Olen Mariliniga kohati nõus: venelased (nii mehed kui naised) on nahaalsemad tõesti ja isekamad ka kohati. Eriti need, kes endale kusagil sooja koha on muretsenud. Küll on neid juhtumeid küll tutvusringkonnas, kui täiesti viisakaid eestlasi põhimõtteliselt bussist venelaste poolt välja nügitakse ja sõimatakse vene keeles, kuigi elame vist ikka Eestimaal?
Küll ei pea ma kõiki venelasi halbadeks, aga paraku on neil mitmed rahvusele omased tunnused(nagu ka eestlastel nt. kadedus...või kohati töökus isegi - nn. talupojakultuur). Ei saa kedagi sildistama hakata ja kindlasti mitte üldistada.
Mina räägin vaid oma kogemuste põhjal ja kindlasti teistel võib teistmoodi kogemusi olla. Aga eks iga inimene saab ise hoiduda inimestest, kes talle ei meeldi ja hoida nende poole, kes meeldivad.
Kahju, et isegi tänapäeval nii paljud noored eesti mehed tunduvad tagasi Venemaale tahtvat(äkki isegi NSV Liitu?). Eks te siis minge jah sinna Venemaale endale sobivaid vene naisi otsima. Ehk siis tulebki eesti riigist eestilikum riik, kus elavad haritumad ja suurema silmaringiga inimesed paremate geenidega! Võtke siis eesti umbkeelsed venelased ka kaasa! Rahvuspuhastus!:D
Aga üldse paljud mehed siin ülbavad suht palju, eks rahvus ole ikka veres ja kui teie arust naised on halvad, eks ole me ise siis sama halvad! Ei saa nii, et teise silmas pindu näed, aga oma silmas palki ei näe!
PS! Sai natuke noritud, ärgu keegi isiklikult võtku;)