Saame tuttavaks
kes aitaks ehitada
Gunilla 21. märts 2015, kl 13.26 |
alu 21. märts 2015, kl 14.02 |
maakodu kesk- eestis Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Et alustuseks ehitaksin kasvuhoone, et punapõsksei
> d tomateid omast aiast noppida, aga soovid suurema
> d veel. Järge ootab ka maja renoveerimine ja sauna
> ehitus. Kõik ehitusmaterjalid olemas. Tegelikult
> oleks tore kui leiaks sellise toreda meistrimehe,
> kes seda kõike ka minuga kunagi jagaks. Ettevõtl
> ik naine ise veidi 50-st noorem, kena, sale, särts
> akas ja hooliv. Kõik pakkumised oodatud
Teatud mõttes võiks selle teise aluga isegi nõus olla. Et 50 hakkab naine mõtlema. Enne seda pole ju suurt vaja mõelda, sest milleks mõelda kuni ilmagi saab:-)
Aga teemaalgatajale-võta ja hakka siis pihta. Kasvuhoone peaks iga vähegi naine suutma ka ise teha. Internett abiks. Edasi juba paistab, et kas mõni mees lisandub kogu projektile või ei. Praegu paistab küll, et otsid omale siit lolli, kes kõik su eest ära teeb.
> Et alustuseks ehitaksin kasvuhoone, et punapõsksei
> d tomateid omast aiast noppida, aga soovid suurema
> d veel. Järge ootab ka maja renoveerimine ja sauna
> ehitus. Kõik ehitusmaterjalid olemas. Tegelikult
> oleks tore kui leiaks sellise toreda meistrimehe,
> kes seda kõike ka minuga kunagi jagaks. Ettevõtl
> ik naine ise veidi 50-st noorem, kena, sale, särts
> akas ja hooliv. Kõik pakkumised oodatud
Teatud mõttes võiks selle teise aluga isegi nõus olla. Et 50 hakkab naine mõtlema. Enne seda pole ju suurt vaja mõelda, sest milleks mõelda kuni ilmagi saab:-)
Aga teemaalgatajale-võta ja hakka siis pihta. Kasvuhoone peaks iga vähegi naine suutma ka ise teha. Internett abiks. Edasi juba paistab, et kas mõni mees lisandub kogu projektile või ei. Praegu paistab küll, et otsid omale siit lolli, kes kõik su eest ära teeb.
alu(liba) 21. märts 2015, kl 14.14 |
kes aitaks ehitada 21. märts 2015, kl 14.21 |
Mitu kasvuhoonet, maja, Sina, Alu, oled ise valmis ehitanud? Arvan, et mitte ühtegi. Jah, kasvuhoone ehitamisega saan ikka ise hakkama ja ilmselt ehitan millalgi selle maja ka valmis. Aga, Sina, Alu, käid arvuti tagant ka millalgi ära? Tundub, et veedad tervet oma elu siin ajast aega. Mine parem õue! Päike paistab. Ja targuta vähem
kes aitaks ehitada 21. märts 2015, kl 14.30 |
alu 21. märts 2015, kl 14.57 |
kes aitaks ehitada Kirjutas:
> Mitu kasvuhoonet, maja, Sina, Alu, oled ise valmis
> ehitanud? Arvan, et mitte ühtegi. Jah, kasvuhoone
> ehitamisega saan ikka ise hakkama ja ilmselt ehit
> an millalgi selle maja ka valmis. Aga, Sina, Alu,
> käid arvuti tagant ka millalgi ära? Tundub, et vee
> dad tervet oma elu siin ajast aega. Mine parem õue
> ! Päike paistab. Ja targuta vähem
Huvitav, miks see minu kommentaar nii hinge läks?
Olen pidanud maakodu, mille krundil oli kokku 7hoonet ja kasvuhoone, mille ise püsti panin.
