Telesaade
vaprad ja ilusad
mäuuu 23. märts 2018, kl 10.29 |
eilne päev 29. märts 2018, kl 21.57 |
mixx 09. aprill 2018, kl 10.33 |
Kuule eilne päev:
Olen 45 aastane. See sari on igal argiõhtul olnud minuga üle 30. aasta. Sinu jaoks võib see jama tunduda. Minu jaoks on ülipõnev ja ma ei jäta mitte mingil juhul mitte ühtegi jagu vahele!
Ma ei saa ka aru, kuidas inimesed neid ladina ameerika seepe vahivad... ja MacGyver'it ja Padjaklubi. Igaühele oma onju. Niipalju kui on inimesi, niipalju on maitseid. Ja sellel sarjal on muideks meeletutes miljonites fänne. :) Ju siis ikka on vaatamist väärt.
Olen 45 aastane. See sari on igal argiõhtul olnud minuga üle 30. aasta. Sinu jaoks võib see jama tunduda. Minu jaoks on ülipõnev ja ma ei jäta mitte mingil juhul mitte ühtegi jagu vahele!
Ma ei saa ka aru, kuidas inimesed neid ladina ameerika seepe vahivad... ja MacGyver'it ja Padjaklubi. Igaühele oma onju. Niipalju kui on inimesi, niipalju on maitseid. Ja sellel sarjal on muideks meeletutes miljonites fänne. :) Ju siis ikka on vaatamist väärt.
ja üldse 03. mai 2018, kl 12.12 |
ja üldse 06. juuni 2018, kl 14.02 |
Barbi 06. juuni 2018, kl 20.28 |
Stefi kaksikõde 13. juuni 2018, kl 13.35 |
ja üldse 03. august 2018, kl 11.46 |
to: ja üldse 14. august 2018, kl 17.26 |
sneffy 14. august 2018, kl 17.29 |
spets 16. august 2018, kl 14.32 |
Lugupeetud sarja jälgijad! Kahjuks ei ole mul telest seriaali ajal võimalik seda vaadata, olen vaadanud tv3play järelvaatamisest arvutis - nüüd on seal mingid ümberkorraldused tehtud, uusi osi pole lisatud ja ka viimastel puuduvad subtiitrid - no mis jama see nüüd on? Kas kellelgi veel kogemus selline ja kas tõesti nii jääbki? Pole nende kodulehel ka kohtagi, kust küsida.
naine 16. august 2018, kl 16.11 |
maniana 22. september 2018, kl 10.34 |
teletebiil 14. veebruar 2019, kl 09.20 |
Jessuke kui palju liiva on selle ajaga merre voolanud kui ma siin viimati käisin.
Ühesõnaga, eilse seisuga on TV3 vaprates värk selline, et Liam on Hopega abielus, Hope ootab Liami last, Stefi on uhke ja upsakas ja tasub Hopele issi ehk rätsepmeistri mahitusel ja rahalise abiga kätte. Kati nõuab Billilt kohtu kaudu Villi kasvatamise ainuõigust. Selle mõtte pani talle pähe Torn, kellel on miskipärast Katiga naitumisega tuli takus.
Ritš läheb kohtuniku juurde tollele meelde tuletama, et vana koolivend on talle võlgu ja mitte ainult tänu, survestades teda kohtuotsust Kati kasuks langetama. Kohtunik ei taha hästi nõus olla ja Bill poleks Bill, kui ta Ritsi salasepitsusi välja ei nuhiks ja vastulööki ei annaks.
Kogu see kammajjaa tõotab Bruki Ritsiga korralikult riidu ajada, aga no see on juba minu tulevikunägemus :D
Ühesõnaga, eilse seisuga on TV3 vaprates värk selline, et Liam on Hopega abielus, Hope ootab Liami last, Stefi on uhke ja upsakas ja tasub Hopele issi ehk rätsepmeistri mahitusel ja rahalise abiga kätte. Kati nõuab Billilt kohtu kaudu Villi kasvatamise ainuõigust. Selle mõtte pani talle pähe Torn, kellel on miskipärast Katiga naitumisega tuli takus.
Ritš läheb kohtuniku juurde tollele meelde tuletama, et vana koolivend on talle võlgu ja mitte ainult tänu, survestades teda kohtuotsust Kati kasuks langetama. Kohtunik ei taha hästi nõus olla ja Bill poleks Bill, kui ta Ritsi salasepitsusi välja ei nuhiks ja vastulööki ei annaks.
Kogu see kammajjaa tõotab Bruki Ritsiga korralikult riidu ajada, aga no see on juba minu tulevikunägemus :D
hõup 13. aprill 2019, kl 10.20 |
blond 03. juuni 2019, kl 20.39 |
hõupp 23. oktoober 2019, kl 10.34 |
vaatasin 03. november 2019, kl 11.59 |
teletebiil 10. detsember 2019, kl 00.55 |
eelmine, imelik oled ve? Ma just ootan, et kogu see kraam päevavalgele tiritaks, kõik asjaosalised kohtukulli ette tiritaks ja lõpuks neist kuid kestnud Hope pisaratest ja Liami kurbadest silmadest üle saaks. Jätsin juba nädala vahele ja pilt polnud selle aja jooksul peaaegu muutunud. No misasja? No kaua võib, tõesti.
ukp@hot.ee 01. mai 2020, kl 10.43 | Registreerus: 6 aastat tagasi Postitusi: 1 |
Vastan 04. mai 2020, kl 20.45 |
Brookil ja Ridgel on omavahel vaid 1 poeg, kes praegu õpib Pariisis ja filmis ei osale, vanust võib tal olla kusagil 18-20 a. Rick vist osaleb praegu mingis teises seriaalis ja seetõttu kirjutati filmist välja. Lahutuse põhjuseks oli, et lihtsalt kasvasid Maiaga lahku, mingit tüli nende vahel polnud.
Tütre kasvatamisega tegelevad mõlemad edasi.
Tütre kasvatamisega tegelevad mõlemad edasi.
Lisa postitus