Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
värskeltremonditud vaaaala buffet
rästu 03. september 2016, kl 21.01
no ma ise sõin koori...sai ju kunagi lubatud...:DDD

mis puutub voni, siis ma ise küll sügavalt kahtlen, et ta selle teekonna ette võttis ja sellepärast end siin ei ilmuta...:DDD
 
kell kukkus... 03. september 2016, kl 21.21
21.00, vanainimesed haihtusid foorumist AK-d vaatama.
 
kah tiivuline 03. september 2016, kl 21.21
Saunatatud ja mõnusalt lõõgastunud. Pole ammu nii pikalt lesida saanud, vihmale aitäh! Oi, mis siin on...;)
Tänud koogi eest, nii hea :) Ja kui ilusad lilled, ma tänan :)ja saadan Sulle kallistuse ;)

Vihma sabistab endiselt järjekindlalt vastu katust ja väljas on pime. Oled töödega ühelepoole saanud ja saad jalad maast lahti?
 
a la carte 03. september 2016, kl 21.23
hoopis torti ja seapraadi läksid salaja külmikuukse varjust vitsutama. et ei peaks teiste kõrtsulistega jagama.
 
jummel 03. september 2016, kl 21.26
rästu, su lemmikloom litsus ennast kingakarbist välja ja pööritab keset teed silmi. aja koju tagasi, muidu sõidab tast mõni teerull üle.
 
tiivuline hobene 03. september 2016, kl 21.26
Saun on hea, nüüd oled ülekere puhas ja lõõgastunud. Ma tõmban kabjad maast lahti, vajadusel saan jälle maanduda. Mul kahjuks linnas sauna pole, maal on.
 
kah tiivuline 03. september 2016, kl 21.35
Saun on tõsiselt hea, puudega eriti. Saun ka mul vaid maal.
Mäletan, lapsepõlves sai suitsusaunas käidud, see on hoopis teine kogemus, vahel saab mustemaks kui pesema minnes :)
Aurusaun on sihuke on-ei ole asjandus.
 
tiivuline hobene 03. september 2016, kl 21.46
Ma ei ole kahjuks suitsukasse saanud. Vahepeal oli mul selline basseinitamise ja spaatamise periood, siis sai igasuguseid saunasid proovitud, aga enam ei tõmba kloorivette, rahva vahele saunatama-hulpima.
Suur kass tuli minu kõrvale magama, vaikselt hingab ja nohiseb, kui sügavasse unne jääb, siis hakkab norskama - nohuse nina pärast vist ;)
 
kah tiivuline 03. september 2016, kl 21.57
Suitsusaunad on nüüdsel aal juba suht haruldased. Olid-on nad vist rohkem lõuna osariigis. Nii palju mälestusi tuleb meelde :)
Hädapärast on vahel nn ühissaunas käidud, aga omaga ei anna ikka võrrelda.
Kloorivesi pole suurem asi jook jah ;)
Ja kindlasti nohuse nospli tõttu norsataksegi :D On ta hea nurruja?
 
tiivuline hobene 03. september 2016, kl 22.06
Ei ole hea nurruaja. Allergilis-nohuse nina tõttu tuleb sealt nurr-häälitsuse asemel "ärrrss,ärrsss,ärrrsss", sekka aevastus. See andiski talle hüüdnime Vana Kärrrsss.
Preilna pole ka eriti hea nurruja - tema on väga peps loomake, igavene neitsi... Minu eelmine hallikirju kass oli väga hea nurruja. Aga soojad ja kaisutatavad karvapallid on mu kassid küll, head seltsilised, ei ole tüütud ja pealetükkivad.
 
tublid kassid 03. september 2016, kl 22.12
Ei ole tüütud ja pealetükkivad!
 
kah tiivuline 03. september 2016, kl 22.14
Väga lahe nimi :) Minu kass polnud ka pealetükkiv, hea kaaslane oli...see vist on seoses sellega, et olles endaga sõber ja kõik vajalik on olemas, pole vaja tõmmelda ega tõestada...kõik on hästi ja kulgeb loomulikku rada, poed kaissu ja nurrud ;)
Pugemine on rohkem koerte loomuses...käiks sabas, lakuks varbaid...;)
 
tiivuline hobene 03. september 2016, kl 22.25
jaah, ma olen ise ka kassi moodi iseloomuga, koerainimesed on hoopis teistsugused - muidugi nad on minust tükkmaad lõbusamad ja seltsivamad jälle. Umbes 15 aastat tagasi hakkasid mulle väga linnud meeldima, enne ei osanud neist midagi arvata.
kas Sa uut kassi pole mõelnud võtta?
 
