Saame tuttavaks
Soovin leida elukaaslast.

yxikmees 21. oktoober 2011, kl 23.43
Nojah,siis on otsus lahkumiseks igati põhjendatud.

lahkaja 22. oktoober 2011, kl 00.20
Kolme asja eest peame kõik vanajumalale tänulikud olema. Et me ei saa tulevikku ette näha, et me ei julge ennast maha lasta, kui me seda teha tahame, ja et me ei saa endale oma esimest armastust.

noh 22. oktoober 2011, kl 04.26
Nohhh... siis ei peaks ju yxikmees virisema, et kommenteerijad segavad tal naist leida oma õelutsemisega. Ise patune, kui hoor ja teised süüdi?
Ei ole midagi teha, mees, see nöörijupp tuleb ikka varem välja otsida. Sa oled oma elule ikka jõle jämeda kriipsu peale tõmmanud.

.... 22. oktoober 2011, kl 09.01
yxikmees Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Erinevalt esimest ja teisest lahkuminekust oli kol
> mandal lahkuminekul mitu põhjust ja eks süüdi,kui
> nii võtta,on ka mõlemad,ning kõigest rääkida läheb
> pikaks,sestap jätan selle lahkamata.

sinu naiseotsing on ka päris kaua veninud ja teised on pidanud seda sinu virisemist kaua taluma, seega lase aga tulla, miks lahku läksite.

yxikmees 22. oktoober 2011, kl 09.49
Räägin naisele,kellega lähen kohtingule(siis oleks kohtingul millest rääkida,kuna lugu ju pikk).Aga kuna sellist naist(kuni 32,lastetu,mittesuitsetv ja ülekluta),kes on minust huvitatud ei eksisteeri,siis jääbki rääkimata.

tohoh 22. oktoober 2011, kl 12.31
kuidas jääb rääkimata? nii ei saa...fännklubi nõuab pihtimust, ennem , kui sa oma elule jämeda kriipsu peale tõmbad.

ja 22. oktoober 2011, kl 12.44
mina ka tahan teada

teoreeik-valgustaja 22. oktoober 2011, kl 15.48
yxikmees käis raseda naise kõrvalt külapeal sedasamustki kerjamas, leidiski lollikese.
asi tuli välja ja paksu pahandust kui palju. kuna see polnud üks kord, siis tahtis yxiku naine uttu tõmmata.
kuidagimoodi sai ära lepitud, aga ega head nahka sest enam tulnudki. mõne aasta pärast oli ikka asi lahkuminemises.
nii naised saunas rääkisid. sedagi, et see, kes seda halastusseksi pakkus olla yxiku käest ikka kõvasti riielda saanud, sest kogu loos oli süüdi ju ainult see "aitaja".
novatt. mine sa võta nüüd kinni, kuidas see tegelt oli, aga jutt, et pereloomiseks ideaalmees, kes kunagi vasakule ei pane... mnjahh.
mind pole mõtet hurjutada, mina räägin seda, mis külaeidedki.

yxikmees 22. oktoober 2011, kl 15.54
Viimasele vastan ???
Külarahvas teab ikka rohkem kui asjaosalised ise.
Aga kindel on see,kui ma elukaaslase leiaksin,siis mingit kõrvalsuhet ma otsima ei hakka(eeldusel,et meie seksuaalelu on korras),aga kuna ma elukaaslast nagunii ei leia siis pole sel teemal mõtet rääkida.
Kui ma ka olen elus vigu teinud,eks ma siis lunastan need oma lahkumisega.

