50+ nurgake
valus lugeda, mis toimub Kiievis ja üldse Ukrainas
mina(ke) 21. märts 2014, kl 22.08 |
seda kõnet lugedes hakkad tahtmatult oigama, jumal, mis toimub, kuigi laused on laitmatud ja stiil lihvitud, sõnad lihtsad ja esimese hooga siirad, lihtrahvale, rahvamassidele orienteeritud, sest nemad ju ei tea, et kõik on otsast otsani vale, ajalugu ja tõde on seal armutu halastamatusega väänatud. väike lääne poolt pilgatud putja on asunud kätte maksma ja tal abiks kõrgema klassi nõunikud, sama külmad ja kaalukad kui kuldki, millega on nad kinni makstud
väike inimene ei unusta kunagi solvangut, ta kannab seda niikaua hinges kuni on kätte maksnud või kuni kaas ta kirstule peale pannakse, need, kes selle muinasjututegelase üle naersid, oleksid võinud seda mäletada
väike inimene ei unusta kunagi solvangut, ta kannab seda niikaua hinges kuni on kätte maksnud või kuni kaas ta kirstule peale pannakse, need, kes selle muinasjututegelase üle naersid, oleksid võinud seda mäletada
Kriiks 21. märts 2014, kl 22.22 |
mina(ke) 21. märts 2014, kl 22.30 |
dionaea muscipula 22. märts 2014, kl 05.57 |
ma söön oma mütsi ära 22. märts 2014, kl 09.30 |
Rozza 22. märts 2014, kl 09.36 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 902 |
eeee 22. märts 2014, kl 09.47 |
ma söön oma mütsi ära
---------------------
Lõpetuseks tahaksin öelda, et ehkki intelligentsus on väga oluline omadus ja seda eriti edule orienteeritud ühiskondades nagu Eesti, ei tohiks seda üle tähtsustada. Palju olulisemad ja seda mitte ainult inimeste vahelisi suhteid arvestades, vaid ka tööalast edu silmas pidades, võivad olla mõned isiksuse omadused nagu soojus, avatus ning mõistmis- ja kaasatundmisvõime, mis kuidagi ei sõltu sellest, kas inimene on geenius või keskmisest hoopis veidi madalama IQ-ga.
A.Valk
---------------------
Lõpetuseks tahaksin öelda, et ehkki intelligentsus on väga oluline omadus ja seda eriti edule orienteeritud ühiskondades nagu Eesti, ei tohiks seda üle tähtsustada. Palju olulisemad ja seda mitte ainult inimeste vahelisi suhteid arvestades, vaid ka tööalast edu silmas pidades, võivad olla mõned isiksuse omadused nagu soojus, avatus ning mõistmis- ja kaasatundmisvõime, mis kuidagi ei sõltu sellest, kas inimene on geenius või keskmisest hoopis veidi madalama IQ-ga.
A.Valk
tibu 22. märts 2014, kl 09.56 |
tibu 22. märts 2014, kl 10.01 |
yusss-on olemas küll selline jooma harjumustega vanamehe raskelt koleda välimusega suure kõhuga nagu rase naine,kuid sina yusss oled momendil naine.
Ülekaalulised moorid ilguvad igas teemas aga siin mitte Ukraina pärast, see teema on juba unustatud. Nad kisuvad Džoodži pärast, teadmata, et selle nime all on kirjutanud naine.Pole neil ei aikjuud ega mõistust.
Ülekaalulised moorid ilguvad igas teemas aga siin mitte Ukraina pärast, see teema on juba unustatud. Nad kisuvad Džoodži pärast, teadmata, et selle nime all on kirjutanud naine.Pole neil ei aikjuud ega mõistust.
mina(ke) 22. märts 2014, kl 10.49 |
eeee 22. märts 2014, kl 10.59 |
vanem eit 22. märts 2014, kl 11.12 |
aff 22. märts 2014, kl 11.33 |
Ei ole olemas halba iseloomu, on psüühiline haigus, mis tekitab käitumishäiret / aff, suur Eesti filosoof /
F60-F69 ja midagi pole parata, mõni ei taha ennast ravida ja mõnele ravi ei mõika, on haiguse ägenemine ja on remissioon. Haige remissioon tuleb kinni püüda, aga ma kujutan ette, et see on nii keeruline tegevus ja nõuab palju aega. Aga vot selle remissiooni ajal saaks siin ehk teised suhelda ka. Vbl on üldse õigem süüa seeni või tõmmata sisse törts kanepit, siis saab haigega samasse faasi, on teineteise mõistmine ning on päris lõbus.
F60-F69 ja midagi pole parata, mõni ei taha ennast ravida ja mõnele ravi ei mõika, on haiguse ägenemine ja on remissioon. Haige remissioon tuleb kinni püüda, aga ma kujutan ette, et see on nii keeruline tegevus ja nõuab palju aega. Aga vot selle remissiooni ajal saaks siin ehk teised suhelda ka. Vbl on üldse õigem süüa seeni või tõmmata sisse törts kanepit, siis saab haigega samasse faasi, on teineteise mõistmine ning on päris lõbus.
aff 22. märts 2014, kl 11.37 |
hernetera 22. märts 2014, kl 13.58 |
proua Peterman 22. märts 2014, kl 14.17 |
u 22. märts 2014, kl 14.40 |
suss 22. märts 2014, kl 14.47 |
tibu 22. märts 2014, kl 14.52 |
vaaaal 22. märts 2014, kl 14.54 |
suss 22. märts 2014, kl 19.43 |
TIBU.Sa oled ikka päris harimatu. Stepan Bandera oli ukraina rahvuslaste juht, kes 34-l aastal tahtis poolkate siseministrit tappa. Kuna teda seostatakse ka 41-45 aastal poolkate massimõrvaga, siis poolakate jaoks on ta massimõrvar, ukraina rahvuslaste jaoks kangelane. Seega ühel juhil olid ja on järgijad.
Ukraina ja liitu? Elu näitab.
Ukraina ja liitu? Elu näitab.
mina(ke) 23. märts 2014, kl 17.49 |
Orkaanihoiatus 23. märts 2014, kl 19.31 |
Georg 23. märts 2014, kl 21.10 |
Minu soovitus teema autorile. Kui paned hala teema siis kirjuta ka nii sulgudes. Mina pidasin praegust teemat huvitavaks arutlusteemaks ja ootasin huvitavat debatti minake(ke)'ga, esitasin omad argumendid ja põhjendused-vastuseks sain lakoonilise -jään oma arvamuse juurde-oleks tahtnud teada miks. Kui ikka teha tõsine teema siis peaks ikka rohkem teadmisi koguma, et oma teese kaitsta.
Lisa postitus