Kui te hindate naist tema temperamendi või voodivõimete järgi, ei ole te oma tõelist armastust kohanud. Sama kehtib ka meeste kohta. Kui sa ikka inimest tõesti armastad, oskad sa hinnata iga tema puudutust ja iga tema puudutus on sinu jaoks erutav. Ja siis on täiesti kõrvaline, tähtsusetu, kes kui aktiivne voodis on ja mida teeb. Oma soove väljendatakse ja kaaslast ei kritiseerita. Suheldakse ja kõik on lihtne ja loomulik, tuleb iseenesest. See ei ole sport, kus otsitakse rekordit või täiuslikku sooritust. Sinu armas ei ole vaid seksilelu ja paraku võib tal olla ka niisuguseid voodikogemusi, mis teda just kõige enesekindlamaks ei muuda. Ole leebe, kannatlik ja mõistev. Kordan: väljenda oma soove, kas või näita, mis ja kuidas sulle meeldib.
Ja üleüldse, kui sa mõtled, et sinu kallimal on midagi viga, siis küsi endalt, kas sa oled enda poolt kõik teinud, et seda muuta? Oled sa hooliv, tähelepanelik ja olemas? Iga päev ei saa küll päike särada, aga ka õige vähesega saab ilma paremaks muuta.
Ja jumala pärast, jätke see raha teema!!! Ainus, mida üks mõistlik naine soovib, on see, et mees oleks majanduslikult iseseisev ja vastutustundlik, viimane tähendab seda, et mees ei tekita perele võlgu, ei pandi ühist vara laenude katteks, ei eelda, et naine maksab kõik arved, ei käi temalt pidevalt raha küsimas. Loomulikult peab samalaadselt vastutustundlik olema ka naine. Mees ei ole rahamasin, kes on loodud kõigi sinu kapriiside rahuldamiseks.
Ainus, mida mina isiklikult soovin, on keegi, keda siiralt ja puhtast südamest elu lõpuni ääretult armastada ning mul on tõsiselt ükskõik, millisest rahvusest ta on, eestlane, venelane, poolakas, mõni afroameeriklane, briti poissmees või kreeklane vms. Ma ainult loodan, et ma leian sellise inimese. Isegi kui terve maailma ja elu tõenäosused kinnitavad mulle vastupidist.
Teie, kes te siin kirjutate kas ei tea, mida te tegelikult tahate või te otsite seda valedest kohtadest.
Pidage meeles, et mitte ükski tõeliselt hea ja väärt naine/mees ei tule ennast teile ise pakkuma. Nende seast, kes ennast lahkelt pakuvad te teda ei leia. Te peate otsima- ja mitte ainult- oskama otsida!
Ilusat kevadet! Ja et te kõik leiaksite, mida tõesti soovite.