Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
värskeltremonditud vaaaala buffet
 
tiivuline hobene 04. september 2016, kl 19.09
Õhtust, mu kah tiivuline :) Rabamatk ratta seljas on tehtud. Sügis hakkabki tulema, kased on hakanud tasapisi kulda tilgutama. Muidu oli hästi soe päev, õhtul on läinud kargemaks. Pärastlõunal tegin labidatööd, neli puud-põõsast said endale uue koha - haljastasin sotsmaad, et oleks ilus koju tulla. Õnneks on mul sinna baastaimed/puud juba istutatud, nüüd saab vaikselt rida täiendada ja pikendada. Kui ole ammu sõitnud rattaga, siis võtab võhmale, nüüd olengi roidunud ja värske õhu mürgituse kätte saanud.
Keegi usin inimene on siia kanti kohvikuid rajanud, mulle meeldin see rabamätta variant, aga sinna ma ei lähe sest seal on juba rästu sees, ei hakka teda ärritama :D Kuidas päevake möödus? Kas eilased sügistööd said tehtud? Mul hakkas pannkoogi jutu peale hirmus pannkoogi isu, küpsetasingi mõnusalt paksud õunapannkoogid, jube head kukkusid välja.
 
kah tiivuline 04. september 2016, kl 21.09
Õhtust, mu tiivuline hobene :)
Jõudsin tagasi linna. Sain päris hästi järjele, kuigi maal tegemised ju ei lõppegi...tegelikult ka mitte linnas :)
Jogurtiteo võtan plaani, pole seni ise proovinud teha. Mis konsistensiga ta jääb, kas umbes nagu joogijogurt või selline lusikaga tõstetav?
Rattasõit on üks väga hea võhmatõstja. Aga tuleb viljeleda vastavalt eale tasa ja targu ;) Sel aastal olen ise üsna vähe aega ratta jaoks leidnud, kahjuks.
Õunapannkoogid on head mahlased :) Ja oma aia õuntest paremaid ei olegi :)
Pole naabruses käinudki, aga lähen uudistan veidi.
 
tiivuline hobene 04. september 2016, kl 21.17
Ilmselt oleneb sellest, mis tüüpi jogurtit seemneks sisse paned - enamasti jääb ikka tahedam kui joogijogurt, ilmselt selline vahepealne. Mõnikord pole välja tulnud ka, aga siiski harva.
Ma pole see aasta ka eriti rattaga uhanud, siis kui uhad, siis harjud juba nädala-paariga ära.
 
kah tiivuline 04. september 2016, kl 21.34
On olnud rattasuvesid, hästi toredaid ja vahvaid. Elu keeras veidi teise külje ja tuuritamiseks ei ole jäänud aega. Sooviks järgmisel suvel uuesti tiire teha, näeb rohkem kui jala käies ja füüsilisele enesetundele annab palju juurde. Elame- näeme ;)
Korra piilusin...on jah hästi palju kohakesi tekkinud. Ju siis igale maitsele oma :)
Raba on kaunis koht, igal aastaajal omanäoline. Rabavesi on väga huvitava maitsega :)
 
eelmisele 04. september 2016, kl 22.24
Tõmba uttu, see sai läbi.
 
tiivuline hobene 05. september 2016, kl 10.32
Täna on tõeline kargevõitu septembrihommik. Väike kah tiivuline on vist varakult tööle läinud. Ilmselt on kiire olnud. Keetsin just kohvi ja tegin maitsvaid võileibu - lõhnad saadan rõõmsalt teele! Täna tuleb mul endal ka tihe ja pikk tööpäev. Ilusat päeva! Tiivapai kah!
 
kah tiivuline 05. september 2016, kl 14.49
Lõunast, mu tiivuline hobene :) Olen nüüd väheke teises elurütmis natuke aega ja netti saamine on suht kaootiline, aga kõik on hästi...kohvi keedan ikka hommikuti ja ka Sulle panen teele ;) Jõudsid kohale ka Sinu poolt saadetud ;) ja õhtuti poen vaikselt Su tiiva alla...:)..ja võimalusel teen siiagi jälgi...
Olen aru saanud, et kui mõttes küsimine-vastamine enam ei aita, siis tuleb mõtted sõnadeks vormida...pilt läheb palju selgemaks :)
Udus on tore lennata, maandudes tuleb ainult vaadata, et siili peale või mõne hammustava eluka otsa ei laskuks :)
Päikselise esmaspäeva jätku, väsides mõtle tiibade sahinale ja... ;)
 
Endine osaleja 05. september 2016, kl 17.27
Sirvisin „Lase aur välja“ teemades nostalgitsedes,
mitmed vanad kohad puha varjusurmas, erinevate seisukohtadega postitajad, kes poleemitseks -
kadunud, kasinalt on lahedat lobisemist.

