Nii palju, kui omast tutvusringkonnast tean, valiksin(olen valinud) eesti naise. Võib-olla nende rahumeelsema iseloomu pärast, näiteks ei kipu nad vaidlema nii kõvasti karjudes ja nõusid loopides kui vene naised. Samuti need segud(nö eestistunud venelased): ka neil on väga sisse juurdunud isamaa-armastus ja sellised perekonnas jääb alati õigus nt venelastele(Gruusia oli ise süüdi, et Venemaa ründas, Pronkssõduri mäss oli ääemiselt õigustatud jne suhtumine juurdub perekonda sisse ja kui tüli ei taha, peab nõustuma). Samuti on kõik mu tuttavad(eesti naised) sattunud olema väga töökad ja võimelised vaeva nägema, samuti on nad haritud, võrreldes vene naistega-kindalsti rohkem. Veelgi, näiteks mu naaber, mees-haritud ja tegeleb ärindusega ning on üsna jõukal järjel(eesti mees)...võtnud vene naise, kes pole keskkooligi lõpetanud ning ei mõtlegi eesti keelt selgeks õppida. Ma ei oska öelda, miks mees sellist laadi naisega koos on, kuid nii see on. Naine tööl ei käi ja mees peab raha andma. Ning neid tuttavaid on mul veelgi: see, et mees peab töötama ja naisele raha andma, on selles maailmas, kus mina olen elanud, AINULT VENE naiste rida. Eesti naised selle koha pealt on küll täiesti väljaspool neid silte "mehed peavad raha andma". Eesti naine tahab olla iseseisev ja hakkama saada ka siis, kui midagi peaks juhtuma suhtes.
Ka vene naistel on kindlasti häid omadusi, nad pakuvad lõbu ja seltskonnas ei hakka igav(nende temperament), kuid mina isiklikult valiksin eesti naise.
Rääkisin ainult oma kogemustest ja tuttavatest, niisiis üsna objektiivselt. On palju toredaid vene naisi(nt üsna abivalmis), kuid siiski on neid rohkem neid teatud kiikse, millest nad eluilmas ei loobuks. Eesti naine seevastu on malbem ja pehmem. Nii, et minu kindel valik: EESTI NAINE.