Toimetatud 1 kord(a). Viimati yxikmees 22.10.2011 16.05.

jbj 22. oktoober 2011, kl 16.21
No arvata oligi, et sinna see koer maetud. Nii, et Yksik sinu põhiargument, et sa oled truu, on tegelikult b......, sest võimaluse tekkides (olgu selleks kasvõi naise poolne keeldumine)jookseks sa kohe teisi põrutama. Hiljem raudselt süüdistad veel naist ka, et naine on selles kõrvalehüppe ise põhjustanud.
Oled tõesti üks hädaldav manipulaator, kes on ise oma kõik hädad põhjustanud.

yxikmees 22. oktoober 2011, kl 16.58
Ei ole nii,lugu on hoopis keerulisem.
Ja mina reklaamin ennast kui meest,kes ei joo,ei suitseta,pole vägivaldne,keda naised ei taha ja seetõttu võib tulevane olla muretu,naised mind ei taha,mina ka ei viitsi kõrvalsuhet otsida.Seega oeksingi vaid oma naise päralt.

naer saalist 22. oktoober 2011, kl 19.25
Kõrvalt ei pane siis, kui sekselu korras, aga selle, mis tähendab korras suguelu, määrab Yksik ise :) Kui keppi ei saa, mil üksik tahab, siis padavai küla poole.
Pealegi ma ei oleks sinu asemel nii julge ennast reklaamima kui mittevägivaldset isikut, sest ka vaime vägivald on vägivald.

yxikmees 22. oktoober 2011, kl 19.51
Vaimne vägivald on ka vägivald,kuid ma pole ka vaimselt vägivaldne.

Toimetatud 1 kord(a). Viimati yxikmees 22.10.2011 23.56.

maakas 22. oktoober 2011, kl 23.17
Vaimne vägivald on ka vägivald,kui ma pole ka vaimselt vägivaldne.
-------
Ei ole just uhke tunne, eestis sinusuguseid veel ja enda isagi oli sinusugune, kelle juurest ema põgenes.
Sellise jutu eest tuleks aitaks sul heameelega ise tugevama sõlme teha, et katki ei läheks tseremoonia käigus.

urrr 23. oktoober 2011, kl 00.06
On ju vaimne vägivald, kui esimesel kohtumisel juba räägid seksist. Sa ikka viisakusest ei tea midagi. Õudne!

kodilane 23. oktoober 2011, kl 08.48
kas enesetapuga ähvardamine pole vaimne vägivald, alustagem või sellest... pole oluline, et see pole konkreetse objekti kohta suunatud.
kas mitte perekoolis (või siin?) polnud teema, kus sa ardi lubad näidata naisele tutvumiskuulutust tema enda kõrvalt, kui naine peaks millegipärast seksist keelduma (rasedus vm. põhjused). siis paneb meie don juan lehte teate, et otsib oma äraleierdatud keeles "ajutist sekssuhet". pidades ennast sealjuures härrasmeheks ja ausmeheks, et salaja ei tegutse, vaid ikka prouale ka mainib, mis jälkusega kavatseb tegelema hakata.
kas niisugune "ähvardamine" pole vägivald?
kas pole vaimselt vägivaldne naisele teadmine, et kui temaga midagi juhtub (invaliidistub), siis visatakse ta kodust välja?
kas seegi pole vägivaldne uue nooriku suhtes, kes peab hakkama yxiku koera eest hoolitsema, sest sel juhul ei ähvarda teda varastatud seakorjuste ja puljongikuubikutega toitmine ja vbl lastakse isegi ketist lahti jalutama.
vägivald laste ja naiste suhtes, kui ardi lubab kasvõi ise oma tütre ära rahuldada.

ma ei viitsi kõike neid yxiku "pärleid" kirja panna, aga no neid ikka jagub. "pereloomiseks ideaalne mees" on tegelikult suht kõva manipulaator ja see agressioon väljendub ilmekalt vaimses ja füüsilises ahistamises.

kui sa, ardi, kavatsed oma kolmanda lahkumineku nö. "tulevasele noorikule" jätta, siis mis shanssi sul enam oleks? see on nii jälk lugu, et "ausa mehena" oleks sulle endale kasulikum see siin kirja panna või koos endaga hauda võtta. tulevane ei tahaks seda kindlasti esimesel, teisel ega kolmandal kohtumisel kuulda.

