Unetute nurgake
Tänane päevapakkumine
c*) 09. november 2014, kl 22.04 |
-diip- 09. november 2014, kl 22.18 |
p. 17. november 2014, kl 10.48 |
p. 20. november 2014, kl 10.18 |
p. 20. november 2014, kl 22.09 |
moosimadu 20. november 2014, kl 23.49 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,967 |
-diip- 21. november 2014, kl 00.23 |
Püramiidskeemidega seoses tuli mul meelde, kuidas üritasin kõrgharidusega inimesele tõestada, et püramiidiga ei saa kõik ratsa rikkaks. Ei õnnestunud. Hakkasin lõpuks oma mõistuses kahtlema.
Püramiidi häda on ju see, et inimesed saavad otsa. Kõik, keda värvata saab, on juba värvatud ja pole enam kellelegi noid pileteid müüa. Minu oponent aga vastas, et kui alguses skeemiga liitunud isikud lähevad hiljem uuele ringile, ei saa inimesed otsa.
Minu arust toimub siis see, et raha tõstetakse ühest taskust teise ja jälle tagasi. Juurde midagi ju kuskilt ei teki.
Arvata võib, et lootus kiirelt rikastuda pimestab ka muidu kaine aruga inimesi.
Püramiidi häda on ju see, et inimesed saavad otsa. Kõik, keda värvata saab, on juba värvatud ja pole enam kellelegi noid pileteid müüa. Minu oponent aga vastas, et kui alguses skeemiga liitunud isikud lähevad hiljem uuele ringile, ei saa inimesed otsa.
Minu arust toimub siis see, et raha tõstetakse ühest taskust teise ja jälle tagasi. Juurde midagi ju kuskilt ei teki.
Arvata võib, et lootus kiirelt rikastuda pimestab ka muidu kaine aruga inimesi.
moosimadu 21. november 2014, kl 00.32 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,967 |
No see skeem esitatakse ju veenva häälega, sügavalt silma vaadates, suuri numbreid alla tõmmates ja valikuliselt fakte vahele jättes. Nagu mustlaste ennustus, kus alati ootab tulevikus palju raha, hea tervis ja sobivast soost kosilane valge BMW-ga.
Mustlaste õnge on ka helgemad pead mürtsuga langenud, kas pole?
Mustlaste õnge on ka helgemad pead mürtsuga langenud, kas pole?
-diip- 21. november 2014, kl 00.44 |
moosimadu 21. november 2014, kl 00.48 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,967 |
-diip- 21. november 2014, kl 00.55 |
moosimadu 21. november 2014, kl 01.00 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,967 |
-diip- 21. november 2014, kl 01.09 |
moosimadu 21. november 2014, kl 01.20 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,967 |
Eks see on elustiil. Mitte teistest parem, mitte teistest halvem, kuigu väärtushinnangute erinevuse tõttu tunduvad nemad meile kuidagi moraalitud ja samadel põhjustel oleme meie nende jaoks alamat sorti.
Kui muidu inimeste paraleelmaailmad enamasti kulgevad põrkumata, siis nendega jooksevad paljude inimeste maailmad tihti valusalt risti.
Ma mäletan veel mustlaste kummiga vankreid Nõmme vahel ja püksata pisikesi põngerjaid, kes puresid ja küünistasid kakeldes nagu kassid.
Kuhu võib jõuda, püramiidskeemide juurest. Nostalgiasse ajast mida tagasi ei taha.
Kui muidu inimeste paraleelmaailmad enamasti kulgevad põrkumata, siis nendega jooksevad paljude inimeste maailmad tihti valusalt risti.
Ma mäletan veel mustlaste kummiga vankreid Nõmme vahel ja püksata pisikesi põngerjaid, kes puresid ja küünistasid kakeldes nagu kassid.
Kuhu võib jõuda, püramiidskeemide juurest. Nostalgiasse ajast mida tagasi ei taha.
Rexx 22. november 2014, kl 23.39 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,273 |
p. 23. november 2014, kl 10.08 |
p. 23. november 2014, kl 21.05 |
Kodutu lood
- Kuidas te suudate igapäevaselt toidujäänustest elatuda?
