Aga lisan, et kindlasti ei taha ma kedagi halvemaks pidada. Ma usun, et siin on palju lugejaid, kes imestavad suu ammuli, kuna nende tuttavad võivad täiesti vastupidised olla. Mul endal vähemalt on teiste postitusi siin-seal lugedes küll sedalaadi üllatusmomendid.
Teemale vürtsi andes lisan veel, et eesti naisel vene mehega on küll piin koos olla, kuna nood kipuvad sellisteks võimukateks kunnideks end pidama, et eesti naine seda vaevalt välja kannatab. Nimelt on mul üks sõbranna, keda olen alati imetlenud selle pärast, et ükskõik mida ta ei ütle/arva, on see tal nii faktiliselt kui ka teoreetiliselt ära põhjendatud ja vestluskaalsasele puust ja punasest ette tehtud. Iial ei ütle ta midagi niisama või kellegi teise närviajamiseks, kui ta ise siiralt ei usu sellesse. Ja tema eks oli vene mees, kes kogu aeg ainult kiskus üles teemasid, mille üle vaielda saaks(eesti-vene teemad, meeste-naiste teemad jne). Sõbranna ise oli üsna rahumeelne ja ei oleks nendel teemadel üldse rääkinud, aga too mees oli küll hakkamist täis, et saaks aind sõbranna peale karjuda ja teda õpetada, kuidas peab elama. Sest tema ju teadis ja oli nii tark! Samas oli haridus, reisimine, keskkond ja üldine silmaring juba sõbranna kasuks(jah, tõesti, kuidas ta üldse sellise mehega kokku sai?seda minagi) Mul oli valus kuulata, kui sõbranna, nüüd hiljem, kui on juba mehest lahku läinud, ka mulle rääkis, kuidas mees temaga käitus.
Jäin jälle siin kirjutama:D Loodan, et kedagi ei solvanud, sest see pole mu eesmärk. Ning kindlasti ei tohi üldistada, sest maailm on siinkohal suurem kui me arvame ja võib-olla on need eestlased/venelased, keda sina otsid, kusagil sellises kohas, kuhu sa lihtsalt ei satu.