yxikmees 23. oktoober 2011, kl 09.24
Lugu pole jälk vaid keeruline ja pikk ja ma ei viitsi romaani kirjutama hakata.
Vaimne vägivald?
Mina leian,et kooselus tuleb rääkida suud puhtaks,mitte tegutseda salaja teineteise taga.Tuleb ju ka enne kooselu kokku leppida teatud tingimustes,näiteks piirkaal(70kg) ,minimaalne seksisagedus(näiteks kord nädalas) jne.kui seda kokkulepet rikutakse ja ei võeta midagi ette(ei peeta dieeti,ei minda seksoloogi ja perenõustaja juurde),siis kokkulepe truuduse kohta ka enam ei kehti.Siis poleks ju mingit vaimset vägivalda kõik oleks ju kokkuleppekohane.Teinepool peab olema huvitatud kokkuleppe täitmisest,mitte nii,et kokkuleppe truuduse kohta tuleb mul täita,aga kokkulepet seksisageduse kohta naisel aga mitte.
Ja ma ei pea silmas,et naine peab ennast vägistada laskma,ta peab lihtsalt seksihuvi puudusega võitlema.
Kui ta kõigest väest selle probleemiga tegeleb siis ma hindan ka tema pingutusi ja kannatan ära selle perioodi.
Koer pole kunagi saanud VARASTATUD seakorjuseid.
Ja kui see on naise soov,siis annan koera ära või viin varjupaika.Nii,et ei maksa mind süüdistada kõigis maailma surmapattudes.
Manipuleerimine enesetapuga?
Ma ei looda ei selle jutuga,ega ka üldse enam,et leian omale elukaaslase.Kuid see on vastus neile,kes mulle seda suutmatust elukaaslast leida mulle nina alla hõõruvad.Jah,ma ei leia omale kunagi elukaaslast ,no problemo,soovimatusele üksi elada on ju ka teine lahendus - enam mitte elada.

irw 23. oktoober 2011, kl 11.46
Ma küll sellisega mingit kooselu ei alustaks, kes dikteerib mulle palju ma kaaluda võin, mida süüa w palju pean seksi andma. Eriti nõme.

- 23. oktoober 2011, kl 12.56
Jäi ka suu ammuli, et mulle visatakse mingi leping nina alla ja hakka nüüd punkte täitma. Tõesti - irw! Ja lepingu rikkumisel ootab trahv, venitamise korral viivised jne. Uskumatu, aga tuleb välja, et mõni mõtlebki nii?!
Elus küllalt lepinguid sõlmitud, ei kujuta ette, et pereelu samasugune punktuaalne jama oleks.
Huvitav, et vist enamus paare on siiski ilma lepinguta hakkama saanud (va. siis abieluvara leping, aga see on puhtalt materiaalne ja ei kuulu antud konteksti). Hehh, omalgi tore abikaasa, aga lepinguväline. Vilets mutt olen vist, ei tabanud kohe alguses nõudma hakata.. Normeeritud hommiku-, lõuna- ja õhtusöök, hobidega tegelemise sagedus ja kestvus, rahalised nõuded, moraalsed nõudes, seksuaalne vabadus/ piirangud...
Sa ise ikka saad aru, Yxik, KUI lame niisugune asi on?

Olen nõus, et asjad tuleb selgeks rääkida, ainult ma ei tea, kuna sinu puhul seda teha jõuaks? Esimesel kohtingul pidi ju kohe voodisse kargama ja sellestsamast hetkest kokku kolima - kuna see juhtkiri siis ette loetakse? Ei usu ka, et peale niisugust ajuloputust enam kellestki voodisse minejat on.

Sinu puhul, Yxik, on tegemist paranormaalse nähtusega, kellel on kõrgendatud seksuaalvajadus. See on sulle tõsiseks probleemiks, aga miskipärast keeldud sa seda uskumast ja mis halvem - abi otsimast.
Naised saadad aga muudkui seksoloogi manu, aga et ise läheks ja oma libiidot laseks kontrollida ja himuvähendav süst teha, seda pole. Naised hargitagu minimaalselt korra nädalas ja seda rõõmuga, muidu on kuri karjas ja Yxik jälle külapeal. Ja see ometi pole ju vaimne vägivald, ega? On täiesti normaalne, suisa lepingukohane?
Asjade muutmist saab ikka vaid endast alustada, mitte teiste ümberkasvatamisest.