Omal ajal liikus siin ka tükati libasid ja trolle, kuid nad olid tugevas vähemuses. Küllap on koos muutuva maailmaga vahetunud siia kirjutavad persoonidki. Varemalt sooviti enamasti hoida teemasid eraldi, kes luulest lugu pidas, kes muusikast, olid käsitluse all aktuaalsed päevasündmused, oli mitmeid elu põhiväärtusi puudutavad teemasid, samuti muhedat nalja, aasimist ja fantaasia piirimail kirjutisi.

Arvatavasti aitas selline vaba jutt ajutiselt üksikuks jäänud või anonüümset seltskonda vajavat inimest selga sirgu lööma ning tõenäoliselt on nad tänaseks taas elurõõmsalt reaalis toimetamas.

Tookord oli kombeks omada kindlat pseudonüümi, nüüdseil postitajail enam vahet ei tee, üksnes teksti arukuse järele saab kompida kaasvestleja taset, millest siis selgub ühtlasi ka soov teemas osaleda.

Leian, et ainus teema, milles on õrna sarnasust endisaegsetega, on käesolev 50+ olev.
Kirjutan lihtsalt lustist tänasele osavõtjale, kes ei tea, mis toimus siin kunagi varem, ammu.
Olge mõnusad ja tervist teile!
 
tiivuline hobene 05. september 2016, kl 18.58
Tere õhtust, mu kah tiivuline. Huuhh, kui hea, et Sinuga kõik hästi on. Ma hakkasin kohe kangesti muretsema, kui vaatasin hommikul, et mu varajane, esimese päikesekiirega ärkav, kah tiivuline on kuhugi kadunud :( Nii tore ja südant soojendav oli iga hommik lugeda sooje sõnu ja tervitusi, aitäh ilusate hommikute eest! Täna oli kole nii kiire, et polnud aega arvutisse kiigata, ja nii ma siis töö kõrvalt valutasin südant.
See nädal tulebki hästi kiire, isegi minu hingamispäev läheb seekord töise tähe all, eks siis järgmised nädalad tulevad vast kergemad. Ma sattusin ise ka vahepeal segadusse, kes mis iba kirjutab ja keda järgi teeb, virtuaalelu totrad rõõmud-mured. Täna käisin veel viimast korda paljasääri, varsti saavad need lõbud läbi - tere tulemast sukkpüksi aeg ;S Päike tuli õnneks välja ning see tegi meele taas tükkmaad rõõmsamaks. Tiiva sopsutused, laka raputused, hellad kallistused! :)
 
vaaaal 05. september 2016, kl 20.13
hobestele kott kaeru ja pangetäis vett kah....
 
Kõrtsiline 05. september 2016, kl 22.04
Vaalale planktoniports ja minule õlut, palun, äkki leidub soolaube?
 
kah tiivuline 06. september 2016, kl 06.51
Hommik, mu tiivuline hobene :) Ei ole paremat paika öösel, kui olla kaitstuna sooja sahiseva tiiva all ;)
Kohvilõhn Su peatsi suunas teele saadetud koos kaerahelbepudruga...keetsin ta puljongikuubikuga ja segasin tükikese võidki sisse. Jäta siis vaaaala kah natuke vee eest või sedasi :)
Hmm...reaaleluski omad rõõmud, kes mida räägib, mida uskuda, sõnad muudavad tähendust intonatsioonist...usu ennast ja oma sisetunnet, segaduse korral saab küsida :)
On mehi, kes terve tööaja veedavad sukkpükstes ja kannavad naerulsui naisi kätel :) Aga...pole halba ilma, on vale riietus...päike tervitab varmalt ja päev vajab alustamist. Tiivasopsutus ja kallistus kiiretele seltsiks :)
 
tiivuline hobene 06. september 2016, kl 09.52
Tere hommikust, mu varajane kah tiivuline! Täna oli kell 8.00 õues 8 C! Otsisin välja pikad püksid, viksid kingad ja jope - suvel olin ettenägelik, varusin uued riided-jalanõud valmis, pikk hall eesti filli kampsun on ka üll, tere, sügis ;) ja hüvasti, noorus... Päeval läheb kindlasti hästi soojaks. Praegu on nii hea tunne, kompunnin end täna lõunast minema, kuna hingamispäeval pean end välja ajama. Viskan 20.- veekuludesse, hobused joovad nagu loomad ja õunakonteineri minu talumise tasu natuuras, kes tahab see sööb või kokkab neist midagi. Ilusat päeva! Mul tuleb täna rõõmus nadinunnadipäev!
 
