Jäi ka suu ammuli, et mulle visatakse mingi leping nina alla ja hakka nüüd punkte täitma. Tõesti - irw! Ja lepingu rikkumisel ootab trahv, venitamise korral viivised jne. Uskumatu, aga tuleb välja, et mõni mõtlebki nii?!
Elus küllalt lepinguid sõlmitud, ei kujuta ette, et pereelu samasugune punktuaalne jama oleks.
Huvitav, et vist enamus paare on siiski ilma lepinguta hakkama saanud (va. siis abieluvara leping, aga see on puhtalt materiaalne ja ei kuulu antud konteksti). Hehh, omalgi tore abikaasa, aga lepinguväline. Vilets mutt olen vist, ei tabanud kohe alguses nõudma hakata.. Normeeritud hommiku-, lõuna- ja õhtusöök, hobidega tegelemise sagedus ja kestvus, rahalised nõuded, moraalsed nõudes, seksuaalne vabadus/ piirangud...
Sa ise ikka saad aru, Yxik, KUI lame niisugune asi on?
Olen nõus, et asjad tuleb selgeks rääkida, ainult ma ei tea, kuna sinu puhul seda teha jõuaks? Esimesel kohtingul pidi ju kohe voodisse kargama ja sellestsamast hetkest kokku kolima - kuna see juhtkiri siis ette loetakse? Ei usu ka, et peale niisugust ajuloputust enam kellestki voodisse minejat on.
Sinu puhul, Yxik, on tegemist paranormaalse nähtusega, kellel on kõrgendatud seksuaalvajadus. See on sulle tõsiseks probleemiks, aga miskipärast keeldud sa seda uskumast ja mis halvem - abi otsimast.
Naised saadad aga muudkui seksoloogi manu, aga et ise läheks ja oma libiidot laseks kontrollida ja himuvähendav süst teha, seda pole. Naised hargitagu minimaalselt korra nädalas ja seda rõõmuga, muidu on kuri karjas ja Yxik jälle külapeal. Ja see ometi pole ju vaimne vägivald, ega? On täiesti normaalne, suisa lepingukohane?
Asjade muutmist saab ikka vaid endast alustada, mitte teiste ümberkasvatamisest.
Sul on kolm peret olnud ja sa oled ikka üksi. kas see mõtlema ei pane? Nagu need hiigelnumbrid, mida ma juba kord välja tõin - 6+ aastat üksi, 3000+ vastamata kirja, viimane seks jääajal (siis mis põhjusel sa ennast kvaliteetmeheks pead?), 7+ last ilmapeal jne., jne. Kas kõik need tagasilöögid põhjustasid naised? Mis neil küll siis viga oli, huvitav? Rumalad naised, eksole.
Kui nüüd lugeda su enda meilivahetust, mille sa siia riputasid - ohissand, anna kannatust, mis järgmiseks - tillipilt? - siis vähemalt see neiuke oli tõesti rumalapoolne. Sinu maitse? A kere oli vähemalt ülekaalutu? Ja isegi niisugust ei saanud kätte?
Mnjahh. Kui ma nüüd hakkan mötlema, et Yxikut ei aja buldooseriga ka toast välja, aga naine tahab näiteks puhkuse ajal neli nädalat reisil olla vöi kuskil eemal, siis pole tal mötet tagasi tullagi. Leping on rikutud ja nii vaimselt kui füüsiliselt ei jöuaks protsente "maksta".
seega peaks ikka ülimalt ettevaatlik olema niisugusega suhet luues. Ennast kätte see inimene ei võta, midagi muuta ei taha, kõik peavad tema taktikepi all tantsima - kas sulle endale tekitaks ahvatlust, Yxik? Mõni ekstremist vbl prooviks, aga üldiselt omavad uskumatult palju naisi eneseväärikust ja siis on Yxik jälle üksik ja kurjad kommenteerijad eesotsas kriipsuga süüdi, et asi lörri läks.
Nokk kinni, saba lahti, paha siga, sada viga...