Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Saadaval mees,kes sobib ideaalselt pereloomiseks,kuid ei sobi absoluutselt pidutsemiseks.
 
yxikmees 13. veebruar 2011, kl 21.38
Praegu vean ettevõtlust üksinda.
Andmed on ju avalikud.
 
naine 13. veebruar 2011, kl 21.48
to yxikmees, küsisin puhtalt huvi pärast. tahtsin teada, et kas oled ise teadlik enda negatiivsetest iseloomujoontest. sinu vastused: ju nad (eelmised naised) siis mind igavana pidasid ja küsi nende käest jne näitab et sul on "kodutöö" tegemata. kui sa eneseanalüüsiga veidi tegeleksid, siis oleks sul head võimalused leida unelmate naine ja luua püsiv perekond. alustada tuleb enda puuduste teadvustamisest küll siis eraelus edu saavutad.
 
yxikmees 13. veebruar 2011, kl 22.19
Ma ütlen,et ma olen igav.Turvaline,aga igav.
Seega otsin sellist naist,kellele hindaks rahulikku ja turvalist maaelu.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati yxikmees 13.02.2011 22.22.
 
Piip 14. veebruar 2011, kl 03.25
Huvitav, kas see eksnaine ka teab, et Yxik tema pildi jm. andmetega kontot delfis ja perekoolis reklaamib? Võibolla naine ei tahagi, et teda Yxikuga seostatakse, eriti peale selle mehe iga päevaga üha haigemaks muutuvaid sõnavõtte?
 
Prillid 14. veebruar 2011, kl 14.06
Kus moorid sõlmes , küll väänlevad, küll piidlevad. Saadaval mees aga näe, tahab noort naist. Vanumoorisid ei taha.
 
- 14. veebruar 2011, kl 15.21
ei pakugi ennast, ei otsi suhet,a ga vat tahaks näha küll oma silmaga seda tegelast, et siis ka peaaegu sarnaseid igas olukorras vältida.
 
Maamee kuule 14. veebruar 2011, kl 17.47
10 000 eest naised siin liikvel juba teises teemas, ärka üles va unekott
 
Kersti30 14. veebruar 2011, kl 21.34
yxikmees Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Naine ei peagi hülgama oma lapsi,sestap otsin
> gi naist,kellega lapsed(mitte ainult lapsed,aga ka
> muud sugulased jne) koosellu kaasa ei tule.Koosel
> ust väljaspool võivad olla,siis on võimalik distan
> tseeruda.

Ja see on normaalne naine kes oma lastest loobub, et mingi mehe juurde minna?
Ok, põhjenda vähemalt laste vihkamist, kui need pole sinu tehtud.
 
yxikmees 14. veebruar 2011, kl 22.41
Ma ei vihka ju teiste lapsi.Ja ega naine ei pea ju loobuma oma lastest.Isegi suhet ei sega naise lapsed.Aga jah,koosellu ma küll peale naise võõraid isikuid ei soovi.
Ei võõraid lapsi,ämmasid,ega äiasid ja muid sugulasi ja sõpru,nad kõik peaksid jääma teiselepoole koduust.Külaskäimise vastu pole midagi,kui see just igapäevaseks ei muutu.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati yxikmees 14.02.2011 22.44.
 
maa42 15. veebruar 2011, kl 01.21
Soovitaksin sul leida naine, kellel lapsed juba täiskasvanud. Koos mõistva naisega saaksite koolivaheaegadel enda juurde võtta sinu juba olemasolevaid lapsi, kes kindlasti tahaksid ju isaga ka suhelda. Noore naisega on võimalik jällegi ainult laste arvukust suurendada, te ei pruugi ju kokku jääda, kui naisel sinust tüdimus tekib.
 
yxikmees 15. veebruar 2011, kl 08.21
Endavanuse naisega ajutise suhte puhul ju pole mõtet kokku kolida,siis võiks jääda visiitsuhte peale.Sest ega peale seksi ju siis midagi ühist poleks.Varaliselt siduda poleks mõtet ja samuti ka mitte enda juurde elama võtta.Pärast võib-olla teda raske minu elamisest välja kangutada.
Pereloomiseks peab naine olema vähemalt 10a noorem,siis võib julgelt ka majanduslikke sidemeid põimida ja oleks ka palju muid ühiseid eesmärke peale lastekasvatamise.
 
anu 15. veebruar 2011, kl 10.09
väsimatu tüüp!!! no miks peab naine olema 10a noorem!!! mehed reeglina kuluvad kiiremini igas mõttes, õige oleks hoopis noorema mehega koos elada ja mitte endast 10a vanemaga.

