50+ nurgake
Kas valida kaaslaseks endavanune vanaema või 15 aastat noorem naine
Mees 50+ 15. märts 2018, kl 09.41 |
kaasa kiskuja 15. märts 2018, kl 10.31 |
kassa kiskuja 15. märts 2018, kl 10.45 |
õeke 15. märts 2018, kl 11.05 |
õekesele 15. märts 2018, kl 11.12 |
nannipunn 15. märts 2018, kl 11.17 |
sa punn oled rumal 15. märts 2018, kl 11.23 |
punniteooria 15. märts 2018, kl 11.32 |
pikendus 15. märts 2018, kl 11.36 |
kassa kiskuja 15. märts 2018, kl 11.41 |
õekesele 15. märts 2018, kl 11.12
frigiidsete naiste protsent on päris suur ja need peaks siis 50-selt kõik juba surnud olema või vähemasti puruhaiged.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
igat reeglit kinnitavad ka erandid :
issandsa loomaaaed on määramatu !
on ka ütlus et kõik kuri tuleb endale tagasi .
mõni "nõid"aga elab igavesti - ilma seksi ja muugigagi .... külvates kurjust kõigile ja kõikjale .
heaa inimene koos seksiga annab aga otsad .
mõni ei söö ega joo midagi mis tervisele halb - ehk elab tervislikku elu - jaa sureb vähki ..."tervena" (teoreetiliselt muidugi ) .
teine joob kõike solki - suitsetab , laaberdab - käib naisteski - jaa ...... ei suregi !?
KAS AINULT .... juhus ?
mu vennal hambad suus kui tiigril - süda ja tervis lapsest saati nõrgad . Elab aga tervisliku elu !
Mul oli noorena jõudu kui karul - vaatamata kõhnusele tõstsin ka üle saja kiloseid kaunitare sülle . Jooksin kui hull ja seda vaid spordi pärast -km 3 mintiga - 7 km jooksin koju peale tantsuõhtut . Nüd on mul vaid "M ja hambad" - suus veel mõni oma hammas - kõik puha valutud ja kunstlikud - säravad kui klaveri klahvid (mille vahel peaksid kuid ei ole - olema .. mustad klahvid ) . Trenni teen nüüd vaid 20 kg pommidega ... et viletsaks muutuvaid käsi jalgu taastada !
ütles kord üks kuulus lauljagi : heale häälele ei tee külmgi midagi - rääkimata muustki ; halba häält aga pole mõtet hoidagi ......
võta sa nüüd kinni mis hea mis halb on .
frigiidsete naiste protsent on päris suur ja need peaks siis 50-selt kõik juba surnud olema või vähemasti puruhaiged.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
igat reeglit kinnitavad ka erandid :
issandsa loomaaaed on määramatu !
on ka ütlus et kõik kuri tuleb endale tagasi .
mõni "nõid"aga elab igavesti - ilma seksi ja muugigagi .... külvates kurjust kõigile ja kõikjale .
heaa inimene koos seksiga annab aga otsad .
mõni ei söö ega joo midagi mis tervisele halb - ehk elab tervislikku elu - jaa sureb vähki ..."tervena" (teoreetiliselt muidugi ) .
teine joob kõike solki - suitsetab , laaberdab - käib naisteski - jaa ...... ei suregi !?
KAS AINULT .... juhus ?
mu vennal hambad suus kui tiigril - süda ja tervis lapsest saati nõrgad . Elab aga tervisliku elu !
Mul oli noorena jõudu kui karul - vaatamata kõhnusele tõstsin ka üle saja kiloseid kaunitare sülle . Jooksin kui hull ja seda vaid spordi pärast -km 3 mintiga - 7 km jooksin koju peale tantsuõhtut . Nüd on mul vaid "M ja hambad" - suus veel mõni oma hammas - kõik puha valutud ja kunstlikud - säravad kui klaveri klahvid (mille vahel peaksid kuid ei ole - olema .. mustad klahvid ) . Trenni teen nüüd vaid 20 kg pommidega ... et viletsaks muutuvaid käsi jalgu taastada !
ütles kord üks kuulus lauljagi : heale häälele ei tee külmgi midagi - rääkimata muustki ; halba häält aga pole mõtet hoidagi ......
võta sa nüüd kinni mis hea mis halb on .
kassa kiskuja 15. märts 2018, kl 11.52 |
punniteooria 15. märts 2018, kl 11.32
punn esindab nõukaaegset mõttelaadi, kus venemaa kõigis hädades süüdistati nelja aastaaega ja imperialismi.
punni loogika järgi on meeste impotentsuses süüdi koledad naised.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
koledad naised (nagu koledad mehedki) on kindlasti süüdi tahtmatuses mitte seksida .
