Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
50+ nurgake
kust leida mehi
 
okasroos 11. juuni 2017, kl 00.30
Jutumärgid oleksid pidanud olema. Ütleks siis teistmoodi, omaealised on üksteisel kõri kallal ja siis nutavad, et on üksi ja kaaslast ei leia. Siinne keskkond on ehe näide. Kaobki igasugune huvi kellegagi tutvuda. Hr Ghost on ka suure panuse selleks andnud.
mansion ghost 11. juuni 2017, kl 00.51
Ei tunne küll vähimatki süüd, et keegi jälle kaaslaseta on. Keegi ju ometi on olnud? Paljud ei suuda kokkugi lugeda. Ikka on üksi. Veel 50 aastat tagasi olid üksikud vaid lesed ja vanatüdrukud. Okas Roosi vanemadki olid arvatavasti elu lõpuni koos.
Ja kui tutvuda tahetakse ei ole mingeid takistusi peale enda seatud piiride.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati mansion ghost 11.06.2017 00.55.
 
okasroos 11. juuni 2017, kl 01.20
Loomulikult pole ghost ega keegi teine otseselt süüdi kellegi üksiolemises, aga...
Mis puutub minu vanematesse ja üldse sellesse põlvkonda, siis surmani koos olemine ei tähendanud veel õnne. Paljud kannatasid hambad ristis, sest nii oli kombeks. Õnneks on kombed muutunud ja ka üksi elamine pole mingi õnnetus.
mansion ghost 11. juuni 2017, kl 01.33
" Õnneks on kombed muutunud ja ka üksi elamine pole mingi õnnetus."

Aga alles hetk tagasi ju oli?

" Ütleks siis teistmoodi, omaealised on üksteisel kõri kallal ja siis nutavad, et on üksi ja kaaslast ei leia."

Vabadus on üks äraütlemata tore nähtus, kui sellega üle ei pinguta. ;D)
 
võib-olla 11. juuni 2017, kl 01.46
selles ongi põhjus, miks tänapäeval kiirelt lahku minnakse, et vanemate hambad ristis kooselu nägemine jättis oma jälje ja mulje. ebakõlade tekkides ei hakata neid selgeks rääkima, vaid pagetakse eri suunda. kuna alateadvuses tiksub koguaeg hoiatus - ei taha elada nagu minu vanemad, kaks hingelt täiesti võõrast ühe katuse all. nüüdne netiajastu lisab veel tuult tiibadesse - kui midagi ei meeldi ja häirib, tellin netist uue, milleks vana parandada.
mansion ghost 11. juuni 2017, kl 01.56
" kaks hingelt täiesti võõrast ühe katuse all."

Aga kuidas nad ühe katuse alla sattusid? Millal nad üksteisele võõraks jäid?

Nüüd tahate kaks soliidses eas võhivõõrast, keda ei seo miski, ühe katuse alla sättida! Ma lihtsalt ei saa aru ;D)
 
võib-olla 11. juuni 2017, kl 02.11
paluks mitte üldistada. mina ei taha kedagi ei katuse ega räästa alla sättida. ja miks üksteisele võõraks jäädakse? käest-kinni käies mõeldakse teineteisele kuldne kuu selga, mõned aastad hiljem selgub, et kuu asemel sõbrad-viinad ja vastavalt sellele siis teisel poolel pudrunui ja piiramatu varu tänitusejoru. ja selle asemel, et üks vähendaks sõpradega veedetud klaiteetaega või sissejoodavat kraami ja teine keeraks tänitamistuure vähemaks, lisatakse auru juurde. käest-kinni perioodi ei vaevuta meenutamagi, suurest solvumisest ja eneseõigustusest tuuakse veel ka ilusate aegade vähesed miinuspooled välja. a la sa norskasid esimesest ööst peale, aga sinu kokkamisoskus tegi isegi nõukaaegsele jälksööklale pika puuga ära.
 
naine Tallinnast 11. juuni 2017, kl 10.21
Oledki välja surnud sm. mansion ghost.:))) Sul ainult üks mõte,kuid neljas kastmes siin ette pakkuda, mis on sinu sisu ja vorm. Nooremad naised ilmselt sind siiski ei taha aga endavanuste naisteni sa vist nagu ei küündi, ütlesid ju ise, et oled alles muutumatu nagu nooruses olid. Ära aja ajale vastu, aeg teeb oma töö ja inimene on täpselt 50 ja 60+ vanuses see, mis elu on ta elanud. Lepi iseendaga ometi ära.
 