Oleks sattunud aga rumalate naiste otsa, kes käsi pikalt ees nõuavad, siis oleks elukutselt rändehitaja ilmselt.
Sestap nagu tunnekski huvi, et kuidas proua kogu asja omale ette kujutab. Umbes et paneb kuulutuse ja talle kirjutavad igavlevad, enda eluta mehed, kes kohe on valmis riistakastid autosse tõstma ja objkektile sõitma? Proua siis ainult valib, keda laseb õue (ja jalgevahele), keda mitte? Nii lihtne see vast ka pole, kui mehel on enesehinnang ja ka maitse naiste kohalt. Enne, kui midagi ühist rajama hakata, peaks nagu olema selge, et kas end selle inimese kõrval ka viis aastat hiljem ette kujutan.
> Mitu kasvuhoonet, maja, Sina, Alu, oled ise valmis
> ehitanud? Arvan, et mitte ühtegi. Jah, kasvuhoone
> ehitamisega saan ikka ise hakkama ja ilmselt ehit
> an millalgi selle maja ka valmis. Aga, Sina, Alu,
> käid arvuti tagant ka millalgi ära? Tundub, et vee
> dad tervet oma elu siin ajast aega. Mine parem õue
> ! Päike paistab. Ja targuta vähem
Huvitav, miks see minu kommentaar nii hinge läks?
Olen pidanud maakodu, mille krundil oli kokku 7hoonet ja kasvuhoone, mille ise püsti panin.
Oleks sattunud aga rumalate naiste otsa, kes käsi pikalt ees nõuavad, siis oleks elukutselt rändehitaja ilmselt.
Sestap nagu tunnekski huvi, et kuidas proua kogu asja omale ette kujutab. Umbes et paneb kuulutuse ja talle kirjutavad igavlevad, enda eluta mehed, kes kohe on valmis riistakastid autosse tõstma ja objkektile sõitma? Proua siis ainult valib, keda laseb õue (ja jalgevahele), keda mitte? Nii lihtne see vast ka pole, kui mehel on enesehinnang ja ka maitse naiste kohalt. Enne, kui midagi ühist rajama hakata, peaks nagu olema selge, et kas end selle inimese kõrval ka viis aastat hiljem ette kujutan.
kes aitaks ehitada 21. märts 2015, kl 15.59 |
alu 21. märts 2015, kl 16.11 |
kes aitaks ehitada Kirjutas:
> Ja nüüd siis oled vahetnanud oma maakodu arvuti e
> es istumise vastu? Pakub see pinget?
Arvuti ees istumine ei tähenda ainult naistekat. Hetkel on kokku avatud 6lehekülge:-)
Kas pakub pinget jälgida kellegi arvuti ees istumisi, pidada selle üle arvet?..ju vist pakub, kui see on nii salajane, anonüümne, nagu detektiivitöö.
> Ja nüüd siis oled vahetnanud oma maakodu arvuti e
> es istumise vastu? Pakub see pinget?
Arvuti ees istumine ei tähenda ainult naistekat. Hetkel on kokku avatud 6lehekülge:-)
Kas pakub pinget jälgida kellegi arvuti ees istumisi, pidada selle üle arvet?..ju vist pakub, kui see on nii salajane, anonüümne, nagu detektiivitöö.
naine 21. märts 2015, kl 17.31 |
kes aitaks ehitada 21. märts 2015, kl 18.29 |
piripiiiga 21. märts 2015, kl 18.35 | Registreerus: 9 aastat tagasi Postitusi: 410 |
et siis kui leiad sõbralikke mehi, kes ehitamas käivad, siis saad poole hinnaga? kummaline tutvumiskuulutus. ma mees oleks, siis laseks vilet ainult ja võtaks järgmise kuulutuse ette :P. ei kujuta ette, et mingi meesterahvas teeks mulle ettepaneku tulla tema juurde kardinaid õmblema. tasu natuuras...
alu 21. märts 2015, kl 20.19 |
piripiiiga Kirjutas:
> et siis kui leiad sõbralikke mehi, kes ehitamas kä
> ivad, siis saad poole hinnaga? kummaline tutvumisk
> uulutus. ma mees oleks, siis laseks vilet ainult j
> a võtaks järgmise kuulutuse ette :P. ei kujuta ett
> e, et mingi meesterahvas teeks mulle ettepaneku tu
> lla tema juurde kardinaid õmblema. tasu natuuras..
