25n Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mul tekk
> is omalt poolt ka küsimus, kui keegi peaks lugema
> ja viitsima vastata.. miks paljud noormehed ei mõt
> le homsele päevale ja ei kogu midagi nt? või pingu
> ta ennast? Üks asi on ju kuidagi endaga hakkama sa
> ada ja raha polegi peamine.. agaa.. laps on suur k
> ulutus.. ja see lapsesaamise aeg tuleb parasjagu r
> uttu ja siis on natuke hilja nagu mõelda sellele..
miks elavad pal
> jud mehed nii? naised, kas teie suudate elada "tän
> ases päevas" mehega?
Olen ise kusjuures sama probleemi üle mõelnud. Kui naisena tahaks, et pere loomiseks oleks kindel elukoht ja elementaarsed ettevalmistused tehtud, kodu remont, korras auto jms, siis meeste loogikast ma aru ei saa. Tuttavate näitel, hakatakse alles siis tegutsema, kui kohe-kohe on laps juba sündimas ja siis joostakse kas nahast välja või siis mees teeb kõike aeg-luubis. Miks mehed ei taha sellele varem mõelda ja samm-sammult elu lihtsamaks teha? Kui üks hetk nagunii peret tahetakse, siis miks ei võiks mõelda kohe homsele? See kehtib ka vanemate, nii 35 aastaste meeste puhul. Siiski on alati ka erandeid.
Teine asi on laste saamine, mida paljud mehed lükkaksid lõpmatult edasi. Ei tea, kas kardetakse oma vabaduse kaotust või tekib hirm hakkama saamise ees, kuid mingi imeliku teooria kohaselt võiks meeste arvates nii 3-4 aastat enne koos elada. Jah, 20ndates on see arusaadav, aga miks peaks ootama 30 aastane mees või naine mitu aastat veel, kui see ei anna mingit garantiid pika suhte püsivuse osas. Aasta-poolteise kooseluga saab piisavalt hea ülevaate ja sageli pikad lasteta kooselud lõpevad justnimelt selle tõttu, et pereloomine lükatakse kaugele tulevikku.