Sapiens 11. juuni 2017, kl 10.31
Andestust, aga kas hing võib noorem olla kui 50+ või peab täpselt sama vana olema kui hinge omanik?:)
 
naine Tallinnast 11. juuni 2017, kl 10.55
See on väljend vaid, ei enamat. Mitte keegi pole osanud mulle selgitada lahti, kuidas see hingenoorus reaalselt välja näeb. Mil moel oskaksin määrata tolle vanema inimese hingenoorust aga näe tolle vana inimese hing ei ole noor...Kui oskad, selgita.
 
okasroos 11. juuni 2017, kl 11.01
Ma ei räägi endale vastu. Üksi elamine ei pea veel üksindust tähendama. On olemas erinevad koosolemise vormid, mis ei ole ühe katuse all elamine. Proua Tallinnast tahab mehega koos sporti teha-vaadata, mitte oma uksest sisse lasta, sama ka mina, ainult et minu soovid on natuke suuremad, aga mittemingil juhul ei tähenda see ühise hambaharjatopsi jagamist. Mansion on nagu vana rikkis plaat, aina korrutab oma joru, ise süüdi, et kunagi tehti vale valik. Ausalt, nii jaburat juttu ootaks mõne poolearulise suust, kuigi jah, isegi nemad on arukamad kui mansion oma valede valikute ja muutumatuse jutuga. Võibolla polnud see valik tookord vale, arvestades vanust, aega ja selle hetke soove, rääkimata armastusest, mis viis peast viimasegi ratsionaalsuse raasu. Andeks, mansion, aga sinu harituse ja ilmselt keskmisest kõrgema IQ juures eeldaks avatumat mõtlemist.
mansion ghost 11. juuni 2017, kl 11.18
Kuidas saab olla miski välja surnud, kui tal on kaks põlvkonda järglasi? Ja leppisin iseendaga juba väga ammu ja pühendusin oma lastele. Kas mind tahavad nooremad või vanemad provvad ei oma tegelikult kuigi määravat tähtsust, kui ma ise aktiivselt nendega kontakti ei otsi. Paarikümne aasta jooksul on portaalides kolades ja tutvumise mängu mängides tekkinud mõningane pilt "lihaturul" toimuvast, eei ole seal minule sobivat ning meeleheidet pole hetkekski tekkinud. Ma võin aga ei pea enam midagi tõestama.
Te küsite "kust leida mehi?" Kusagil nad ikka on aga kas nad just meeleheitlikult majaprovvat otsivad on küsitav. Tänapäeva naine on odav kasutada kuid kulukas pidada. Lõpuks võtategi varjupaigast lemmiklooma või mehe (kusagilt prügikonteineri kõrvalt) ;D)))

"Proua Tallinnast tahab mehega koos sporti teha-vaadata, mitte oma uksest sisse lasta, sama ka mina, ainult et minu soovid on natuke suuremad, aga mittemingil juhul ei tähenda see ühise hambaharjatopsi jagamist."

Mees nagu aksessuaar teistele näitamiseks, pisut mõttetult kalli käekoti analoog? Nojah, missugune mees tahaks sedasi solgutatud saada? Olge ikka realistid ;D)



Toimetatud 1 kord(a). Viimati mansion ghost 11.06.2017 11.38.
 
