Jah, igale oma, aga mina tõesti ei taha 10+ aastat vanema inimesega väga sügavaid suhteid luua. Me lihtsalt oleksime suht erinevate maailmavaadetega ja mis seal salata - sellest vanusest edasi hakakvad mehed päris kiiresti vananema.
Oli meil ju siin üks õnnetu, kes paaniliselt omale 10+ nooremat lastetut ülekaalutut jne naist otsis. Mitmeid aastaid otsis ja mitte ei tahtnud aru saada, et naised vaatavad ka natuke ettepoole, mitte ei ela vaid hetkes.
No see selleks. Leidis see pott ka omale kaane.
M50+ :
Neid tutvudatahtjaid on päris mitmeid. Minu jaoks on netis tutvumine mugav ja ohutu, kuna miski asi ei kohusta mind esimese "häirekella" peale edasi suhtlema. Reaalis pole alati võimalik kohtingult minema joosta, pealegi oled ennast juba rohkem avaldanud (nt. kontaktnumbergi).
Netitutvustega on siiani toredasti läinud (v.a. mõned kummikud ja siis need "nooruslikud " mehed) ja ma ei näe ses midagi häbenemisväärset. Kõik on ikka omades kompleksides kinni, ma leian. Kui suhtlemisoskus ja huumoritaju on puudulikud, siis ei tule head nahka ka "antopoloogide kokkutulekult" leitud kõrgepalgalise, -laubalise ja -muidulise inimesega.
Mu meelest väga vale arvata, et netist otsimine on kuidagi piinlik ja "issand, mis naaber arvab!?".
Ma ei tea. Ma olen siiski täiskasvanud inimene ja selline tiinekate itsitamine ei kuulu enam ammu ampluaasse.