Sul on kolm peret olnud ja sa oled ikka üksi. kas see mõtlema ei pane? Nagu need hiigelnumbrid, mida ma juba kord välja tõin - 6+ aastat üksi, 3000+ vastamata kirja, viimane seks jääajal (siis mis põhjusel sa ennast kvaliteetmeheks pead?), 7+ last ilmapeal jne., jne. Kas kõik need tagasilöögid põhjustasid naised? Mis neil küll siis viga oli, huvitav? Rumalad naised, eksole.
Kui nüüd lugeda su enda meilivahetust, mille sa siia riputasid - ohissand, anna kannatust, mis järgmiseks - tillipilt? - siis vähemalt see neiuke oli tõesti rumalapoolne. Sinu maitse? A kere oli vähemalt ülekaalutu? Ja isegi niisugust ei saanud kätte?

Mnjahh. Kui ma nüüd hakkan mötlema, et Yxikut ei aja buldooseriga ka toast välja, aga naine tahab näiteks puhkuse ajal neli nädalat reisil olla vöi kuskil eemal, siis pole tal mötet tagasi tullagi. Leping on rikutud ja nii vaimselt kui füüsiliselt ei jöuaks protsente "maksta".
seega peaks ikka ülimalt ettevaatlik olema niisugusega suhet luues. Ennast kätte see inimene ei võta, midagi muuta ei taha, kõik peavad tema taktikepi all tantsima - kas sulle endale tekitaks ahvatlust, Yxik? Mõni ekstremist vbl prooviks, aga üldiselt omavad uskumatult palju naisi eneseväärikust ja siis on Yxik jälle üksik ja kurjad kommenteerijad eesotsas kriipsuga süüdi, et asi lörri läks.
Nokk kinni, saba lahti, paha siga, sada viga...

jah 23. oktoober 2011, kl 13.04
"Sinu puhul, Yxik, on tegemist paranormaalse nähtusega, kellel on kõrgendatud seksuaalvajadus"

k 23. oktoober 2011, kl 13.12
Sellel mehel logisevad kruvid peas mitte niisama, vaid kapitaalselt. Arvata on, et tegu ikkagi psüühiliselt väga haige jobuga. Mingi ravi sellisel juhul puudub, kui ajus töötavad ainult mingid armetud osakesed. Tal puudub elementaarne võime üldse kedagi kuulata või mingitki muudatust teha. Isegi punkti järgi tühikut keeldub panemast.

yxikmees 23. oktoober 2011, kl 15.57
Aga selliste kokkulepeteta ja piirideta kooselu on viinud sageli selleni,et näiteks mehest on tasahilju saanud alkohoolik.Oleks kohe alguses pannud piiri,et näiteks mitte üle 2l lahja alkoholi nädalas ja mitte üle liitri kange alkoholi kuus,siis nii mõnigi naine ei peaks kannatama alkohoolikust mehega ja olema kaassõltlane.
Kas minimaalselt kord nädalas on siis kõrgendatud seksuaalne vajadus?Ma ütleksin vastupidi,kel vajadus on harvem kui kord nädalas,siis tema puhul on tegemist haiglaselt madala libiidoga,kes peaks külastama seksoloogi.

- 23. oktoober 2011, kl 21.44
2 liitrit lahjat alkot nädalas ja kuni liiter kanget kuus? Ja sedakirjutab väidetavalt mitte alkoholi pruukiv inimene? Mu abikaasa joob selle esimese poole heal juhul ehk aastas ja teist poolt ei puutu üldse. Aga Yxiku puhul saame järjest rohkem teada, miks need naised põgenenud on. Lisaks vägivaldsele valetajale, ringitõmbajale ka alkohoolik. Jumala viispluss kompott!