Raivo Kohalik 06. september 2016, kl 13.00
õnnitlused ja tervitused

siinsele teemale

mis äsja sai 3000 vaatamist !

seda täpselt nädalaga

ja 10 leheküljega .
rästu 06. september 2016, kl 13.50
 
Raivo Kohalik 06. september 2016, kl 15.37
 
vaaaal 06. september 2016, kl 15.42
hakka või lõket tegema, et tuhka saaks (mõnele vaja silma loopida:)
 
eelmisele 06. september 2016, kl 16.05
Miks sa tahad kellelegi tuhka silma loopida?
 
jajah 06. september 2016, kl 16.26
Pähe on vaja tuhka raputada :-)
 
kah tiivuline 06. september 2016, kl 17.04
Õhtust, mu tiivuline hobene :) Päev on olnud imeilus ja päikseline, ideaalne Su nadinunnadiajaks, oskad hästi ilma ennustada ;)
Usun, et "atško"on abiks vaaaalale :D
Oma aia ubinaid on hea järada, maitsvad ja mahlased. Koogiga kipub olema see lugu, et katsetan üht ja teist, teen nii ja naa ja lõpuks jõuan ikka tagasi nn klassika juurde- muretaigen all, õunad vahel ja biskviittaigen peal, leides selles nii nostalgiahõngu kui nautides lihtsat koostist.
Täna enam arvutisse ei jõua, aga hämardudes poen vaikselt Su tiiva alla sosistades head ööd...füüsiline ja vaimne soojus, tunne et olen kindlalt kaitstud ja hoitud...mis sa hing ikka rohkemat tahata oskad...uni tuleb ruttu ;)
 
Uus peakokk KuKK 06. september 2016, kl 17.10
Täna õhtaks grillime rästu ära, miks küsite, on teine ammu siinse rahva ära tüüdanud - temast saab hea portsu maoliha steike vürstsikas magushapus kastmes. Delikatessiks on rästu keel - kes selle ära sööb, saab teravkeelseks! See maksab natuke rohkem ka. Lõke on valmis, tuli lõõmab.
 
eelmisele 06. september 2016, kl 17.27
sa ka ei väsi, vanataadu, muudkui kired.
 
Kukk, oled loll 06. september 2016, kl 17.33
oskagi muud lisada nii totaka titejutu peale.
 
Raivo Kohalik 06. september 2016, kl 17.40
Uus peakokk KuKK
06. september 2016, kl 17.10

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

austatud kukk kokk .

50+ ssis on kaks "veterani" - vaal ja rästu ,kes raskematelgi aegadell on 50+ssi "elus hoidnud" .

kui üks supikatlasse panna (saan aru et vaal ei mahu sinna) - jääb pool puudu kogu supist ?

mis suppi me siis kõik kokku keerama ! ?

kas siis peab järgmisi "kohalikke" patta panema ?

eeltoodule tuginedes .... eelistagem tametoitu ...
 
Raivo Kohalik 06. september 2016, kl 17.43
taimetoitu - mõtlesin tammetoitu -tõrusid
 
Raivo Kohalik 06. september 2016, kl 17.52
vaaaal 06. september 2016, kl 15.42

hakka või lõket tegema, et tuhka saaks (mõnele vaja silma loopida:)

,,,,,,,,,,,,,,,,,,

vaal kui liivakastis liiva (tuhka)silma loopimas .

tuhkagi !

...seda raputatakse ikka pähe - ja enesele peamiselt .

Kass Leopldki ütes : tavaite zit druzno !
 
Raivo Kohalik 06. september 2016, kl 18.24
film kukest

kus kurjus sünnitab kurjust


rästu 06. september 2016, kl 18.36
uus peakokk KuKK,
mina olen ka valmis...:DDD
 
to jajah 06. september 2016, kl 19.44
Kellele ja miks on vaja tuhka pähe raputada?
 
Patukahetseja 06. september 2016, kl 20.53
on see kes o m a l e tuhka pähe raputab.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!