Varia
kadaka kolumn
kadakajupp 13. november 2014, kl 19.22 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
tänan siiski - teinekord ei postita topelt :).
kuulge nahad, misiganes olluselt või organilt. kirjutasin leebe kannatlikkusega nagu puupeadele selgitades. mingid kõrvalnähud kasvatusest vist.
mul pole mingit soovi siin põhjendada lõputult misiganes teemat. ega aru anda. järgmises postituses leiate te veel sada saiti, mille kohta aru pärite.
mis krt selle eesmärk üldse peaks olema?
ahjaa, lugemismaterjal neurotransmitterite tüüpidest ja nende funktsioonidest ei ole diagnostiline meetod.
kuulge nahad, misiganes olluselt või organilt. kirjutasin leebe kannatlikkusega nagu puupeadele selgitades. mingid kõrvalnähud kasvatusest vist.
mul pole mingit soovi siin põhjendada lõputult misiganes teemat. ega aru anda. järgmises postituses leiate te veel sada saiti, mille kohta aru pärite.
mis krt selle eesmärk üldse peaks olema?
ahjaa, lugemismaterjal neurotransmitterite tüüpidest ja nende funktsioonidest ei ole diagnostiline meetod.
eesnahk 13. november 2014, kl 19.31 |
kadakajupp 13. november 2014, kl 19.37 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
eesnahk 13. november 2014, kl 19.57 |
tillinahk 13. november 2014, kl 20.02 |
kadakas, sa oled kas kirjaoskamatu või valetad? mis kirjutad teemasse kuhu oodatakse vaid väärt mehe otsijate arvamusi.
Re: Naised, mida te olete selle heaks teinud, et väärt mees leida, see on loomulikult kirjutatud ainult naistele kes on väärt mehest huvitatud. -
Täna:
oijahh, "selgroogsed" on ikka väga pika puuga...
by kadakajupp - Saame tuttavaks
Re: Naised, mida te olete selle heaks teinud, et väärt mees leida, see on loomulikult kirjutatud ainult naistele kes on väärt mehest huvitatud. -
Täna:
oijahh, "selgroogsed" on ikka väga pika puuga...
by kadakajupp - Saame tuttavaks
kadakajupp 13. november 2014, kl 20.11 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
eks ma liitusin ülejäänud kirjaoskajatega seal teemas, tee palun neile kah igaks juhuks märkus. võin sealjuures kinnitada, et juuli meheleminekut ja jaani naisesaamist see ei mõjuta kuidagi :D :D.
ihamaniakile - mis krt sa siin passid, kui sa ei suuda muust mõeldagi? ära projitseeri oma fantaasiaid igasse postitusse.
ihamaniakile - mis krt sa siin passid, kui sa ei suuda muust mõeldagi? ära projitseeri oma fantaasiaid igasse postitusse.
supp 13. november 2014, kl 21.35 |
kadakajupp 13. november 2014, kl 21.42 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
supp 13. november 2014, kl 21.49 |
Täitsa Blond 13. november 2014, kl 21.50 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,474 |
kadakajupp 13. november 2014, kl 21.51 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
supp 13. november 2014, kl 21.53 |
kadakajupp 13. november 2014, kl 21.54 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
kadakajupp 13. november 2014, kl 21.54 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
naine38DD 13. november 2014, kl 21.57 |
supp 13. november 2014, kl 21.58 |
supp 13. november 2014, kl 21.59 |
kadakajupp 13. november 2014, kl 22.01 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
supp 13. november 2014, kl 22.04 |
kadakajupp 13. november 2014, kl 22.11 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
naine38DD 13. november 2014, kl 22.15 |
supp 13. november 2014, kl 22.17 |
supp 13. november 2014, kl 22.21 |
naine38DD Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mind ei sega ükski loogika, alati leiab võimaluse,
> kuidas sellest mööda hiilida:) Soe naeratus on ab
> iks, näiteks:)
nii jõuab tõepoolest kaugemale. pikk ja loll vaidlus jääb ära, või annab mees kohe vaidluse alguses alla - pole ju mõtet...see nagu kadakapõõsale hiina keele õpetamine.
-------------------------------------------------------
> Mind ei sega ükski loogika, alati leiab võimaluse,
> kuidas sellest mööda hiilida:) Soe naeratus on ab
> iks, näiteks:)
nii jõuab tõepoolest kaugemale. pikk ja loll vaidlus jääb ära, või annab mees kohe vaidluse alguses alla - pole ju mõtet...see nagu kadakapõõsale hiina keele õpetamine.
kadakajupp 13. november 2014, kl 22.30 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
supp, kui soovid, siis olen rumal. oled rahul? kohe üks rumalamaid isendeid ning peaaegu loogikavaba, vaevu suudan elektrilülitigi üles leida, kui pimedaks läheb. loll, mis loll.
aga mind huvitab hoopis see, miks ja kuidas see sind sedavõrd segab? ise sa siia teemasse tuled, kirjutad ning kui mu vastan, siis hakkad tiitleid jagama? mis selle asja point oleks kah, seleta rumalale?