sa jäädki unistama, kahju sinust kah
 
yxikmees 15. veebruar 2011, kl 11.06
Mehed kuluvad kõiges muus va.seksuaalses mõttes.Meestel on seksuaalne eluiga seotud eelkõige tervisega.Kui tervis on korras,siis on ka suguiha olemas.Tõsi paljud mehed tapavad oma tervist ja vähendavad seksuaalset eluiga tubaka,alkoholi ja liigse rasvumisega.Nende jaoks oleks tõesti sobilik endavanune või vanem naine.
Naiste seksuaalne eluiga on seotud hormoonidega.Peale menopausi saabumist väheneb organismis suguhormoonide hulk,täpselt samuti nagu ka peale lapse sünnitamist,kuid viimasel juhul suguhormoonide tase taastub,kuid menopausi saabudes on see jääv.
Muidugi saab manustada hormoone ravimina ja saavad ka menopausiealised naised last kanda ja sünnitada,aga mina eelistaksin ikkagi looduse poolt antud suguiha olemasolu oma naisel.
 
anu 15. veebruar 2011, kl 11.42
sa ikka oled üsna loll ja ei tea naise füsioloogiast mitte tuhkagi. paljudel naistel peale menopausi hoopis tõuseb seksimise isu ja lapsi ei peagi saama enam 50 aastased inimesed, ka mehed mitte. lapsed on mõistlik saada 30-dates, või varases 40, aga hiljem tasub pigem lapselapsi hoida. mõni mees on aga oma ürgjõus nii veendunud, et kole kohe.
 
- 15. veebruar 2011, kl 13.22
issand, aga võta siis kumminukk omale elukaaslaseks. ja harjuta oma meisterliku seksielu igasugu põnevate akrobaatiliste võtetega, kuidas aga fantaasia lubab.
rasedaks ei jää, koosellu sugulasi ei teki (kui sa just mingit komplekti nukke ei osta), hea ja turvaline päevast päeva imalat "armastansindigavesti" juttu lällutada, sale ja sportlik, käändub-väändub misiganes suunas, maha ei jäta ja veel hulk plusse.
milleks sulle inimene, naine? teed tite taha ja siis on mää. tuleb ämm külla - lugu läbi.
tõesti uskumatu kuju!
 
yxikmees 15. veebruar 2011, kl 14.03
Kui ämm külla tuleb,pole hullu,põhiline,et ennast minu juurde elama ei asutaks.
Kumminaine ei paku huvi,enne oleksin nõus ajutise suhtega.
Lapsi peaksid jah saama naised enne 35 eluaastat ja mehed peale 30dat eluaastat.
 
- 15. veebruar 2011, kl 14.34
irw... 31- aastasega hakkad kokku elama ja 4+ aastat peab eriti ettevaatlik olema, et kogemata laps varem, kui 35 eluaastat ei tuleks?

ise küll seda meelt, et lapsed varastes kahekümnendates teha ja edaspidi ise ka elu nautida. pole veel kellelgi ülikool pooleli jäänud lapse pärast, mõni lihtsalt muud ei oskagi, kui jalgu hargitada õppimise asemel.
30+ eluaastad on kõige mõnusamad - piisavalt elatud ja siiski veel noor ning siis oleks igapidi OK, kui laps(ed) nii suured, et ei vaja enam potitamist ja lapitamist.

üksikul teised prioriteedid nagu näha - kükita vaid metsas ja trei lapsi, naist kuhugi pidusse või veidigi aktiivsemasse paika ei viida, ainult tited ja lapid ja tohutu turvatunne, et see päss vasakule ei pane.
mnjaa... ei need eelmised kolm naist ka seda igavust välja kannatanud.
 
yxikmees 15. veebruar 2011, kl 15.58
Pidusse või aktiivsemasse paika saab ju minna ka minuta.
 
doktor 15. veebruar 2011, kl 22.55
tead, yksikmees, sa oled maniakk! on igale mõtlevale inimesele selge, miks naine sind lastest eemale hoiab - nimelt mõjud sa nende arengule hävitava eeskujuna oma absoluutses vastutusvõimetuses. elu ei seisne vaid tittede treimises, oma lapsed tuleb ka üles kasvatada, kuid sina, mees, ei näe muud kui puzzi!
 
yxikmees 15. veebruar 2011, kl 23.21
Eksid.Kui ma näeksid vaid üht asja,siis sobiks mulle ka vanem naine,endaealine näiteks.Või abielunaine.Ja siis paneksin ka teistsugused kuulutused.
Aga paraku kutse vaid seksile mind näiteks kodust välja ei meelita,kui pole lootust,et sellest pikem suhe võiks areneda.
 
- 16. veebruar 2011, kl 10.53
yxikmees Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Pidusse või aktiivsemasse paika saab ju minna ka m
> inuta.


ikka ei jõua omale kohale, miks sa oled ja ilmselgelt ka jääd üksikuks?
kena perekond küll - naine tahab minna baari, tantsima, uusaastapidustustele, ballile, vabaõhukontserdile, seiklusrajale, reisile, minu pärast või sõbra sünnipäevale, aga mees istub vankumatu tinasõdurina kodus ja a la käi üksi väljas...
nii armas!
sul peab ikka tõsine puue olema (ja mitte ainult peas, sellest on aru saadud), et sa nii inimesi ja avalikkust pelgad. agorafoobia?
 
yxikmees 16. veebruar 2011, kl 12.31
Sotsiaalfoobia.See ei segaks mind elada õnnelikult,kui vaid oleks mõistev naine,kes on piisavalt iseseisev,et saaks oma tantsuhimu ja väljaskäimishimu(loodetavasti mitte sagedased) ka sõbrannadega koos ära maandatud.
 