Nii ongi. Ja selline mõtteviis tabab naisi üsna tihti, et parema elujärje saavutamiseks piisab kõrvuni armunuks teesklusest. Keskeas peab lihtsalt rohkem pingutama ja mõtlema, et kuidas läbi lüüa sellega, mis endast säilinud. Ja kuna tulemused võivad olla kesised, kui üldse mitte naeru aluseks seadvad, siis tekitab see kibestumust. Mida omakorda hakatakse foorumi meestele omaks pidama:-)
> .
> et siis kui leiad sõbralikke mehi, kes ehitamas kä
> ivad, siis saad poole hinnaga? kummaline tutvumisk
> uulutus. ma mees oleks, siis laseks vilet ainult j
> a võtaks järgmise kuulutuse ette :P. ei kujuta ett
> e, et mingi meesterahvas teeks mulle ettepaneku tu
> lla tema juurde kardinaid õmblema. tasu natuuras..
Nii ongi. Ja selline mõtteviis tabab naisi üsna tihti, et parema elujärje saavutamiseks piisab kõrvuni armunuks teesklusest. Keskeas peab lihtsalt rohkem pingutama ja mõtlema, et kuidas läbi lüüa sellega, mis endast säilinud. Ja kuna tulemused võivad olla kesised, kui üldse mitte naeru aluseks seadvad, siis tekitab see kibestumust. Mida omakorda hakatakse foorumi meestele omaks pidama:-)
> .
kes aitaks ehitada 21. märts 2015, kl 20.59 |
Millise parema järje saavutamisks? Mul on mugav elu. Aga tead, see ei rahulda mind. See linna kära- müra ja lõpmata autovoorid. Tahan sellest eemale ja luua kodu, kus väärikalt vananeda. Ja ma tahan teha selle kodu ise. Kõik ise, kui teisiti ei saa. Olen valmis minema potsepa kursustele, et ehitada ise majja ahi ja soemüür. Raketiteadus see pole. Ja ma tean, et saan sellega hakkama. Iseasi, kas ma tahan seda kõike üksi teha. Kõige lihtsam on võtta ehitaja. Küsimus on selles, kas lähen lihtsama vastupanu teed. Ilmselt ei lähe.
ehitaja 21. märts 2015, kl 21.08 |
Gunilla 22. märts 2015, kl 09.29 |
Gunilla 22. märts 2015, kl 09.44 |
Endli poeg, noor motohuviline 22. märts 2015, kl 09.46 |
eilne libaja 22. märts 2015, kl 09.51 |
Gunilla 22. märts 2015, kl 09.57 |
eilne libaja 22. märts 2015, kl 10.02 |
kes aitaks ehitada 22. märts 2015, kl 10.06 |
Gunilla 22. märts 2015, kl 10.07 |
eilne libaja 22. märts 2015, kl 10.11 |
autor on välja ilmunud ja jonnib. Gunilla, püsime tissiteemas ja ärme selle autorit ärrita?
aga tsitaat autori eilsest postitusest:
----Millise parema järje saavutamisks? Mul on mugav elu. Aga tead, see ei rahulda mind----
tundub, et autoril on sügav probleem katusega. sellest peakski alustama...
:D
aga tsitaat autori eilsest postitusest:
----Millise parema järje saavutamisks? Mul on mugav elu. Aga tead, see ei rahulda mind----
tundub, et autoril on sügav probleem katusega. sellest peakski alustama...
:D
Lisa postitus