aga mind huvitab hoopis see, miks ja kuidas see sind sedavõrd segab? ise sa siia teemasse tuled, kirjutad ning kui mu vastan, siis hakkad tiitleid jagama? mis selle asja point oleks kah, seleta rumalale?
eesnahk 13. november 2014, kl 22.46 |
supp 14. november 2014, kl 17.20 |
ma ei soovi seda, ma soovin, et sa oleksid päriselt tark. mitte ainult, et sulle endale tundub nii.
lihtsamast loogikast rääkides, siis mind ei sega siin miski, ega keegi. tegid sina teema ja jagasid välja veksleid, siis on ju LOOGILINE, et ilmub mingi tüüp, kes seda kõike testida soovib.
ilmub teema ja loogika kohaselt ilmuvad sinna ka postitused. kõik postitused ei ole tagantkiivad, on hoopis ilkuvad, mõnitavad, naljakad.
kui sa seda kõike ei eelda, mis oleks aga loogiline, siis siit järeldus - sul puudub elementaarne loogilise mõtlemise võimeksus.
nüüd...loogiline on, et sul ei jõua minu postituse täpne mõte kohale. hulga loogilisem sellest, et sa asjale pihta saad.
kõik see ei ole solvang. loogiliselt võttes on sinu esmane reaktsioon sellele postitusele solvumine, tahe tagasi teha. ja sa valid 50:50- kas panna pasunasse või jääda leebeks.
kas tutvud kah?
:D
lihtsamast loogikast rääkides, siis mind ei sega siin miski, ega keegi. tegid sina teema ja jagasid välja veksleid, siis on ju LOOGILINE, et ilmub mingi tüüp, kes seda kõike testida soovib.
ilmub teema ja loogika kohaselt ilmuvad sinna ka postitused. kõik postitused ei ole tagantkiivad, on hoopis ilkuvad, mõnitavad, naljakad.
kui sa seda kõike ei eelda, mis oleks aga loogiline, siis siit järeldus - sul puudub elementaarne loogilise mõtlemise võimeksus.
nüüd...loogiline on, et sul ei jõua minu postituse täpne mõte kohale. hulga loogilisem sellest, et sa asjale pihta saad.
kõik see ei ole solvang. loogiliselt võttes on sinu esmane reaktsioon sellele postitusele solvumine, tahe tagasi teha. ja sa valid 50:50- kas panna pasunasse või jääda leebeks.
kas tutvud kah?
:D
kadakajupp 14. november 2014, kl 17.35 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
ohh, supike - nagu ma olen öelnud, siis tegin teema ilma eeldamata midagi. mind ei sega ega häiri ükski postitus siin, ok, mõni ajab itsitama küll... teema tegin, et oleks vähem risu minu aadressil teiste teemades ja miks mitte ka asjalikumat teksti - ehk siis kõige jaoks.
ma ei tea, mis kvalifitseeruks päriselt targaks ja mis mitte. olen nagu olen, mina pole endale hinnangut andnud, seda on teised teinud.
tagasitegemise iga jäi mul vast sinna kuskile lasteaia-vanusesse :D.
ahjaa, nagu teemas mainitud, siis endiselt ei tutvu - ei siin ega ka iha-s või mis see kellegi soovnimekiri eespool oligi.
ma ei tea, mis kvalifitseeruks päriselt targaks ja mis mitte. olen nagu olen, mina pole endale hinnangut andnud, seda on teised teinud.
tagasitegemise iga jäi mul vast sinna kuskile lasteaia-vanusesse :D.
ahjaa, nagu teemas mainitud, siis endiselt ei tutvu - ei siin ega ka iha-s või mis see kellegi soovnimekiri eespool oligi.
supp 14. november 2014, kl 17.41 |
see viimane osa oli nali, arvan, et kõik saavad sellest aru. lihtne nali ja loogiline on, et saavad. aga sina mitte :D
vaevalt saan ma oma posti teele läkitatud, kui laksti - vastus olemas. passid, päevad läbi passid siin ja valvad. loogiline ju.
kas sa ei hangiks endale elu? mis see minu asi on, eksole ju, küsid sa...loogish.
okei. võtan madalamaks, et ikka sina kaugele paistaksid. kuskil eespool, veel kadakasupina tõstsin su kukile, et sind kaugemale näha oleks. see sulle ei sobinud. formuleerime siis ringi - et sina kaugemale näekid :D
ma enam ei tee(väiksematele liiga)
vaevalt saan ma oma posti teele läkitatud, kui laksti - vastus olemas. passid, päevad läbi passid siin ja valvad. loogiline ju.
kas sa ei hangiks endale elu? mis see minu asi on, eksole ju, küsid sa...loogish.
okei. võtan madalamaks, et ikka sina kaugele paistaksid. kuskil eespool, veel kadakasupina tõstsin su kukile, et sind kaugemale näha oleks. see sulle ei sobinud. formuleerime siis ringi - et sina kaugemale näekid :D
ma enam ei tee(väiksematele liiga)
Lisa postitus