- Misasja? Ma ei käi MacDonaldsis ju!!!?
Peenike rovva näep pargin kodutud ja uurip:
“Antke andes, ärrä, a kos te eläde?”
“Siinsaman pargipengi pääl.”
“Kas teil külm ei akka?”
“Vahel ikki akkab, a õnnes mia ole väigä arva kodun.”
Kodutu istub pargipingil, ajaleht ees lahti.
Keegi naine istub tema kõrvale ja hakkab hurjutama:
"Kuidas siis nii? Eelmine nädal te olite pime ja kerjasite tänavanurgal, täna aga loete juba lehte!
Kodutu vastab:“ Ega ma'i loe, ma vaatan ainult pilte.”
Kodutu vaatab pealt, kuidas töömees pargipinki värvi.
Kui too töö lõpetab, küsib ta:
"Kuule, kas õhtul kella üheksaks on värv ära kuivanud?"
"Miks see teid huvitab?" imestab töömees.
"Ma olen harjunud sel kellaajal magama minema."
- Kuidas te suudate igapäevaselt toidujäänustest elatuda?
- Misasja? Ma ei käi MacDonaldsis ju!!!?
Peenike rovva näep pargin kodutud ja uurip:
“Antke andes, ärrä, a kos te eläde?”
“Siinsaman pargipengi pääl.”
“Kas teil külm ei akka?”
“Vahel ikki akkab, a õnnes mia ole väigä arva kodun.”
Kodutu istub pargipingil, ajaleht ees lahti.
Keegi naine istub tema kõrvale ja hakkab hurjutama:
"Kuidas siis nii? Eelmine nädal te olite pime ja kerjasite tänavanurgal, täna aga loete juba lehte!
Kodutu vastab:“ Ega ma'i loe, ma vaatan ainult pilte.”
Kodutu vaatab pealt, kuidas töömees pargipinki värvi.
Kui too töö lõpetab, küsib ta:
"Kuule, kas õhtul kella üheksaks on värv ära kuivanud?"
"Miks see teid huvitab?" imestab töömees.
"Ma olen harjunud sel kellaajal magama minema."
p. 24. november 2014, kl 10.33 |
moosimadu 25. november 2014, kl 03.46 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,967 |
...tänasesse ööpakkumisse kuulusid külmavõetud õunad, mida seni olid mekutanud ainult rebased, kuid mis nüüd tatsavad hiberneeruma end neist käärima tikkuvaist pabulaist purju süüa otsustanud karuvanaeide kõhus...
Sest on öö. Ja ukse taga krabistab talv. Ning unetut karu oleks kurb vaadata.
Ning hoolimata sellest, et ma unest puudust ei tunne, tekib hiilimisi mõte ka ennast õuntest vinti süüa ja magades unustada, et elu on kui laastukatuselt perseli liulaskmine - hullumeelne, lõbus ja valus korraga.
Uni on ujumine ookeani elanike taevas.
Toimetatud 1 kord(a). Viimati moosimadu 25.11.2014 04.04.
Sest on öö. Ja ukse taga krabistab talv. Ning unetut karu oleks kurb vaadata.
Ning hoolimata sellest, et ma unest puudust ei tunne, tekib hiilimisi mõte ka ennast õuntest vinti süüa ja magades unustada, et elu on kui laastukatuselt perseli liulaskmine - hullumeelne, lõbus ja valus korraga.
Uni on ujumine ookeani elanike taevas.
Toimetatud 1 kord(a). Viimati moosimadu 25.11.2014 04.04.
moosimadu 27. november 2014, kl 00.59 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,967 |
noh 27. november 2014, kl 06.07 |
moosimadu 27. november 2014, kl 06.51 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,967 |
noh 27. november 2014, kl 06.58 |
c*) 27. november 2014, kl 20.34 |
moosimadu 27. november 2014, kl 20.40 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,967 |
noh 28. november 2014, kl 06.17 |
Rexx 29. november 2014, kl 10.48 | Registreerus: 14 aastat tagasi Postitusi: 1,273 |
Lisa postitus