Saame tuttavaks
teema fat catile
Jummel 21. november 2013, kl 11.34 |
haaa haa 21. november 2013, kl 15.07 |
nimoodi need teisendused ei käi.
Siis poleks külades ja väikelinnades tänavavalgustust vaja - krunniga moraalijüngrid õpetavad selle verbaalset energiat muundades põlema, ka maanteele jagub...
Ja igas külas võiks ainukesel teel olla ka valgusfoor - nii võrdsuse mõttes. Külale see energialislet küll koormaks ei ole.
Ja kui eelmine on mõnest õdusast väikekohast, siis on hea et seal tänavavalgustusel piiranguid ei ole. Või jääb üle ka trammiliini jaoks?
Ingel olin
Siis poleks külades ja väikelinnades tänavavalgustust vaja - krunniga moraalijüngrid õpetavad selle verbaalset energiat muundades põlema, ka maanteele jagub...
Ja igas külas võiks ainukesel teel olla ka valgusfoor - nii võrdsuse mõttes. Külale see energialislet küll koormaks ei ole.
Ja kui eelmine on mõnest õdusast väikekohast, siis on hea et seal tänavavalgustusel piiranguid ei ole. Või jääb üle ka trammiliini jaoks?
Ingel olin
Jummel 21. november 2013, kl 22.20 |
That fat cat 22. november 2013, kl 11.29 |
Jah, jah 22. november 2013, kl 13.22 |
naisele pähe helisema ja mehele püksi... nagu viimane uudis näitas. Kelladest siis jutt.
Aga Kõutsike, ära alahinda naisi nende vihas ja viha tema jõus. Mul on sageli tunne, et see kosmiline energia, mis maad päikesesüsteemis kinni hoiab ja end keerlema-pöörlema paneb, ongi Maal elavate naisoost isikute viha töö. Et kontsentreerub tohutuks energiavooks ja kulmineerub omas mudelis.
Ja need Päikeselt väljapaiskuvad energiavood, mis maa energiaga kohtudes virmalisi moodustuvad, on Päikese püüe seda viha maandada... aga miks just pooluste lähedal? vot seda ei tea. Ons seal need eskimod siis nii kiftised või koondub magnetpoolustele see naiselik viha? vot infot ei ole, infot ei ole...
;DD
Ingel olin.
Aga Kõutsike, ära alahinda naisi nende vihas ja viha tema jõus. Mul on sageli tunne, et see kosmiline energia, mis maad päikesesüsteemis kinni hoiab ja end keerlema-pöörlema paneb, ongi Maal elavate naisoost isikute viha töö. Et kontsentreerub tohutuks energiavooks ja kulmineerub omas mudelis.
Ja need Päikeselt väljapaiskuvad energiavood, mis maa energiaga kohtudes virmalisi moodustuvad, on Päikese püüe seda viha maandada... aga miks just pooluste lähedal? vot seda ei tea. Ons seal need eskimod siis nii kiftised või koondub magnetpoolustele see naiselik viha? vot infot ei ole, infot ei ole...
;DD
Ingel olin.
tiibadega kurat 22. november 2013, kl 17.48 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 734 |
Ingel, endine Ingel 22. november 2013, kl 21.13 |
tiibadega kurat 22. november 2013, kl 21.40 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 734 |
Ingel, endine Ingel 22. november 2013, kl 21.45 |
koristajamutt 22. november 2013, kl 21.48 |
Ingel, endine INgel 22. november 2013, kl 21.51 |
koristajamutt 22. november 2013, kl 22.05 |
noh, olin mõned päevad netikauge ja nüüd lugema tulles mitmel pool vihad, kaikad jmt.
ma ka ei armasta järjekordi, mõtlesin, et need nõuka aegsed tingimused, aga võta näpust.
praegugi nagu siis - öö läbi ollakse järtsus. vahe vaid selles, et siis seisti korralikult, nüüd võid järjekorras ka magada.
ma ka ei armasta järjekordi, mõtlesin, et need nõuka aegsed tingimused, aga võta näpust.
praegugi nagu siis - öö läbi ollakse järtsus. vahe vaid selles, et siis seisti korralikult, nüüd võid järjekorras ka magada.
tiibadega kurat 22. november 2013, kl 22.25 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 734 |
That fat cat 22. november 2013, kl 22.33 |
Mina järjekorras seisnud ei ole (v.a. suvevaheaegadel, kui jäätist müüdi), põhimõtteliselt sai tol hallil ajal (1991 - 1992) ise vilja kasvatatud, veskil jahu jahvatatud ja ahjus leiba küpsetatud..suitsupekki ja kaneeli sai kah näpuotsaga taignasse sisse visatud, päris omapärane maitse tuli, aga siis läks elu paremaks, tuli kapitalism...
http://www.youtube.com/watch?v=6d3Giv9ac_o
For someone, very special...
http://www.youtube.com/watch?v=6d3Giv9ac_o
For someone, very special...
Ingel, endine Ingel 22. november 2013, kl 22.39 |
tiibadega kurat 22. november 2013, kl 22.49 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 734 |
koristajamutt 22. november 2013, kl 22.50 |
Ingel, endine Ingel 22. november 2013, kl 22.51 |
tiibadega kurat 22. november 2013, kl 22.57 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 734 |
oli 22. november 2013, kl 22.57 |
That fat cat 22. november 2013, kl 23.23 |
Karvu on ka..tavaliselt peangi iga päev enne hommikusööki käsivarsi raseerima...
Sibulaga läbipraetud soolapekk, jahukaste ja kollased, kergelt magusad keedukartulid.. savikruusitäis ehtsat lehmapiima. paks leivaviil, ja mõned viilud ülihaput, marineeritud soolakurki..tõesti olid rasked ajad..ei pitsat, banaane ega hamburgeri, energiajookidest rääkimata.
Sibulaga läbipraetud soolapekk, jahukaste ja kollased, kergelt magusad keedukartulid.. savikruusitäis ehtsat lehmapiima. paks leivaviil, ja mõned viilud ülihaput, marineeritud soolakurki..tõesti olid rasked ajad..ei pitsat, banaane ega hamburgeri, energiajookidest rääkimata.
to That fat cat 22. november 2013, kl 23.57 |
koristajamutt 23. november 2013, kl 09.41 |
no terehommikust, loogikud!
mis ajast kassidel pea kiilas on?
aitäh, That fat cat, menüü ettekirjutamisega.
maitse on meil põhimõtteliselt sama, ainult et kartulit ja leiba ma koos ei pruugi. ja lehmapiima pole varnast võtta.
praesibulale praepekiga aga roheline tuli!
ja ei ripu mu ihu pekivoltidena :)
mis ajast kassidel pea kiilas on?
aitäh, That fat cat, menüü ettekirjutamisega.
maitse on meil põhimõtteliselt sama, ainult et kartulit ja leiba ma koos ei pruugi. ja lehmapiima pole varnast võtta.
praesibulale praepekiga aga roheline tuli!
ja ei ripu mu ihu pekivoltidena :)
tuul pajuokstes 23. november 2013, kl 13.10 |
kassisõber 23. november 2013, kl 13.37 |
Lisa postitus