Vastus teemadele: ükski pole piisavalt hea? ja N38
1.Tegeleda 10 erineva võõrkturunduse firmaga ??
Kes sulle ütles, et ma TEGELEN???? Ma ju kirjutasin selgelt ja eesti keeles : Just sellepärast olen paljudes firmades liige, et oma perele odavalt saada ja mitte teistelt osta.
Vastuküsimus: Kas teie käite ainult Maximas või Säästukas?????
Kui ei käi, siis MIKS te lähete Rimisse, Selverisse, Stocmanni?
MIKS minnakse hulgilaost toitu ostma? Ikk selleks, et oleks valida ja parimat soodsaima hinnaga. MILLEST EI SAA ARU? ma ei saa aru....
2. kui ametlikult on neid Eestis 4.
Jälle vohab ebateadlikkus..... Tänapäeval kolivad enamus asjad internetti. MIKS ma peaks end vaevama kuskile (näiteks Roosikrantsi tänavale) minemisega, et endale jama toode osta. Ma võin rahus tellida neti kaudu ja asi tuleb kenasti koju kätte kulleriga või kui mahub siis postkasti. Ei pea kellegile aru andma oma müüdud toodetest, tehtud punktidest ega järglaste värbamisest.
3.Neid nimetatakse võrkturunduse prostituutideks.
Väga tore. Seega teie olete kaubanduse prostituut, sest külastate erinevaid kaupluseid ja olete veel "odav prostituut", sest jooksete allahindluste peale kohale :)
Aga kuna mind on võimatu solvata, siis jõudu sapipritsimisele!
4.Teema huvitas mind väga, kõik olid heasoovlikud ja viisakad, vahetati meeldivalt muljeid haigustest.Soovitati heatahtlikult.
Kas mina soovitasin midagi ebaviisakalt ja pahatahtlikult?????? Kas olete oma hädadele vastuse ja lahenduse saanud? Kas olete oma ravimite ja ravitulemustega rahul? Ju vist ei ole kõik, nagu siin lugeda on. Ma pakkusin välja, et on head Saksa tooted. Kas ma teile paha tahtsin? Jagasin oma sõbrannade kogemusi. Kui olete augus, siis kas sealt väljumiseks tuleb rohkem ja kiiremini kaevata? Kas ma keeland olen - minge raviarsti juurde ja küsige järgmist ravimit. Kuni maks kannatab.
5.Ja siis saabus ärikas 10 erinevast võrgust ja rikkus kõik.Vaja saada rikkaks juba homme ja veel parem kui juba hommikupoolikul.
Kui te ei tee vahet aitamisel ja äritsemisel, siis ei ole parata.
Raviarst määrab teile medikamendid. Temal on tehtud leping vastava firmaga, kelle tooteid ta teile välja kirjutab. Mida enam retsepte välja kirjutab, seda priskem tasu. Niiet minge arsti juurde ja ta määrab teile hulgi neid ja saab "rikkaks juba homme ja veel parem kui juba hommikupoolikul" ehk.
Statistika ühest arsti loengust, et mille kätte surrakse:
1.koht - Südameveresoonkond
2.-3.koht - Diabeet-onkoloogia
4.koht - Astide vale diagnoos ja ravi ning medikamendid
Minu eesmärk on elada arstivabalt ja see nii minul kui ka mu perel väga hästi õnnestub.
Teilegi soovin sama tugevat tervist ja püüdke olla õnnelikud!
Vabandan, et rikkusin ebaviisakalt teema ära.