Saame tuttavaks
Flirtic-hõbelõnga klubi?
Sid 15. detsember 2014, kl 22.42 |
Agnes! 15. detsember 2014, kl 23.24 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 261 |
mees 16. detsember 2014, kl 14.33 |
ja, tõesti on seal kõvad tegijad, aga mitte ainult mehed, vaid prisked mammid ka,
üllatavalt paljud otsivad isegi grupikat, anaalist rääkimata.
50+ on väga paljud naised veel vägagi sexid, aga ümarad mammid,
teist aru saada on küll keeruline, või see ongi meeste sõimamise põhjus, et enda iharaid soove varjata.
http://www.iha.ee/index.php?mode=m_search&gender=2&age1=55&age2=70&search=+Otsi+
Muidugi kurvem on, et 20 aastased tüdrukud ennast seal müüvad.
üllatavalt paljud otsivad isegi grupikat, anaalist rääkimata.
50+ on väga paljud naised veel vägagi sexid, aga ümarad mammid,
teist aru saada on küll keeruline, või see ongi meeste sõimamise põhjus, et enda iharaid soove varjata.
http://www.iha.ee/index.php?mode=m_search&gender=2&age1=55&age2=70&search=+Otsi+
Muidugi kurvem on, et 20 aastased tüdrukud ennast seal müüvad.
teutonia 17. detsember 2014, kl 00.45 |
kas shrek ja agnes on üks ja sama isik? mõned postitused veel siin teemas samast kandist. no selline läbinähtav netimäng: kõigepealt kirun kõiki, siis teise nime alt näiliselt kurjustan iseendaga, siis jälle toetan natuke, ühendkoori osa täitev agnes hoolitseb sobiva tausta eest.
see selline sõltlaste tüüpkäitumine, iseendaga mitme nime alt dialoogi pidamine, lootuses, et keegi kõrvaline ka haakub ja siis saab edasi hagu anda.
see selline sõltlaste tüüpkäitumine, iseendaga mitme nime alt dialoogi pidamine, lootuses, et keegi kõrvaline ka haakub ja siis saab edasi hagu anda.
n46 17. detsember 2014, kl 01.32 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 434 |
mees,
millest on keeruline aru saada? et vallatud vaalad ei istugi viksilt ja viisakalt tsölibaadis? kui su riist ja rahakott ühel hetkel kahekümbistest müüdavatest lihakehadest väsib, poed rõõmuga mõne taolise toeka armuhaldja kintsude vahele.
http://www.iha.ee/index.php?mode=picture...
millest on keeruline aru saada? et vallatud vaalad ei istugi viksilt ja viisakalt tsölibaadis? kui su riist ja rahakott ühel hetkel kahekümbistest müüdavatest lihakehadest väsib, poed rõõmuga mõne taolise toeka armuhaldja kintsude vahele.
http://www.iha.ee/index.php?mode=picture...
haa haa 17. detsember 2014, kl 01.54 |
Sid 17. detsember 2014, kl 08.20 |
teutonia Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> kas shrek ja agnes on üks ja sama isik? ....
Nii kirjutab sõltlane, kes kahtlustab, et ka kõik teised on temasugused. :D
Ei vaidle selle üle, et siin kirjutatakse mitmete nimede alt korraga, aga arvata, et kõik sarnased kirjutajad tingimata üks ja sama isik on, on ka paranoia.
> kas shrek ja agnes on üks ja sama isik? ....
Nii kirjutab sõltlane, kes kahtlustab, et ka kõik teised on temasugused. :D
Ei vaidle selle üle, et siin kirjutatakse mitmete nimede alt korraga, aga arvata, et kõik sarnased kirjutajad tingimata üks ja sama isik on, on ka paranoia.
vana lugeja 17. detsember 2014, kl 08.35 |
Sid 17. detsember 2014, kl 08.40 |
eva b. Kirjutas:
> sid, sina oled siin ometi üks ja ainus?
Kuna nimi on registrerimata, siis ikka juhtub, et mõni tahab mu aupaistest osa saada. :D
Ise ma teiste nimede alt ei kirjuta, jupp aega enam pole kirjutanud. Pole lihtsalt sellist teemat, mida ma ei saaks oma nime alt kommenteerida ja seepärast ei näe põhjust oma nime häbenemiseks. :)
> sid, sina oled siin ometi üks ja ainus?
