Saame tuttavaks
Tahtsin tutvuda normaalse (!!!) mehega...
kaasaütleja 25. juuni 2014, kl 16.29 |
"kolmandaks peaksid teisele või rohkemale ringile minevad naised mõtlema sellele, et miks need mehed, keda te noorest peast endast eemale peletasite, peaksid soovima nüüd teid tahtma hakkama, nad on ilma teieta seni hakkama saanud ja saaksid ka edaspidi;"
Hmm, kas kaasamõtleja on üks neist nö. "headest poistest", kes "pahade poiste" pärast löögile ei ole pääsenud?
Aga ma küsin vastu: miks peaksin ma praegugi tahtma meest, kelle olen juba varem välja praakinud? Väljapraakimisele on läinud muuhulgas ka "pahad poisid", üldjuhul on nimekirjast väljas ikka ambitsioonitud, egoistlikud, kibestunud, alkoholisõltlasted ja rumalad mehed. Võimalik, et mõni neist peab end "heaks meheks". Võimalik.
Ahjaa, keeruline on siis, kui ei oska. Eks sa katsu integraale lahendada, kui oskused on piiratud ja valemeid ei tea. Õppida ja areneda on vaja, inimesed! :)
Hmm, kas kaasamõtleja on üks neist nö. "headest poistest", kes "pahade poiste" pärast löögile ei ole pääsenud?
Aga ma küsin vastu: miks peaksin ma praegugi tahtma meest, kelle olen juba varem välja praakinud? Väljapraakimisele on läinud muuhulgas ka "pahad poisid", üldjuhul on nimekirjast väljas ikka ambitsioonitud, egoistlikud, kibestunud, alkoholisõltlasted ja rumalad mehed. Võimalik, et mõni neist peab end "heaks meheks". Võimalik.
Ahjaa, keeruline on siis, kui ei oska. Eks sa katsu integraale lahendada, kui oskused on piiratud ja valemeid ei tea. Õppida ja areneda on vaja, inimesed! :)
kaasaütleja 25. juuni 2014, kl 17.18 |
Ma loodan, möhh, et polnud keeruline mõista - näide matemaatikast oli sümboolne ja illustratiivne.
Elus ja inimestes toimivad teatavad põhitõed, mis on justkui "valemid" ja aitavad lahendada keerulisena näivaid väljakutseid.
Kui keegi nimetab end keeruliseks isiksuseks, siis tähendab see, et ta ei tunne ega mõista ennast ise ka, saati siis teised saaksid seda teha.
Keeruliseks läheb asi siis, kui on pidevalt probleemid lahendamise asemel kõrvale lükatud ja moodustavad suure ja segase sasipuntra, mille lahtiharutamine võtab ka osavamal tüübil aega ja pusimist.
Tean, et mõnele meeldibki keeruline olla ja naudib märterlikult enda nukkermagusat olukorda...
Elus ja inimestes toimivad teatavad põhitõed, mis on justkui "valemid" ja aitavad lahendada keerulisena näivaid väljakutseid.
Kui keegi nimetab end keeruliseks isiksuseks, siis tähendab see, et ta ei tunne ega mõista ennast ise ka, saati siis teised saaksid seda teha.
Keeruliseks läheb asi siis, kui on pidevalt probleemid lahendamise asemel kõrvale lükatud ja moodustavad suure ja segase sasipuntra, mille lahtiharutamine võtab ka osavamal tüübil aega ja pusimist.
Tean, et mõnele meeldibki keeruline olla ja naudib märterlikult enda nukkermagusat olukorda...
mees 25. juuni 2014, kl 17.22 |
no nii Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ma ei jää tavaliselt hiljaks, täna oli erand. Tosi
> n minutit peale seitset jõudsin Estonia ette. Vaba
> ndused! Vabandused! Vabandused!
> Ja aitäh kokku
> leppimast, jalutuskäik isenda ja jäätise seltsis o
> li tore.
mul polnud mõtteski kohale tulla, irw.
-------------------------------------------------------
> Ma ei jää tavaliselt hiljaks, täna oli erand. Tosi
> n minutit peale seitset jõudsin Estonia ette. Vaba
> ndused! Vabandused! Vabandused!
> Ja aitäh kokku
> leppimast, jalutuskäik isenda ja jäätise seltsis o
> li tore.
mul polnud mõtteski kohale tulla, irw.
mees 25. juuni 2014, kl 17.54 |
piripiiga 25. juuni 2014, kl 18.03 |
mees 25. juuni 2014, kl 18.06 |
piripiiga 25. juuni 2014, kl 18.09 |
mees 25. juuni 2014, kl 18.14 |
piripiiga 25. juuni 2014, kl 18.16 |
möödauitaja 25. juuni 2014, kl 18.21 |
piripiiga 25. juuni 2014, kl 18.25 |
kaasaütleja 25. juuni 2014, kl 18.28 |
piripiiga 25. juuni 2014, kl 18.31 |
Täitsa Blond 25. juuni 2014, kl 19.21 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,474 |
Osamaks 25. juuni 2014, kl 19.46 |
Coelho 25. juuni 2014, kl 19.52 |
Coelho 25. juuni 2014, kl 19.54 |
Täitsa Blond 25. juuni 2014, kl 20.16 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,474 |
Coelho 25. juuni 2014, kl 20.25 |
Coelho raamatud on õhukesed ja kergesti loetavad. Tammsaaret loed ja loed - kolm korda tuleb pähe mõte, et tapaks ennast õige ära - no nii kuradi masendav on see eestlaseks olemine - ja siis loed, silmad veekalkvel ikka edasi. Vähesed jõuavad lõppu. Muide, L.Meri "Hõbevalgem" on veel raskemini loetav, kui Tammsaare!!!
Täitsa Blond 25. juuni 2014, kl 20.37 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,474 |
huvitav teema 25. juuni 2014, kl 23.00 |
Ei viitsinud püsikate komme lugeda, kuid tunnustus teemaalgatajale, et ta ikka veel viitsis siin seletada ja kommenteerida, sest suur osa kommentaare on ju ka .. võta üks ja viska teist .. sama mõttetud, nagu need teemaalgtuses mainitud mehedki. kui selline seltskond käibki eesti internetifoorumites tutvumas, siis polegi midagi imestada, et ühs rohkem normaalseid inimesi hoiab eemale kahjuks.
Täitsa Bond 25. juuni 2014, kl 23.07 |
munk 25. juuni 2014, kl 23.08 |
Lisa postitus