Sapiens 11. juuni 2017, kl 11.20
Selle mina määratleksin nii, et hing ja inimene on niikaua noored, kuni ta noorte hulgast pole välja tõrjutud.
 
okasroos 11. juuni 2017, kl 11.35
Proua Tallinnast, kui lubad siis proovin ka vastata, kuigi sinu küsimus eeldaks juba süvafilosofeerimist, mille jätan targematele. Hinge kallale minnes on oht, et ühed hakkavad rääkima aiast, teised aia august. Esoteeriliselt hingele lähenedes võib hing olla erinevates küpsusastmetes noor-vana. Siin aga räägitakse ilmselt muust hingenoorusest või nooruslikust hingest, millel võiks olla hoopis teine nimi. Noorusliku hinge näiteks võiks olla vihatud-imetletud saagimi anu. Minu isikliku teooria järgi on noorusliku hinge mõõdupuuks märgatavalt noorem suhtlusringkond, huvid, sotsiaalne aktiivsus, kõige uuega kohanemine kuni kehakeele, riietuseni välja. Parimaks noore hinge indikaatoriks on aga endaealiste negatiivne suhtumine ja kriitika :))))

Mansion, keegi ei heidagi sulle ette sinu valikuid. Ela ise nagu sulle sobib,aga ära irise nende kallal, kes soovivad muud. Väga inetu on nimetada kedagi lehtsabaks, tutvumissoovi lihaturuks jms. Jumal lõi inimese seksuaalselt nautivaks olendiks, mitte ainult soo jätkamiseks, seega ei pea keegi häbenema neid soove mis iganes vanuses.
mansion ghost 11. juuni 2017, kl 11.46
"Jumal lõi inimese seksuaalselt nautivaks olendiks, mitte ainult soo jätkamiseks, seega ei pea keegi häbenema neid soove mis iganes vanuses."

On õeldud "Elada tuleb nii, et oleks vanaduses midagi meenutada!" Aga kus on see piir, kustmaalt jäävad ainult mälestused, pole kusagil paika pandud.

See on küll jõhker, aga missugune mees tahab end eksponeerida mingi vana lehtsaba käevangus?



Toimetatud 1 kord(a). Viimati mansion ghost 11.06.2017 12.03.
 
naljanumber 11. juuni 2017, kl 11.53
kui kõrge saab olla naisterahva iq kui tuleb siia mingi statistikaga vehklema ja puudub ettekujutus reaalsusest. kui seda tädi mõni mees, olgu siis noorem või vanem, tahaks, ei peaks siin midagi tõestama
 
okasroos naljanumbrile 11. juuni 2017, kl 12.06
Siin ei käida (kuigi pole ka keelatud) kedagi jahtimas, vaid ka niisama aega veetmas-viitmas. Minu tahetavuse või mittetahetavuse pärast ei pea sa muretsema, kõik on parimas korras. Kuna ma ei ole mitte kellegagi süvasuhtes, siis võib ka igas otstarbes sõpru -sõbrannasid olla rohkem kui üks (va sekssuhe).
Keegi ei keela naljanumbril esitada oma seisukohti ja statistikat, mitte ainult kellegi maha tegemist.
 
naljanumber 11. juuni 2017, kl 12.30
muidugi on tahetavus nii suur, et puudub reaalne ettekujutus meeste potentsist ja peab seda ammutama statistikaaemeti kodulehelt:)
 
naine Tallinnast 11. juuni 2017, kl 13.01
Hm, huvitav. Kui huviaalasid viljeleda siis siin pole tõesti mingit vanusemääratlust kui suudad, seni ka kaasa lööd. Et siis mees või naine, kes agaralt teeb tervsiesporti koos teistega on ka noore hingega...Nõus. Kuid sellega saab tegelada ka inimene , kellel on vana hing. Vana- st iidne, ammune.

Mansion Ghost kirjutas...
See on küll jõhker, aga missugune mees tahab end eksponeerida mingi vana lehtsaba käevangus?...

Selliselt mõtlev mees ei saa olla mitte mingil juhul noorusliku hingega, absoluutselt nulll. Lepi ometi oma vanusega ära!
mansion ghost 11. juuni 2017, kl 14.04
"Lepi ometi oma vanusega ära!"