Miks aga valida siiis koledaid?
hetkel 50-60 vanuses oli naiste ülekaal - seda arvuliselt mitte kaalus - miks siis mehed koledaid vaatasidki üldse ? Ise käisin suht keskeas (30 a) tantsupidudel - naisi oli .."jalaga segada "! - üks kenam kui teine ! "Ilma ei jäänud kunagi" !
oli kõigil hea ! ?
punn esindab nõukaaegset mõttelaadi, kus venemaa kõigis hädades süüdistati nelja aastaaega ja imperialismi.
punni loogika järgi on meeste impotentsuses süüdi koledad naised.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
koledad naised (nagu koledad mehedki) on kindlasti süüdi tahtmatuses mitte seksida .
Miks aga valida siiis koledaid?
hetkel 50-60 vanuses oli naiste ülekaal - seda arvuliselt mitte kaalus - miks siis mehed koledaid vaatasidki üldse ? Ise käisin suht keskeas (30 a) tantsupidudel - naisi oli .."jalaga segada "! - üks kenam kui teine ! "Ilma ei jäänud kunagi" !
oli kõigil hea ! ?
hmm 15. märts 2018, kl 16.16 |
50 nd vanaisa 15. märts 2018, kl 16.50 |
vanaisale või kes iganes oled 15. märts 2018, kl 17.50 |
Vastuseks 15. märts 2018, kl 18.27 |
Inimesi on seinast seina, niisama suhteid. Mõnele sobib vanem , teisele noorem. Kui raha kõrvale jätta, siis vaata, kas oled nii kobe mees, et noor naine tahaks praegu ja veel aastate pärast. Või sul hetkeemotsioonid ja vajad korraks, vahelduseks naist? 50+ naisi on ka igasuguseid, mõni võib väga hooliv olla, aga seksist ei hooli enam, teine aga nii seksihimuline, et jääd ise hätta.
Valik on Sinu :)
Valik on Sinu :)
Kogemus 15. märts 2018, kl 18.30 |
Tead mees 50+ 15. märts 2018, kl 20.01 |
sain jälle targemaks 15. märts 2018, kl 20.12 |
niinii 15. märts 2018, kl 20.19 |
õhtune matemaatikahuviline 15. märts 2018, kl 21.51 |
tegelikkuses 15. märts 2018, kl 21.56 |
õhtune matemaatikahuviline 15. märts 2018, kl 22.59 |
keldrikakand 17. 50 kirjutajale 16. märts 2018, kl 03.23 |
lõputu huvi 16. märts 2018, kl 03.44 |
juba ammust ajast.
millal on see päev, et eile olin tiptop ja täna juba vana ja kõlbmatu?
sama segadus lolluse-tarkusega.
olid targad vanemad lapsele, laps kasvas ja vanemad muutusid lollimaiks. nüüd laps 26-ne ja räägib vanematega kui ullikestega.
millal see päev siis oli, et eile veel täitsa targad... täna vanad ja lollid?
millal on see päev, et eile olin tiptop ja täna juba vana ja kõlbmatu?
sama segadus lolluse-tarkusega.
olid targad vanemad lapsele, laps kasvas ja vanemad muutusid lollimaiks. nüüd laps 26-ne ja räägib vanematega kui ullikestega.
millal see päev siis oli, et eile veel täitsa targad... täna vanad ja lollid?
teemasse 16. märts 2018, kl 04.23 |
et mis mõttes valida? kas rivistame enda ette viiru ühtesid ja viiru teisi või? ja siis muudkui valime nagu külmletist jäätist või koorimata krevette?
saan aru, et teema naljapärast ja jutujätkuks, aga ma siiski üritan kaas mõelda ja variante välja pakkuda, et näiteks need vanad kännud, kes veidi lötsis ja harimatud, seega ka sissetulekut suurt ei oma, need pühkigu igal juhul igasugu unistus -15 osas suu puhtaks. neil veel hästi kui mõne +15 leiavad, kes kohe märsiga mööda larhvi ei lajata, omavanustest rääkimata.
aga vot mõned mehed, näiteks jaanid, jürid ja veel mõned, võivad endale ka 2 korda -15 lubada, kuna on ise pestud, kammitud ja ei pea iga kuu lõpus pensioni ootama, et ihaldatud naisele maxima pontšik välja teha.
saan aru, et teema naljapärast ja jutujätkuks, aga ma siiski üritan kaas mõelda ja variante välja pakkuda, et näiteks need vanad kännud, kes veidi lötsis ja harimatud, seega ka sissetulekut suurt ei oma, need pühkigu igal juhul igasugu unistus -15 osas suu puhtaks. neil veel hästi kui mõne +15 leiavad, kes kohe märsiga mööda larhvi ei lajata, omavanustest rääkimata.
aga vot mõned mehed, näiteks jaanid, jürid ja veel mõned, võivad endale ka 2 korda -15 lubada, kuna on ise pestud, kammitud ja ei pea iga kuu lõpus pensioni ootama, et ihaldatud naisele maxima pontšik välja teha.
valimisest 16. märts 2018, kl 04.33 |
hmm 16. märts 2018, kl 09.20 |
Lisa postitus