kah tiivuline 03. september 2016, kl 22.38
Sellel on oma hind, et käia isepäiselt oma teed :)
Samas lõbusus ja seltsivus ei oma suurt tähendust, liigituvad tühiste näitajate alla nagu ka karvkatte värvus ja silmade värv...elus loeb miski muu...see, mida...:)...said aru küll :D

Mul oli lapsepõlves koer. Hea kutsu oli :)...aga isepäine kass puges sügavamalt hinge...vara veel ilmselt ja peaks olema paiksem. Koduloom toob endaga kaasa kohustused...ta ju ootab. Koer liputab hilinejale rõõmsalt saba või saba koera...kass tuli vastu, vaatas otsa ja siis mossitas...
 
tiivuline hobene 03. september 2016, kl 22.49
koertest mulle meeldivad rahulikud ja sõbralikud koerad, samas mitte laisad. mulle jäi hinge üks süsimust suur must koer lapsepõlvest, kes elas kaugemate naabrite juures ja käis mind alati vaatamas, kui olin põlvepikkune - temaga tekkis kohe mingi eriline side. üks koer oli veel kes valis mu enda lemmikusk välja, alati kui meile külla tuli, siis istus just minu kõrvale... ja oli mõttes koos minuga, see paistis kohe ilmselgelt välja, mõttekortsud olid laubal ja ustav nägu ees ;D see oli suht hiljuti.
 
kah tiivuline 03. september 2016, kl 22.54
Vahel tekib side ühe hetkega ja täiesti ootamatult ja jääbki. Tekib tunne nagu oleksid sünnist saadik tundnud ja kõrva tagant süganud, puuda soola koos ära jõhverdanud ja luurel käinud...Juhus või määratus...vahet polegi :)

Müristab ja lööb välku, uni muudab laud raskeks...poen Su tiiva alla peitu ja naudin nurrudes turvalisust ;)
Head ööd ja värvilisi unenägusid, kassidele pai :)
 
tiivuline hobene 03. september 2016, kl 22.57
Tule jah tiiva alla, saunatamine võtab läbi. Täna võime koos nurruda näiteks, et uni magusam ja värvilisem tuleks. :) Kaitsev tiib laotub õrnalt Su üle :) nagu soe ja sulgkerge tekk.
 
kah tiivuline 04. september 2016, kl 07.06
Hommik, mu tiivuline hobene :) Väga hea oli magada tiiva all peidus, sinna ei kostnud ei müristamine ega vihmalaul :) Täna on päike väljas ja saab teha neid töid, mis said eile varna pandud. Jalad maha ja toimetama :)
Kohv on kohe valmis ja saadan teele koos pannkoogilõhnaga :)
Ilusat pühapäeva ;)
 
tiivuline hobene 04. september 2016, kl 09.48
Hommik, mu kah tiivuline, ära seda pannkoogikärsatamise haisu küll enam teele saada ja kohv on sul ka mingi odav üleröstitud lurr. Täna pole aega siin mittemillestki lamiseda, traktoril on hääled sees ja töö ootab. Kaheksa hektarit põldu vaja lõunaks ära künda, kolmsada lammast pügada, siga tahab tapmist ja pärast vaja sirbiga terve mereäärne puhtaks raadada, uus rookatus vaja panna.
 
kah tiivuline 04. september 2016, kl 10.47
Tõesti, peab vist isegi vähe jahu ja rasvavabamale toitumisele üle minema. Seda ma vaatan peeglist, et lisaks kerele hakkab aju ka tasapisi rasvuma. Lisaks see kärssand rasvahais pidevalt toas, pole ime, et kassiroju astmaatikuks muutunud ja karv ka teisel kohati lahti. Pealegi ei jõua sellise kerega kõiki neid töid teha, mis igapäevaselt plaanis. Täna lähen korjan kohe kõik viimsedki seened metsa alt kokku, vahet pole, mis liiki. Mida rohkem, seda uhkem. Siis vaja käsitsi uus kaev puurida, meil siin põhjavesi sügaval, nii 200m, seega pool tunnikest tuleb vast higistada. Pärast vaja kõik talvepuud jalalt maha võtta, metsast seljas koju vedada, parajaks saagida ja halgudeks raiuda. Lausa õhtuni mul täna neid töid. Ehk homme saab vabamalt võtta. Ainult kolm tonni kruusa teele laotada, see rehaga siledaks roobitseda ja kahele kasvuhoonele uus vundament valada. See rohkem nagu puhkus, vahepeal jõuan lõunauinakuid teha ja vana saunaahju maha lõhkuda, on teine juba ribadeks köetud. Ülehomme ehitan uue.
 