Mina olen ammu leppinud. Nagu ka paljud teised mehed. Aga sina? Proua, vaata passi.
Meeste kallal ilkumine ja tänitamine ei tee teid kuigivõrd atraktiivsemaks. Mis olnud, see läinud ;(
 
naine Tallinnast 11. juuni 2017, kl 14.11
Miks ma peaksin ilkuma meeste kallal, kui mulle meeldivad sportlikud, targad, inetelligentsed ja arukad soliidses eas mehed, kellega saab vestelda erinevatel teemadel , kes on sportlikust ettevõtmisest huvitatud ja kes käituvad vastavalt vanusele soliidselt, taktitundeliselt ja kes peavad vastassoost lugu.
Seda enam veel, kes ei käitu kirjaridadel naistega häbematult. Sina teliste soliidsete meeste hulka ei kuulu.
 
naine Tallinnast 11. juuni 2017, kl 14.14
Kutsun 50+ ja 60+ naisi üles ignoreerima häbematuid vanu mehi, kes ei oska soliidselt käituda, vastavalt oma eale.
mansion ghost 11. juuni 2017, kl 14.22
;D)))))

Õige kah! Mulle ikka veel meeldib teha poisikeselikke tempe. Ei tule seda raugalikku soliidsust veel kuskiltotsast. Ja arusaamine lugupidamisest on hoopis peenem teema.
 
häbematu mees 11. juuni 2017, kl 14.29
ma miskipärast kaldun arvama, et arukad ja intelligentsed mehed ei ole tallinna naisest huvitatud:)
 
soovitus 11. juuni 2017, kl 14.42
mõnele mehenimele võib dementsus ollagi kui , "poisikeselik temp", vanadus ei ole haigus.
mansion ghost 11. juuni 2017, kl 14.48
Peab olema ikka paras annus häbematust, et mõnd kohviveskit tülitada.
Vaat kuit lööb kaane päält menema. ;)
 
okasroos 11. juuni 2017, kl 16.00
Tallinna proua, sa saidki hingevanusest, -noorusest omamoodi aru. Sa räägid hingevanusest, millega inimene siia ilma juba sünnib. Siin aga küsiti muud. Minu tähelepanekud on, et noorusliku hingega inimesed näevad ka füüsiliselt palju nooremad välja, st visuaalne vanus on märgatavalt noorem kui passivanus.
Mansionil on küll lootust noorem naine leida, juhul kui leidub mõni mutistunud ehk enneaegu vananenud hingega naine, aga sel juhul peaks see nn karmahing olema üsna noor, kes naiivselt usub, et armastus teeb mehega imet:)
Hr. Ghost, millest selline paanika vanade lehtsabade pärast? Kas keegi taoline on sind ahistanud või sulle mingi pakkumise teinud? Kahtlen selles, nii lolli küpset naist pole olemas, kes usub tigediku ümbersündi. Ole mureta ja ära võta sõna kõikide meeste nimel, leidub mulle tahtjaid ja küllap ka Tallinna prouale. Naljanumber võib ka rahulikumalt võtta, sest isegi parima tahtmise juures ei suuda ma kõiki mehi läbi proovida, seega peab ka statistika appi võtma.
mansion ghost 11. juuni 2017, kl 16.20
Oot-ot-oot, teema algataja küsib kust mehi leida ning okasroos ja Tallinna naine on kiivalt oma allikad saladuses hoidnud ;D))
 
okasroos 11. juuni 2017, kl 16.29
Vähemalt on sul huumorimeel olemas, hr ghost:)
 
mida teha vana mehega? 11. juuni 2017, kl 17.05
kui veel sportida viitsib või majast välja minna: reisile või restorani, teatrisse või näitusele jne jne.

aga muidu, nelja seina vahel, mida teha vana mehega? kas keegi seletaks? et mis mõte sellise mehe pidamises nagu oleks?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!