- 16. veebruar 2011, kl 12.59
kui sage on sage?
kujutad nüüd ette noort, kaunist naist, kes istub ja jääbki istuma sinuga metsa? kaotab oma kontaktid, kuskil ei käi, midagi ei näe, kellegagi ei kohtu... läheb sugulastega kohtuma (kui loa saab) ja JÄLLE peab vastama, et mu elukaaslane ei taha teid näha...
jube. mul on sest oletatavast naisest siiralt kahju. matta ennast metsa ja - näha kogu elu mittemidagi? "Ukuaru" ajad on vist mõnel mehel tagasi tulnud..
 
yxikmees 16. veebruar 2011, kl 14.32
Sage on iganädalane peol käimine,sage ei ole,kui harvem kui kord kuus.
Kontakte ei kaota,võib käia ju sugulastel külas kui ise tahab ja võib ju ka sugulasi ja sõpru külla kutsuda.Miks maalid elu nii tumedates toonides?
Loomulikult on maaelu linnakärast väljas,aga sellel rahulikkusel on ka oma plussid ja oma väärtus.
Ja sooviksin leida naist,kes just seda väärtustab.
Kes soovib rahulikku turvalist elu,kus on võimalik elada teistest sõltumata,mitte kiiret elu koos pideva sagimisega ja sõltumisega paljudest,alates naabritest ,majaelanikkest jne.
 
- 16. veebruar 2011, kl 15.21
ja mida seal "vaikuse ja rahu" keskel terve elu teha?
rahu ON vajalik, aga sama vajalik ka melu, et ei unustaks, et elad, mitte ei vegeteeri vaid.
 
ahh people 16. veebruar 2011, kl 17.03
jätke juba, ta on lootusetu juhtum ju.... Nüüd küll võiks üles võta selle maakera kandevõime teema... Ei taha ta jh naist, vaid mingit unistust ideaalsest elust, käimata maailmas päriselt ringi, on see idee võetud krt-teab-kust...

Huvitav, kas sugulaased suhtuvad temasse norm-selt v ei suheldagi nendega enam...
 
doktor 16. veebruar 2011, kl 17.58
yxikmees Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Eksid.Kui ma näeksid vaid üht asja,siis sobiks mul
> le ka vanem naine,endaealine näiteks.Või abielunai
> ne.Ja siis paneksin ka teistsugused kuulutused.
>
> Aga paraku kutse vaid seksile mind näiteks kodust
> välja ei meelita,kui pole lootust,et sellest pike
> m suhe võiks areneda.
ei, ma ei eksi. naise üsk on nimelt kaheotstarbeline ja sind tõmbab sinna tagasi, kuna oled mömm, täiskasvanuks saamata. täiskasvanud mees kasvatab kõigepealt oma kutsikad üles, mitte ei trei tervet küla neid täis ega nuta ikka ja jälle uue ohvri järele, kelle sooja rüppe pugeda ja siis seal niheleda. miks muidu pole sinus sedagi eluvaimu, et kasvõi pittu minna julgeks - puhas hirm elu ees, vastutusvõimetus ja lootekompleks.
 
yxikmees 16. veebruar 2011, kl 18.35
Vaikuse ja rahu keskel,looduse rüpes saab oma kodus elada harmoonilist pereelu,kasvatada lapsi,teha tööd,vananeda koos.
Olemasolevate laste kasvatamisega ma paraku tegeleda ei saa,sest elavad eraldi ja mul on vaid kohtumisõigus ja elatise maksmise kohustus.Seetõttu tahakski naisega peret ühiste lastega,et ma saaksin ka laste kasvatamisega tegeleda,mille võimaluse kuri saatus on mult röövinud.
 
- 17. veebruar 2011, kl 12.17
nüüd peab küll pisarakese poetama - UI KURI SAATUS KÜLL!
kle, hakka ometi inimeseks, MEHEKS, siis ei tule saatusesõrm nii tihti koputama ja naisukesi ära viima.
ma ei tea küll kedagi kes teaks kedagi kes tahaks oma noore elu matta metsa ja pühenduda vaid pereloomisele. no tõesti ei tea! äkki muidugi mõni on, aga pakun, et siis on tal teistpidi miski viga küljes...
noor inimene tahab ju ELADA ja ARENEDA, reisida, lõbutseda, olla sõpradega. milline "turuväärtus" kaaluks seda kõike üles? miski kinnisideega mees, kes ei suuda juba mitmendat naist enda juures hoida? hallooo!!
 
yxikmees 17. veebruar 2011, kl 12.30
Aga on ju inimesi kellele meedib ka maaelu,kes ei vahetaks mingil juhul vaba maaelu ängistava linnadzungli vastu.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!