tiivuline hobene 04. september 2016, kl 11.12
Mul õnneks homme ainult tubased toimetused. Vaja 2x3 meetrit rüiuvaipa kududa, päranduseks saadud nadis seisus biidermeier puhvet restaureerida, õlitada ja lakkida ja 300 liitrit õnamahla pressida. Vahepeal võtan hingetõmbeks aja maha ja koorin kolmsada kilo kartuleid, porgandeid ja kaale. Äkki astub mõni madrusepolk läbi. Ja kui ei astugi, kulub hüva kraam alati enda tarbeks ära. Kirju kana viimasel ajal muneb na kehvalt, hakka veel tema eest ka tööd ära tegema.
 
tiivuline hobene 04. september 2016, kl 11.20
Tere hommikust, mu kah tiivuline! Tänud pannkookide ja kohvi eest! Ma plaanin täna rattaga sõitma minna, loodan, et ilm peab. Eile öösel avastasin üks päev vana kuupäevaga piima. Tegin selle jogurtiks - see on hästi lihtne: ajad piima peaaegu keema, siis lased kergelt jahtuda ning lisad seemneks supilusikatäie jogurtit, paned sooja ruumi seisma (mul on põrandaküttega vannituba). Hommikul oligi liiter jogurtit valmis!
Ilusat päeva, Sulle ja tiivuline pai!
 
nja 04. september 2016, kl 11.21
Miks peab labastama,torkima,mõnitama? Kibestunud rasvavoltides vanamuttide kari,kel polegi muud paika suhtlemiseks:-)
 
tiivuline hobene 04. september 2016, kl 11.47
Libajale: tubli töö-tubli töö, hommik on inimesel (?) kenaste sisustatud old. Haukumist põle ka kuulda old, koerad tegid tööd :D eriti lahe oli see, kuidas tiivulised omavahel segi aeti ;)
 
kah tiivuline 04. september 2016, kl 11.49
nja, ära koperda jalus, näed ju, et siin käed ja kabjad hommikust õhtuni tööd täis. See jogurtitegu oli ilmselt su elu kõige lihtsam toiming, mu tiivuline hobene. Ma tavaliselt lüpsan hommikuti käsitsi kümme lehma, kaheksa lammast ja kitse. Siis kurnan piima, jahutan ja edasi juba kas juustuks või võiks. Võimasin mul veel selline vanaaegne, käsitsi vändatav, aga olen ju töökas ka, hiljemalt üheksaks on mul sahver võid maast laeni täis. vadaku sisse tambin ämbritäie seakartuleid, siis on notsud ka kenasti söönud. Peale seda lähen jõe äärde kala püüdma ja ega ma seal ka käed rüpes istu, ühes käes on õng ja teisega heegeldan ilusat pikka sukka.
 
tiivuline hobene 04. september 2016, kl 11.53
Kena-kena, sukk koo nõnda pikk, et see sinu maja aknast minu maja aknani ulatuks, siis kui mul tiib ei kanna hästi, saab köiel kõndides sinuni jalutada.
 
tiivuline hobene 04. september 2016, kl 12.07
Tahtsin sellega öelda, et sa kah tiivuline oled ikka tõeline laiskvorst. Mina kalal käies hoian ikka ühes käes kolme õnge, kaks neist spinninguga, teise käega niidan vikatiga heina ja harjutan lisaks labajala valssi. Varsti tuleb küla kultuurimajas penskarite pidu, äkki see naaberküla Karla, kel silmanägemine tönts ja kõrvakuulmine kehvapoolne, kutsub veel tantsule. Vaja elementaarseid paasid ikkagi osata, tegu siiski aasta kultuurisündmusega.
 
Jajah 04. september 2016, kl 18.23
Enamustel polegi mitte midagi peale arvuti taga pee laiaks istumise teha? Kurb. Püüdke olla positiivsemad, saate endale ka elu.
 
muusikat kah ;) 04. september 2016, kl 18.24
https://www.youtube.com/watch?v=KEM4YIM0gMU
 
moskva portfell 04. september 2016, kl 18.25
küll see eesti rahvas on ikka töökas. ikka töö ja vile käsikäes. lausa lust vaadata.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!