Kuna nimi on registrerimata, siis ikka juhtub, et mõni tahab mu aupaistest osa saada. :D
Ise ma teiste nimede alt ei kirjuta, jupp aega enam pole kirjutanud. Pole lihtsalt sellist teemat, mida ma ei saaks oma nime alt kommenteerida ja seepärast ei näe põhjust oma nime häbenemiseks. :)
eva b. 17. detsember 2014, kl 08.47 |
Sid 17. detsember 2014, kl 09.06 |
Miks peaks üldse midagi häbenema? Loomulik oleks ju, kui inimene teeb vaid selliseid asju, mida ta ei peaks häbenema. Mõni muidugi ongi süüdimatu ja ei häbenegi midagi, aga enamus inimesi siiski sellised ei ole. Aga inimesi on erinevaid ja mõni häbeneb ka seda, et ta siin foorumis suhtleb. Seepärast ka need suured hirmud avalikustamise ees. :)
päevapäike 17. detsember 2014, kl 09.10 |
eva b. 17. detsember 2014, kl 09.15 |
Sid 17. detsember 2014, kl 09.27 |
eva b. 17. detsember 2014, kl 09.45 |
n46 17. detsember 2014, kl 10.58 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 434 |
aga ometi eelistab enamik anonüümsust. või pead end seepärast valelikuks vingerdajaks, et pole oma nägu ja nime esile toonud?
päevapäike Kirjutas:
> Aus inimene ei häbenegi. Ka siis mitte, kui nägu j
> a nimi avalikus foorumis esile tuuakse, sest ta ju
> pole teinud ega öelnud midagi "nihkes" olevat.
> > Hämaras tegutseja ja varjude maal liikuja vinger
> dab valus, kui avalikuks saab. Tema valik.
päevapäike Kirjutas:
> Aus inimene ei häbenegi. Ka siis mitte, kui nägu j
> a nimi avalikus foorumis esile tuuakse, sest ta ju
> pole teinud ega öelnud midagi "nihkes" olevat.
> > Hämaras tegutseja ja varjude maal liikuja vinger
> dab valus, kui avalikuks saab. Tema valik.
Sid 17. detsember 2014, kl 14.05 |
n46 Kirjutas:
> aga ometi eelistab enamik anonüümsust. või pead en
> d seepärast valelikuks vingerdajaks, et pole oma n
> ägu ja nime esile toonud?
Ma ole tähele pannud, et inimesed, kes on julgemad oma mina avalikustama, on ka kiiremi/tõenäolisemalt siin tutvunud. Üksikmees oli ju oma näoraamatuga siin ju täitsa avalikult. Aasta tagasi leidis üks imekena naisterahvas omale kaaslase, aga ta julges ka oma piltidele viiteid anda ja lasi oma tulevasel enda tegeliku mina ära arvata. Niiet, julgematel on võimalusi rohkem. Oma isiku varjamisest on kõige rohkem huvitatud need, kes ei kavatse siit lahkuda ja lihtsalt suhtlevad siin. Nendel puudub huvi enda promomisest siin ja mida anonüümsemad nad on, seda parem. Loomulikult on püsikad aastate jooksul endast piisavalt palju avaldanud, et mingi ettekujutus neist luua.
> aga ometi eelistab enamik anonüümsust. või pead en
> d seepärast valelikuks vingerdajaks, et pole oma n
> ägu ja nime esile toonud?
Ma ole tähele pannud, et inimesed, kes on julgemad oma mina avalikustama, on ka kiiremi/tõenäolisemalt siin tutvunud. Üksikmees oli ju oma näoraamatuga siin ju täitsa avalikult. Aasta tagasi leidis üks imekena naisterahvas omale kaaslase, aga ta julges ka oma piltidele viiteid anda ja lasi oma tulevasel enda tegeliku mina ära arvata. Niiet, julgematel on võimalusi rohkem. Oma isiku varjamisest on kõige rohkem huvitatud need, kes ei kavatse siit lahkuda ja lihtsalt suhtlevad siin. Nendel puudub huvi enda promomisest siin ja mida anonüümsemad nad on, seda parem. Loomulikult on püsikad aastate jooksul endast piisavalt palju avaldanud, et mingi ettekujutus neist luua.
anonüümne püsikas rwandast 17. detsember 2014, kl 14.15 |
Sid 17. detsember 2014, kl 14.17 |
mid Kirjutas:
> sid, nagu endast räägid.
Meist, ikka meist :D
Ma ei viitsi siin enam eriti luurekat mängida ja seepärast tegin end nähtavaks, aga need, kes siin veel aastaid loodavad püsida, nemad peavad küll oma mina järel kasima, et miskit üleliigset/kompromiteerivat eetrisse ei paiskuks. ;)
> sid, nagu endast räägid.
Meist, ikka meist :D
Ma ei viitsi siin enam eriti luurekat mängida ja seepärast tegin end nähtavaks, aga need, kes siin veel aastaid loodavad püsida, nemad peavad küll oma mina järel kasima, et miskit üleliigset/kompromiteerivat eetrisse ei paiskuks. ;)
mid 17. detsember 2014, kl 14.24 |
Agnes! 17. detsember 2014, kl 14.28 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 261 |
päevapäike 17. detsember 2014, kl 14.33 |
khm 17. detsember 2014, kl 14.34 |
Sid 17. detsember 2014, kl 14.35 |
Agnes! 17. detsember 2014, kl 14.40 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 261 |
Agnes! 17. detsember 2014, kl 14.42 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 261 |
Garibaldi! 17. detsember 2014, kl 14.52 |
Lisa postitus