50+ nurgake
Üksinda elavatele naistele
no 27. oktoober 2014, kl 12.53 |
Õnnetu naine 27. oktoober 2014, kl 13.38 |
Inimpsüühika on nii keeruline ja seda on vahel jube raske mõista.
Tihti ei saa osade käitumisest aru, tekitab hämmeldust.
Lastekodusse võib muidugi minna ja see on üllas tegu.
Aga pidasin silmas suhtlemist enamvähem eakaaslastega, külas käimist, muljete vahetamist, midagi koos ette võtmist.
Tahad vahel muljeid jagada, kellegagi midagi arutada.
Lastekodu on ka hea soovitus, aga lastega ei hakka ju igasugu asju arutama, muret kurtma nagu teise täiskasvanuga.
Hyatcint Bucket
Kuskohas elad ?
Tihti ei saa osade käitumisest aru, tekitab hämmeldust.
Lastekodusse võib muidugi minna ja see on üllas tegu.
Aga pidasin silmas suhtlemist enamvähem eakaaslastega, külas käimist, muljete vahetamist, midagi koos ette võtmist.
Tahad vahel muljeid jagada, kellegagi midagi arutada.
Lastekodu on ka hea soovitus, aga lastega ei hakka ju igasugu asju arutama, muret kurtma nagu teise täiskasvanuga.
Hyatcint Bucket
Kuskohas elad ?
Õnnetu naine 27. oktoober 2014, kl 13.45 |
kandilise peaga P-le 27. oktoober 2014, kl 14.27 |
ninatargake 27. oktoober 2014, kl 18.20 |
Õnnetu naine to Kandilise peaga P-le 27. oktoober 2014, kl 19.35 |
huvi 27. oktoober 2014, kl 19.52 |
Aitäh vastamast.
Kui nooruseunistuse ei täitunud, siis nüüd on paras aeg uued unistused tekitada.
Saad 47 seega alles 46??? Ikka 4 aastat veel 50 puudu. Vahe on just olemas.
Proovi iseenast aru saada, miks sa pead teiste inimeste probleemidest aru saama. Psühholoogia ongi keeruline. Selle ühe raamatu tagant ette vöi eest taha lappamine ei tee kedagi targaks isegi mitte targemaks.
Elad kuskil väikelinnas, seal on lihtsam suhelda, kuidas on sul õnnestunud ilma söpradeta läbi saada.
Kas kooliajast ei ole jäänud söpru, kas pole sugulasi, perekonda, mötlen vendi, õdesid. Kas tökaaslaste hulgas ei ole möttekaaslasi.
Siin pakuti väimalusi, kuidas aega veeta, sa jaurad ikka, ks tahaks sin söbraks hakata. Kasuta oma psühholoogilisinteadmisi suhtlemisel.
Mina olen sinust üle 10 aasta vanem, teises linnas, arvan, et sinul pole huvi minuga suhelda ja minul enam ka mitte.
Kui nooruseunistuse ei täitunud, siis nüüd on paras aeg uued unistused tekitada.
Saad 47 seega alles 46??? Ikka 4 aastat veel 50 puudu. Vahe on just olemas.
Proovi iseenast aru saada, miks sa pead teiste inimeste probleemidest aru saama. Psühholoogia ongi keeruline. Selle ühe raamatu tagant ette vöi eest taha lappamine ei tee kedagi targaks isegi mitte targemaks.
Elad kuskil väikelinnas, seal on lihtsam suhelda, kuidas on sul õnnestunud ilma söpradeta läbi saada.
Kas kooliajast ei ole jäänud söpru, kas pole sugulasi, perekonda, mötlen vendi, õdesid. Kas tökaaslaste hulgas ei ole möttekaaslasi.
Siin pakuti väimalusi, kuidas aega veeta, sa jaurad ikka, ks tahaks sin söbraks hakata. Kasuta oma psühholoogilisinteadmisi suhtlemisel.
Mina olen sinust üle 10 aasta vanem, teises linnas, arvan, et sinul pole huvi minuga suhelda ja minul enam ka mitte.
huvi 27. oktoober 2014, kl 19.58 |
Ma vastan sulle miks tullakse netti õelutsema.
Pöhjuseid on mitmeid. 1, ei suuda reaalelus oma eluga hakkama saada, siis on hea teistele halvasti öelda, tundub, et hakkab kergem. 2, inimene ongi oma loomult nii halb kui hea ja osa inimesi suudab halba endas maha suruda, teised lasevad halva vabalt endast välja. 3, mõni naudib kuidas teistel on halb, see õelutsebki. Jne pöhjuseid on teisigi.
Pöhjuseid on mitmeid. 1, ei suuda reaalelus oma eluga hakkama saada, siis on hea teistele halvasti öelda, tundub, et hakkab kergem. 2, inimene ongi oma loomult nii halb kui hea ja osa inimesi suudab halba endas maha suruda, teised lasevad halva vabalt endast välja. 3, mõni naudib kuidas teistel on halb, see õelutsebki. Jne pöhjuseid on teisigi.