Muide sõltlase kaaslane ei ole KAASSÕLTLANE.
Tule taevas appi, kui rumal inimene!

// Kas minimaalselt kord nädalas on siis kõrgendatud seksuaalne vajadus?Ma ütleksin vastupidi,kel vajadus on harvem kui kord nädalas,siis tema puhul on tegemist haiglaselt madala libiidoga,kes peaks külastama seksoloogi.//

Ise tõid näite. Ise tahtsid lepingusse panna "min. kord nädalas". Normaalne naine poleks nii vähese vajaduse peale tulnudki, aga ju siis peab leppima.

Veelkord - naine EI PEA külastama seksoloogi Yxiku haiglaselt suure seksuaalvajaduse pärast. Ravile peab minema ikkagi see, kellel on probleem. Ja probleen on Yxikul, mitte nais(t)el.

Ajaloost on teada palju uskumatuid enesetappe ja vabasurmasid kaunite naiste pärast.
Elus esimest korda kuulen inimesest, kes tahab enda tappa kellegi pärast, keda olemaski ei ole. Tapan ennast ära, sest mul pole naist??? Pole ju vägivaldne..

Mis oli sul selle vaimse vägivalla kohta öelda, mida näideteks toodi? Hiilid teemast kõrvale nagu alati, kui asi tõsi on ja rõhud asjadele, mis pole tähtsadki.
Mis sul vaimse vägivalla kohta öelda on?
Mis on öelda kolmanda lahkuminemise kohta, mittepikajutumees? Tahad eksilt tõde siia? Ei usu nagu hästi...

yxikmees 23. oktoober 2011, kl 22.14
Mina ei tarbi alkoholi.Vähemasti siis kui midagi muud on juua.Viimati jõin õlut mai alguses,L-Virumaal ühe kõrge riigiametniku,endise riigikogulase saunas,kuna muud juua polnud ja enne seda jõin õlut möödunud aasta juunis Vääna-Jõesuus,samuti ühe kõrge riigiametnikuga saunas,põhjus sama,alkoholivaba jooki polnud.
Seksisageduse kohta ütlesin minimaalselt,kui naine tahab,siis võib ju ka mitu korda ööpäevas.
Mina ei saa aru meestest,kes tapavad ennast ühe konkreetse naise pärast,on ju palju teisi naisi,kes võivad olla veel kaunimad.Probleem tekib siis kui ei leia omale kedagi,nii nagu mina.
Ravile peabki minema see kellel on probleem.Kui enne oli libiido normis ja naine soovis seksida vähemalt korra nädalas ja siis ühtäkki enam ei soovi,siis on ju probleem naises,kes peabki spetsialisti poole pöörduma.
Mina pole vaimselt vägivaldne,ma ei armasta üht ja sama asja üle korrata.

naine 24. oktoober 2011, kl 00.24
Kust tead täpselt et seksida kord nädalas on normaalne kui isegi sa ei mäleta millal viimati seksisid.Ja nüüd oled kohe võimeline kord nädalas ja nimetad end normaalseks seksikaks meheks .Pane käed tööle ja asi lahendatud sinu puhul.Ei viitsi keegi normis naine katsetada sellise mehega kes dikteerib ette nõudmisi.Seksitakse ikka armastusest ja siis kui selleks soov.

yxikmees 24. oktoober 2011, kl 00.52
Kui ei viitsi katsetada,siis on mul igati õige otsus tehtud.See maailm pole minu päralt.
Käed muide on iga päev hõivatud.

- 24. oktoober 2011, kl 10.15
"" ...ma ei armasta üht ja sama asja üle korrata.""

