õekesele 15. märts 2018, kl 11.12
frigiidsete naiste protsent on päris suur ja need peaks siis 50-selt kõik juba surnud olema või vähemasti puruhaiged.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
igat reeglit kinnitavad ka erandid :
issandsa loomaaaed on määramatu !
on ka ütlus et kõik kuri tuleb endale tagasi .
mõni "nõid"aga elab igavesti - ilma seksi ja muugigagi .... külvates kurjust kõigile ja kõikjale .
heaa inimene koos seksiga annab aga otsad .
mõni ei söö ega joo midagi mis tervisele halb - ehk elab tervislikku elu - jaa sureb vähki ..."tervena" (teoreetiliselt muidugi ) .
teine joob kõike solki - suitsetab , laaberdab - käib naisteski - jaa ...... ei suregi !?
KAS AINULT .... juhus ?
mu vennal hambad suus kui tiigril - süda ja tervis lapsest saati nõrgad . Elab aga tervisliku elu !
Mul oli noorena jõudu kui karul - vaatamata kõhnusele tõstsin ka üle saja kiloseid kaunitare sülle . Jooksin kui hull ja seda vaid spordi pärast -km 3 mintiga - 7 km jooksin koju peale tantsuõhtut . Nüd on mul vaid "M ja hambad" - suus veel mõni oma hammas - kõik puha valutud ja kunstlikud - säravad kui klaveri klahvid (mille vahel peaksid kuid ei ole - olema .. mustad klahvid ) . Trenni teen nüüd vaid 20 kg pommidega ... et viletsaks muutuvaid käsi jalgu taastada !
ütles kord üks kuulus lauljagi : heale häälele ei tee külmgi midagi - rääkimata muustki ; halba häält aga pole mõtet hoidagi ......
võta sa nüüd kinni mis hea mis halb on .