lugesin siit palju ja osaliselt tunnen end ära küll. lõvi kas sobib sinuga või mitte. ja sa tunned selle ära üsna kohe. hoia ennast siis vaos ja ära ürita midagi "aretama" hakata. viisakast käitumisest eraelus ja professionaalsusest tööpostil piisab teile mõlemale.
endast niipalju, et kui olen su ligi lasknud, siis ei tea sa minust siiski tuhkagi, oled sõbratsoonis. ma ei halvusta sind teistele, ja ka mulle räägitu jääb minuga. ma tunnen huvi su tegemiste vastu ja aitan sind kui see on minu võimuses. minust endast saad sa teada rohkem vaid siis, kui ma seda ise soovin. kolleegidelt ootan koostööd, konstruktiivset tagasisidet ja vihkan intriigitsemist. kui ma võtan välja küüneviili, on see sulle mõtlemiskohaks. sa pole küüsi veel näinud. kui sa lähed üle piiri, on küüned viimased, mida mäletad. ja sind ei unustata, sind põlatakse elu lõpuni.
eraelus, kui ma räägin sulle midagi enda kodustest toimetustest, laste tegemistest, võid ennast väga heaks sõbraks lugeda. kassi kodu on püha! enda kaaslast valisin väga. mitte välimuse, rahakoti ega muu sellise järgi, ei! väline on mööduv nähe. valiku tegin potentsiaali järgi! igal sõduril on kotis marssalikepike :). kui ma seda näen või tunnetan kasvõi püüdlust selleks, on sul suured plussid.
kõigile, kes üritavad lõvi naist "ära rääkida" ei oska nõu anda. nagu teistegi hulgas, on meiegi seas ka kehvemaid eksemplare.