Saame tuttavaks
Konjak ja jäätis
Tom 13. september 2013, kl 12.08 |
kadri kasuema Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Tom, aga su vastus oli küll väga härrasmehelik
> - ilmselt oli siiski tegu tavapäraste delfimuttide
> ga:D
mis mõttes tavapäraste delfimuttidega? ma olen küll vaid eriliste naistega kohtunud. pigem on nad saledad, kui paksud; ilusad, kui keskpärased; haritud, kui juhmakad - tavaliselt must natuke nooremad ka :) igatahes on nad kõik isiksused olnud.
seega ei oska ma seda keskmist delfivaala kuidagi defineerida. võib-olla need vaalad on need, kes siin kiibitsevad ja ise kohale ei julge tulla? igatahes oli mul sääl kohvikus igati meeldiv õhtu ja ma ei välista, et sama seltskonnaga veel kokku võiks saada.
mis aga mu eraelusse puutub, siis seksi ma sellelt kohtumiselt tõesti ei otsinud. ses suhtes on mul asjad korras ja ma pigem vajan veidike puhkust, sest muidu võin end ikka tõsiselt ää kurnata :D
> Tom, aga su vastus oli küll väga härrasmehelik
> - ilmselt oli siiski tegu tavapäraste delfimuttide
> ga:D
mis mõttes tavapäraste delfimuttidega? ma olen küll vaid eriliste naistega kohtunud. pigem on nad saledad, kui paksud; ilusad, kui keskpärased; haritud, kui juhmakad - tavaliselt must natuke nooremad ka :) igatahes on nad kõik isiksused olnud.
seega ei oska ma seda keskmist delfivaala kuidagi defineerida. võib-olla need vaalad on need, kes siin kiibitsevad ja ise kohale ei julge tulla? igatahes oli mul sääl kohvikus igati meeldiv õhtu ja ma ei välista, et sama seltskonnaga veel kokku võiks saada.
mis aga mu eraelusse puutub, siis seksi ma sellelt kohtumiselt tõesti ei otsinud. ses suhtes on mul asjad korras ja ma pigem vajan veidike puhkust, sest muidu võin end ikka tõsiselt ää kurnata :D
kadri kasuema 13. september 2013, kl 12.14 |
oooo 13. september 2013, kl 12.16 |
no see peab ikka üks aige sell olema, kes loodab kohvikukohtimise eesmärgiks ainult ja eranditult seksi loota/otsida jms.
Selleks on HULGALISELT muid saite - avage silmad ja otsige sealt, kust pakutakse... Ei tasu rauapoest piima nõuda ja veinipoest diivanit.
Aga küsija suupeale muidugi ei lööda (rahvasuus läheb see teema edasi ja lõppeb sõnadega - maha lüüakse!)
;DD
Selleks on HULGALISELT muid saite - avage silmad ja otsige sealt, kust pakutakse... Ei tasu rauapoest piima nõuda ja veinipoest diivanit.
Aga küsija suupeale muidugi ei lööda (rahvasuus läheb see teema edasi ja lõppeb sõnadega - maha lüüakse!)
;DD
Laiming ;D;D 13. september 2013, kl 12.18 |
kadri kasuema 13. september 2013, kl 12.19 |
Hea, et sind seal ei olnud 13. september 2013, kl 12.21 |
mis sex 13. september 2013, kl 12.23 |
Laiming 13. september 2013, kl 12.29 |
< 13. september 2013, kl 12.35 |
That fat cat 13. september 2013, kl 12.44 |
Laiming 13. september 2013, kl 12.58 |
Kass Basiilio 13. september 2013, kl 13.06 |
tiibadega kurat 13. september 2013, kl 15.46 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 729 |
kadri kasuema 13. september 2013, kl 17.01 |
Laiming 13. september 2013, kl 17.38 |
No see kirjanduslik korüfee võibki kulissidesse jääda, kui jalad lavalaudu ja suunatud valgust ei kannata - ja seda siis igas öös, ükskõik, mis tähtede all. Aga tegelt on kulisside taga ikka ja ainult lavatöölised, abipersonal, kes on parimad tenorid (Dušši all) ja parimad primadonnad (pesuköögis) ja suurima aplausi saajad oma luuletuste eest (Elmari raadios) ja suurimate lillesülemitega austajailt (koduloouurijate kuukokkutulekult) - ikka eliidis.
Ja meie kõikide kummardus neile, kes me siin avalikult julgeme suhelda ja avalikult ka mõnusalt pokaali veini juua, ja seda VÄGGGA mõnusas seltskonnas.
Ja korduskohtumised avatud.
Kuid ei ole midagi uut siin päikese all, delfis ka mitte - mis te arvate, kuis tekkis lolliklubi? Ja millal? ja kuis see kõik edasi on arenenud?
Ja meie kõikide kummardus neile, kes me siin avalikult julgeme suhelda ja avalikult ka mõnusalt pokaali veini juua, ja seda VÄGGGA mõnusas seltskonnas.
Ja korduskohtumised avatud.
Kuid ei ole midagi uut siin päikese all, delfis ka mitte - mis te arvate, kuis tekkis lolliklubi? Ja millal? ja kuis see kõik edasi on arenenud?
0000 13. september 2013, kl 17.39 |
tahab teada 18. september 2013, kl 11.05 |
Tom 18. september 2013, kl 11.39 |
tahab teada Kirjutas:
> nohh, kas tom sebib nyyd ka mõne naisolevusega
> kellega seal musis kohtus
>
> tahab teada mis saanud on
ää ole uudishimulik ;)
tegelt on nii, et mul on lähiajal niiii palju tööd, et ma ei võta ühtegi naissuhet sinna vahele. tähtsad asjad ennekõike :D
> nohh, kas tom sebib nyyd ka mõne naisolevusega
> kellega seal musis kohtus
>
> tahab teada mis saanud on
ää ole uudishimulik ;)
tegelt on nii, et mul on lähiajal niiii palju tööd, et ma ei võta ühtegi naissuhet sinna vahele. tähtsad asjad ennekõike :D
täpsustus 18. september 2013, kl 12.10 |
Tom 18. september 2013, kl 15.00 |
History 19. detsember 2021, kl 21.18 |
Alu 20. detsember 2021, kl 12.42 |
Vaata, kus käratas nüüd 21. detsember 2021, kl 00.04 |
Lisa postitus