Saame tuttavaks
Konjak ja jäätis
Tom 08. september 2013, kl 16.03 |
maali 53 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kesk Hea mees ja Tom on üks ja sama tegelane
kusjuures ei ole, kui see valutava kõhuga Tom muidugi keskheamees ei ole. seda ma aga millegipärast ei usu, sest sel teisel Tomil on üsna tihti PMS. :D
Teemasse ka, eks nende meestega on muidugi raskusi ja kui te naised tahate, et mõni mees ka end kohale veaks, siis tuletage meelde, kellega te kirjavahetust pidanud olete ja saatke mõni meesing kah kohtuma. Foorumi vanadest kaladest vaevalt, et keegi viitsib tulla, päälegi nad enamasti väljastpoolt talina kah.
-------------------------------------------------------
> Kesk Hea mees ja Tom on üks ja sama tegelane
kusjuures ei ole, kui see valutava kõhuga Tom muidugi keskheamees ei ole. seda ma aga millegipärast ei usu, sest sel teisel Tomil on üsna tihti PMS. :D
Teemasse ka, eks nende meestega on muidugi raskusi ja kui te naised tahate, et mõni mees ka end kohale veaks, siis tuletage meelde, kellega te kirjavahetust pidanud olete ja saatke mõni meesing kah kohtuma. Foorumi vanadest kaladest vaevalt, et keegi viitsib tulla, päälegi nad enamasti väljastpoolt talina kah.
maali34 08. september 2013, kl 16.15 |
Virvatuluke 08. september 2013, kl 16.25 |
maali43 08. september 2013, kl 16.40 |
maali34 08. september 2013, kl 16.42 |
Tom 08. september 2013, kl 16.46 |
Tom 08. september 2013, kl 16.52 |
Tom 08. september 2013, kl 16.54 |
maali43 08. september 2013, kl 17.17 |
Tom 08. september 2013, kl 17.21 |
Loodan ühineda 08. september 2013, kl 17.35 |
Tom 08. september 2013, kl 17.41 |
Tom-le 08. september 2013, kl 17.52 |
maali34 08. september 2013, kl 18.06 |
Huviline maiasmokk 08. september 2013, kl 20.16 |
Tom 08. september 2013, kl 20.28 |
kõiksenaine jah, tegelt ma loodan, et ma ainsaks meheks sääl istumisel ei jää ja et mõni kaslane või tiivuline ka sammud talina poole sääb ning aitab mu sest ädast välja.
tegelt mai mäletagi, kes selle kohtumise idee autor oli või kellele seda korraldada taheti, aga sel polegi tähtsust, ma vähemalt tegin teemal otsa lahti ja olen ka kolmapääval kohal.
tegelt mai mäletagi, kes selle kohtumise idee autor oli või kellele seda korraldada taheti, aga sel polegi tähtsust, ma vähemalt tegin teemal otsa lahti ja olen ka kolmapääval kohal.
hm 08. september 2013, kl 22.48 |
vesihiir nurgast 08. september 2013, kl 22.49 |
vaal_ kroku 08. september 2013, kl 23.10 |
mees 08. september 2013, kl 23.20 |
vesihiir nurgast to vaal kroku 08. september 2013, kl 23.41 |
Ei usu ma et kroku moodi välja näed.Kui ego laks on madal siis ütleksin :sitt,veri ja lilled.Kuna põdesin ise pikalt ja katki vist veel mõnekski ajaks aga sain oma egoga sinapeale siis ütlen,et elame elus vaid korra ja elu on lill kui oskad seda väärtustada.Ja kes oskab väärtustada ennast saab tunnustust ka väljaspoolt.Lõksudega on nii ja naa-kes satub sinna kes oskab mööda hiilida.
Päikest!
Päikest!
Huviline maiasmokk 08. september 2013, kl 23.42 |
Virvatuluke 09. september 2013, kl 00.38 |
No nii, keegi on siin taas neid ühelauselisi komme ja võõraste nimede all lisanud - et jätkuks teistel lugeda.
Aga jah, vabandust kõigi ees, kes seda "äraotsustamist" hinge võtsid - elage palun üle. Siinse foorumiga tutvust tehes adusin, et selline otsustamatus ja nagu ümber palava pudru käimine ongi see mida kogu aeg tehakse - sest see ei kohusta millekski ja annab üpidevalt ainest virisemiseks ja kõhklemiseks ja mitte millegi tegemiseks.
Sorri veelkord.
Aga mina lähen khale ja teen ettepaneku, et igaüks sööb ja joob omamakstud konjakit-jäätist. Siis sotid selged ja asi klaar.
Aga jah, vabandust kõigi ees, kes seda "äraotsustamist" hinge võtsid - elage palun üle. Siinse foorumiga tutvust tehes adusin, et selline otsustamatus ja nagu ümber palava pudru käimine ongi see mida kogu aeg tehakse - sest see ei kohusta millekski ja annab üpidevalt ainest virisemiseks ja kõhklemiseks ja mitte millegi tegemiseks.
Sorri veelkord.
Aga mina lähen khale ja teen ettepaneku, et igaüks sööb ja joob omamakstud konjakit-jäätist. Siis sotid selged ja asi klaar.
mees 09. september 2013, kl 00.46 |
Laiming 09. september 2013, kl 00.55 |
Mind ei häiri ei naiste ega ka meeste ülekaal - seltskond on tähtis, ülemõtlematu nagu siin sooviti.
Ja see tähelepanek - oma tavalisest kinnisest ringist väljapääsu leidmiseks sobib tõesti ka selline üritus. Ole ainult ise avatud ja lase hetkekski lahti omadest paanilistest hirmudest, reeglitest, mis sind kammitsevad ja plaanidest, mis ei täitu. Ja kindlasti jäta koju ebareaalne ja unistuste pürgiv hindamisskaala kõigi teiste suhtes... või joo rohkem konjakit ja siis vaata, kas tahadki end pjedestaalile upitada, siin all ka tore ja huvitav.
Ja ootan ka tiibadega kuradit, inglit, sosinat ja kõutsi - kes kõik need mõtted seal lendu lasid, mis siin nüüd selgemad jooned on saanud.
See pahandaja, kes teerulliväljendit kasutas - teeme teise kohtumise veel ja seal, kus sina tahad. See ju tore, kui kohe järgmine kohtumine siin ära on korraldatud. Anna hagu! Tee ära.
Ja see tähelepanek - oma tavalisest kinnisest ringist väljapääsu leidmiseks sobib tõesti ka selline üritus. Ole ainult ise avatud ja lase hetkekski lahti omadest paanilistest hirmudest, reeglitest, mis sind kammitsevad ja plaanidest, mis ei täitu. Ja kindlasti jäta koju ebareaalne ja unistuste pürgiv hindamisskaala kõigi teiste suhtes... või joo rohkem konjakit ja siis vaata, kas tahadki end pjedestaalile upitada, siin all ka tore ja huvitav.
Ja ootan ka tiibadega kuradit, inglit, sosinat ja kõutsi - kes kõik need mõtted seal lendu lasid, mis siin nüüd selgemad jooned on saanud.
See pahandaja, kes teerulliväljendit kasutas - teeme teise kohtumise veel ja seal, kus sina tahad. See ju tore, kui kohe järgmine kohtumine siin ära on korraldatud. Anna hagu! Tee ära.
poemimm, poemamsel või müüjatädi 09. september 2013, kl 07.59 |
Lisa postitus