Ja kuidas nimetatakse seda aastast aastasse sama slõuganit nagu mantra kordamist "kuni 32, ülekaalutu ...." jne.?
Et see nagu enesekordamise alla ei lähe? Ausalt, ma ei ole ennast kunagu eriti targaks pidanud ja seega kellegi ajutegevuse hindamine ei oleks kõige adekvaatsem minu poolt, aga ma ei saa midagi teha, kui ikka lausrumalus nii valusalt silma torkab. Nagu see, et sõltlase kaaslane on Yxiku arvates kaassõltlane ja vägivald tähendab ainult rusikatega vehkimist ning ebanormaalse hüperseksuaalsuse puudumine naisel on viga mida tuleb kontrollima minna, aga viga pole seesama häda kindlasti mitte Yxiku puhul.
Tead, seksitakse siis, kui on vastav "isu" ja tunded (ma ei hakka lahti seletama, mida see tähendab, sinul tundeid ei ole ja ei pea neid ka oluliseks, sinu elu juhib vaid till). Seda pole kuidagi võimalik lepinguga määrata.
Ah, mis ma vihastan ennast. Inimene s*tub naistele näkku ja siis pööritab silmi - aga ma ju austan neid!

yxikmees 24. oktoober 2011, kl 10.32
Kui minu elu juhiks vaid till,siis ma otsiksin ju suva naise,kellega vaid keppida saaks.Aga näed,mina pole huvitatud juhusuhtest,ega võtaks omale ka endaealist või vanemat naist.Ja see siis on näkkusittumine,kui ma ei mõtlegi tilliga ja mind ei saa seetõttu seksiga manipuleerida,vaatamata sellele,et ma pea-aegu aasta pole seksinud.
Ja sinu arvates on tegemist siis hüperseksuaalsusega,kui isu seksida tekib sagedamini kui kord nädalas?

Toimetatud 1 kord(a). Viimati yxikmees 24.10.2011 10.34.

- 24. oktoober 2011, kl 11.13
APPIIII, kui loll loom, ausalt! Mis kuradi kordi sa loed, ma ei saa aru? 1 või 7 x nädalas, no milleks see raamatupidamine? Mingit napakat statistikat teed või mida sa siin loendad?

Mul on jumala ükskõik,mitu korda sa pihku peksad või reaalselt seksid, see informatsioon on kõige tülgasrtavam üldse siin teemas. Miks peaks see huvitama noori neide, palju üks mees päevas pihku paneb? Öääk, ausalt.

Kui inimene ei suuda ühtegi postitust kirjutada ilma seksuaalse toonita, kui ise kirjutad, et nägu ja haridus-päritolu pole oluline, peaasi, et sale keha, mis tehitab iha, kui veel olematut naist saadetakse juba libiidot kontrollima, kekutad netis kelle käest kuna ja palju said, igas teises "mõtteteras" on seks, seks, seks, seks... Kelleks sa ennast pead siis? Normaalseks w? Sa ei taha tunnistada, et sul on probleem, selle asemel hüppad mulle turja? Hüppa aga, mul suva, minu jaoks oled ennast juba praegu oksa tõmmanud. Näkkus*ttuja oled jah, sa tahad naist kui tarbeeset, kui teatud vanuses perzet, mida trukkida. Sealjuures naisega mitte arvestades. Ei taha temaga väljas käia, reisimas, üritustel, ei tee üllatusi ega kingitusi, ei motiveeri mitte millegagi. SEST YXIKULE ÜLLATUSEWD JA VÄLJASKÄIMISED EI MEELDI, SIIS SELGE, ET SEDA POLE VAJA KA NAISELE PAKKUDA JA NAINE LÕBUSTAGU ENNAST ISE. Kui keppi saab, on korras ja katus ka peakohal, ülejäänud aja vaadaku ise, kuiudas toime tuleb. Ja õnnetuse korral "käi perzze, tädi, mul on uut voodisoojendajat vaja!". Armas! Aga mitte mingil juhul mõnitamine, alandamine.

Kui sa TEAD, et sa kedagi ei leia, mida sa tilpned siis siin? Tegele heategevusega või midagi, on sust vähemalt kasugi.

yxikmees 24. oktoober 2011, kl 14.41
Tilpnen siin,sest tahan tõestada,et mind ei taha keegi ja minu surm on igati loogiline lahendus.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!