kadakajupp Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> kuule troll,
kui naine on ebapädevusele lisaks ka banaalne ja räuskab, siis on hüsteeria jt haigused kiired tulema.
Kaua sa inimesi trollideks ja troppideks kavatseb kutsuda?
Sinu terminoloogias oled sel juhul sa ise supertroll, kuna sa pole siin foorumis ühtegi teemakohast postitust teinud ja alalõpmata kasutad trollimise tehnikaid (demagoogia, detailidesse sukeldumine, retoorika, jne).
Kogu see blogi ja sinu tutvusteema on supertrolli hingetoit.
> sinu postituse point on peale õiendam
> ise mis täpsemalt?
sulle on rohkelt küsimusi esitatud, millele sa ei vasta aga küsid ise aina uusi küsimusi, et põgeneda vastamisest ja kaaperdada põhiteemat.
Vastus sinu järjekordsele uuele küsimusele on, et minu point on kehtestada normid. St, et lõpetada püsihaigete haigus, solkimine ja lasta normaalselt tutvujatel jätkata.
> sinu meelest on mul autism ja v
> eel mingeid diagnoose, siis olevat ma nii-ja naasu
> gune. ok, ütlesid ära, umbes mitukümmend korda. är
> a ei tüdine sellest ketramisest?
>
diagnoosi on raske määratleda, kuna sa ei vasta küsimustele ja pole aus. Seansi ajal on eeldus, et oled aus, sest vastasel juhul on ainult väga keeruka manipulatsiooniga eganõudvalt võimalik diagnoos määrata. Näiteks keerukalt pommitasime sind erinevate teemadega, et leida valupunkt (sõbrad, eelmine suhe), mis pani sind kustutama. Oleksid olnud aus koheselt, oleks kohe seda ise öelnud, nüüd aga läks aega ja saime püsihaige kustutama ilusti.
Vasta, mis soovitad inimestele IP-d uurida, kui seda ei saa teha- vasta sisulise vastusena, miks sellised soovitused sinu aju genereerib. Näiteks sisuline vastus võiks olla, et tunned, et kõik inimesed on rumalad ja negatiivsed erinevalt sinust ja sa oled kesimatu enda arvates.
>
> /päri
> s lahe oleks oma kauaarvuti koos kuvariga wc.kabii
> ni tarida, uks kindlalt kinni ei mahuks :D/
Kahtlen, et sul seal lõuna-eestis niivähe alternatiivne on, et leiduvad ainult jõusaal ja WC valikuvariandid.
Tihti olema pimedad võimaluste osas ja eriti haiguslikus mugavustsoonis olles. Lahendus on radikaalselt päevapealt muuta oma elu, öelda lahti haigusest. See avab uued võimalused, tekib nö uuestisünd. Näiteks internetist loobudes hakatakse rohkem töökaaslastega, poemüüjatega ja jõusaali treeneritega suhtlema ja haigus kaob, elukvaliteet paraneb.