Õnnetu naine to Huvi 27. oktoober 2014, kl 21.59 |
tegelt 27. oktoober 2014, kl 22.10 |
eeee 27. oktoober 2014, kl 22.16 |
huvi 27. oktoober 2014, kl 22.18 |
Mulle meeldivad huvitavad inimesed, midagi peab olema, millest lähtuda. Ma olen palju vanem, elan teises linnas, mul ei ole vist sinuga midagi ühist. Psühholoogia huvitab mind niipaju et iseendast aru saada. Teiste puhul võib analüüsida, miks keegi midagi teeb, aga teooriaid on palju ja alati see ei õnnestu.
Mul on suur tutvusringkond, pere, lapsed, lapselapsed, kooliaegseid söpru, töökaslasi, töötan alal, kus tuleb palju suhelda, seega ei oska sinust aru saada, miks sul puudub selline tuttavate ring.
Inimene ei pea olema kõigi vastu hea ja kõigile meeldima, tuleb osata öelda ka ei.
Mul on suur tutvusringkond, pere, lapsed, lapselapsed, kooliaegseid söpru, töökaslasi, töötan alal, kus tuleb palju suhelda, seega ei oska sinust aru saada, miks sul puudub selline tuttavate ring.
Inimene ei pea olema kõigi vastu hea ja kõigile meeldima, tuleb osata öelda ka ei.
Kool 27. oktoober 2014, kl 22.27 |
rästu 27. oktoober 2014, kl 22.32 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 1,317 |
Õnnetu naine 27. oktoober 2014, kl 22.55 |
et 28. oktoober 2014, kl 08.22 |
sa ise õnnetu naine ütlesid et ei ole Tallinnast, ju siis huvi on Tallinnast.
Tutvusi ei teki, kui sa ise ei tekita. Sa süüdistad kõiki, et kõigil on kiire, paku midagi huvitavat välja, mida konkreetselt teha ja küll tuleb huvilisi.
,
Aga keeghi mind ei taha, sellise suhtumisega ega ei tahagi.
uuri psühholoogiat ja leia oma küsimustele vastused.
Tutvusi ei teki, kui sa ise ei tekita. Sa süüdistad kõiki, et kõigil on kiire, paku midagi huvitavat välja, mida konkreetselt teha ja küll tuleb huvilisi.
,
Aga keeghi mind ei taha, sellise suhtumisega ega ei tahagi.
uuri psühholoogiat ja leia oma küsimustele vastused.
Õnnetu naine to et 28. oktoober 2014, kl 13.29 |
et 28. oktoober 2014, kl 13.43 |
et 28. oktoober 2014, kl 13.44 |
õnnetu naine to et 28. oktoober 2014, kl 14.39 |
tule eile meile 28. oktoober 2014, kl 14.43 |
veel 28. oktoober 2014, kl 14.46 |
enne kui sinuga kusagile minna, tahaks ikka sind tundma õppida.
praeguse jutu põhjal räägid sa ka teatris mulle kas oma sõbrannast või õnnetu olemisest, nii et mina küll sinuga kusagile minna ei julge.
räägi algatuseks või sedagi, mis sind piljardi juures võlub ja jutusta see mäng minu jaoks huvitavaks.
praeguse jutu põhjal räägid sa ka teatris mulle kas oma sõbrannast või õnnetu olemisest, nii et mina küll sinuga kusagile minna ei julge.
räägi algatuseks või sedagi, mis sind piljardi juures võlub ja jutusta see mäng minu jaoks huvitavaks.
idee 28. oktoober 2014, kl 14.48 |
ideeee 28. oktoober 2014, kl 15.06 |
Richard 28. oktoober 2014, kl 15.23 |
et 28. oktoober 2014, kl 15.43 |
selleks et mängida tennist, sulgpalli või piljardit, selleks peab olema vastav koht ja varustus. 50+ saab sellega hakkama, aga teemaalgataja on alles 46, selles vanuses peaks sellega hästi hakkama saama.
Oled küll järjekindel, aga nagu reaalelus, nii siingi, ei tekita sa huvi enda isiku vastu. Mõtle välja miks?
Võta psühholoogia appi.
Alustuseks võiksid külastaa õppinud psühholoogi, ehk annab sulle nõu.
Oled küll järjekindel, aga nagu reaalelus, nii siingi, ei tekita sa huvi enda isiku vastu. Mõtle välja miks?
Võta psühholoogia appi.
Alustuseks võiksid külastaa õppinud psühholoogi, ehk annab sulle nõu.
Õnnetu naine teised ja et 28. oktoober 2014, kl 17.32 |
kokkuvõtteks 29. oktoober 2014, kl 14.14 |
Lisa postitus