.
tore! kõik õige!
aga mis juhtub siis kui sa vastuarmastust ei leia?
kas ütled siis, et ma ju armastasin sind, miks sa ei naera???

naised, kui vastuarmastust ei leia, st seda bumerangiefekti ei tule, kurvastavad lihtsalt, mitte ei lähe selgitusi nõudma...

hh 29. detsember 2007, kl 03.10
Manka
Kui erinevad me siis oleme? Omaaegsed naisõiguslased pettusid, et naistele hääleõiguse väljavõitlemine miskit ei muutnud, sest naised valised samamoodi kui mehed :)

juta 29. detsember 2007, kl 03.11
hh...no sina oled küll see viimane, kellele ma ennast tõestama peaksin...ja miks ma peaksin ühele tühikargajast naistelehe filosoofile end üldse tõestama...?! :))

kiisumiisu 29. detsember 2007, kl 03.12

Manka 29. detsember 2007, kl 03.13
hh, eksole, leidsid ka kellega vaielda teemal:omaaegsed... :P

Ma kui naine, käin nüüd ka valimas, aga mitte soo järgi, vaid kes on essa valimisnimekirjas, sest mis tähtsust on kui valin naise, sisse saab ikka see (loe:hääle) kes essa järtsus :PPPPP

hh 29. detsember 2007, kl 03.13
Manka
Sisu minus eneses.. mmmmmmmmmmmmmmmmm :)
Siiski mitte.. no ei ole nii, et kui sündisin, siis kõndisin ja isa püksid olid kohe parajad ja vaevalt et sinugagi teisiti oli. Suur osa sellest, mida sa praegu enese sisuks nimetad on õpitud ja minuga lood samamoodi.

kiisumiisu 29. detsember 2007, kl 03.14
hh,

omaaegsed naised...aga kui paljud neist kohe poliitikaga kurssi said?
ja võibolla valisid hoopis mehed nii nagu naised? kodudes oli asi läbi arutatud ja võeti vastu ühine otsus?

hh 29. detsember 2007, kl 03.16
Meestel muutub empaatiavõime, mis naistel see enamasti arenenud

.......

Vaat see on nüüd küll üks suur omanabaimetlus, mis siit välja paistab :))

Manka 29. detsember 2007, kl 03.17
just, hh, õpitud, aga läbi mille... seda ma nimetaksin elukogemuseks :PPP
Sealt need tulevadki, nn eriarvamused, tõed ja muud sellised asjad. Ja lisaksin ka siia nimistusse bioloogilised iseärasused :P

Manka 29. detsember 2007, kl 03.18
hh, parandasin kohe ennast, mitte muutub, vaid PUUDUB!!!!!

hh 29. detsember 2007, kl 03.19
ekm
Üritad iga hinnaga kellegist üle olla...

---------

Oo jaa.. ja kellest siis? Sinust? Milleks?
Ma tean juba ammu sinu väärtust, ja poleks sind täna torkima hakanud, kui sina poleks võtnud vaevaks viriseda minu pikkade tekstide kallal..
Mida külvasid, seda lõikad.

ekm 29. detsember 2007, kl 03.22
hh

Näita mulle kommentaari, kus ma seostasinn hh-d ja pikka teksti.

hh 29. detsember 2007, kl 03.23
kiisumiisu
Mis juhtub kui ei leia? No aga ma sulle rääkisin ju, et armastus on kinkimine, mitte vahetuskaup.
Ja muidugi ei teki see mitte iga naisega.. mõne puhul püüa või ära püüa, aga ei teki mingit tahtmist kinkida.
Võibolla seepärast, et näed neid sellist pisiasja mitte vajavat?

Manka 29. detsember 2007, kl 03.24
hh, ehk jääksime sõbralikesse suhetesse?

ekm 29. detsember 2007, kl 03.25
hh

Kas see kommentaar?

Autor: ekm
Aeg: 12-28-07 21:19

kiisumiisu

Pikk jutt ei ole üldjuhul isiklik jutt...esitatakse võõraid seisukohti.
Napisõnaline väljendab sulle isiklikke seisukohti, mis võivad sulle tunduda väga võõrana ja igavana...seepärast sa neid ei hinda. A... teinekord võib ühes sõnas olla rohkem tarkust, kui mittemidagiütlevas...pikas jutus.
Loomulik on see, et üksik hüüd ei kaja karja sees..

Manka 29. detsember 2007, kl 03.25
hh, vahi mul terasrüüd siin :DDDD

kiisumiisu 29. detsember 2007, kl 03.29
hh,

miks räägid vahetuskaubast? ma ei öelnud nii. see oli sinu tõlgendus, ma nii ei tunneta seda.
tunnetan andmises ja vastu saamises, see on erinev.
vahetuskaup on nii, et siis annan, kui sina ka:DDD

hh 29. detsember 2007, kl 03.31
Manka
Nimeta seda elukogemuseks, aga mis sellest, ikka on see väline, mille sa omaks oled võtnud.
Mis aga puutub bioloogiasse, siis nagu ma ennist mainisin ei ole kõik naised ühesugused kui piljardipallid ja seda mitte ka füüsiselt ja seda enam erinevad nad oma väärtushinnangute ja mõtteaparaadi poolest.
Samad lood on meestega.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!