Saame tuttavaks
lolliks mindud või?
Raivo Kohalik 04. juuni 2015, kl 12.11 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 5,767 |
eelmisele 04. juuni 2015, kl 12.12 |
Raivo Kohalik 04. juuni 2015, kl 12.14 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 5,767 |
Ingel, endine ingel 04. juuni 2015, kl 12.17 |
Calif`s Chef de Cuisine 04. juuni 2015, kl 12.20 |
Loetelus paraku ei figureeri naissoost isikuid, seega pidin kasutama kujundlikkust. Näidete arvu ei saa liiga suureks ajada, see kahjustab ravieesmärki :-D
Aga tänan mõtestatud lähenemise eest. Mõttetöö käib, see on hea. Lootust on, et solgijärv saab varsti puhtaks. Siis särg lööb lupsu, konn krooksub, vares kraaksub, kajak lendab, laps ujub ja troll lööb trummi:-D
Aga tänan mõtestatud lähenemise eest. Mõttetöö käib, see on hea. Lootust on, et solgijärv saab varsti puhtaks. Siis särg lööb lupsu, konn krooksub, vares kraaksub, kajak lendab, laps ujub ja troll lööb trummi:-D
kadakajupp 04. juuni 2015, kl 12.21 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
suurem tõll 04. juuni 2015, kl 12.24 |
kadakajupp Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> kui keegi süsteemselt ahistab, siis pole väga mõis
> tlik strateegia vait olla, aga eks igaüks ise otsu
> stab. nii dok, millised su plaanid siis edaspidise
> ks on? jäta see mäejutlus vahele ning kirjelda teg
> evust lühidalt.
kas sind tibukest ahistatakse? ilma põhjuseta? tule issi juurde...
-------------------------------------------------------
> kui keegi süsteemselt ahistab, siis pole väga mõis
> tlik strateegia vait olla, aga eks igaüks ise otsu
> stab. nii dok, millised su plaanid siis edaspidise
> ks on? jäta see mäejutlus vahele ning kirjelda teg
> evust lühidalt.
kas sind tibukest ahistatakse? ilma põhjuseta? tule issi juurde...
Ingel, endine ingel 04. juuni 2015, kl 12.26 |
linnuteelt 04. juuni 2015, kl 12.26 |
Piret, Tõllu naine 04. juuni 2015, kl 12.27 |
mhmmm 04. juuni 2015, kl 12.30 |
kadakajupp 04. juuni 2015, kl 12.32 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
Chef 04. juuni 2015, kl 12.34 |
Kadakas,
velskriherra jättis meile kodutöö, aga teise teemasse.
Kodutöö: mõtestage lahti, mis põhjusel Varia foorumis ei jätkata mammuttegevust. Miks see Varia ei kõlba. Mis on põhjendused.
Kui ta tagasi tuleb, tahan mina talle anda järgmise kodutöö: mõtesta lahti, mis põhjusel Lolliklubi ja Tervisemure foorumis ei saa jätkata oma massiivset ravitegevust. Miks need foorumid ei kõlba. Mis on põhjendused.
velskriherra jättis meile kodutöö, aga teise teemasse.
Kodutöö: mõtestage lahti, mis põhjusel Varia foorumis ei jätkata mammuttegevust. Miks see Varia ei kõlba. Mis on põhjendused.
Kui ta tagasi tuleb, tahan mina talle anda järgmise kodutöö: mõtesta lahti, mis põhjusel Lolliklubi ja Tervisemure foorumis ei saa jätkata oma massiivset ravitegevust. Miks need foorumid ei kõlba. Mis on põhjendused.
???? 04. juuni 2015, kl 12.34 |
suurem tõll 04. juuni 2015, kl 12.35 |
kadakajupp 04. juuni 2015, kl 12.36 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
Böö 04. juuni 2015, kl 12.37 |
Piret, Tõllu naine 04. juuni 2015, kl 12.39 |
Ingel, endine ingel 04. juuni 2015, kl 12.40 |
Kass 04. juuni 2015, kl 12.41 |
Oh, on tõepoolest ilmselge, et vägagi sihipärase nõiajahiga Kadaka persooni vastu on tegemist. Võimalik, et see toimib omamoodi variüritusena ka alu vastu. Põhjustel, mida juba kord selgitasin.
Kusjuures suutsin ka mina tuvastada sarnaselt punapeale veel põhiliselt 2-3 Kadaka küljes rippuvat jälitajat. Üks on doktor Mengele (meeldib mullegi see Chef'i võrdlus:), kelle sule alt ilmuvad ka varinimede alt osad ropp-kloonid (jah, tegu on sama isikuga), lisaks 1 väga pretensioonikas vanem proua, kelle käekiri on siin-seal mujalgi foorumites äratuntav ning kellel sügavalt isiklik vimm Kadakajupi suhtes.
Lisaks võimalik, et sellele viimasele sekundeerib veel üks isik, veidi labasem nagu märkasin.
Nii, et laias laastus on tõepoolest tegemist 3-e, max 4-ja persooniga (+ mõned nilbitsevad lolltrollid, kes figureerivad üle Delfi).
Need keskmiselt 3 isikut siis omavad piisavalt vaba aega, kuid paistavad silma kõrgendatud erutusseisundiga, mille abil nad ka näiliselt mahukat kaost külvata suudavad.
Need on siis minu põgusad vaatlustulemused. :)
Kas tasub neist kinnismõtete käes vaevlevatest inimestest end väga segada lasta? Püsikatel, keda on siiski ilmselgelt rohkem kui 5 isikut. Arvan, et ei maksa. :)
Kusjuures suutsin ka mina tuvastada sarnaselt punapeale veel põhiliselt 2-3 Kadaka küljes rippuvat jälitajat. Üks on doktor Mengele (meeldib mullegi see Chef'i võrdlus:), kelle sule alt ilmuvad ka varinimede alt osad ropp-kloonid (jah, tegu on sama isikuga), lisaks 1 väga pretensioonikas vanem proua, kelle käekiri on siin-seal mujalgi foorumites äratuntav ning kellel sügavalt isiklik vimm Kadakajupi suhtes.
Lisaks võimalik, et sellele viimasele sekundeerib veel üks isik, veidi labasem nagu märkasin.
Nii, et laias laastus on tõepoolest tegemist 3-e, max 4-ja persooniga (+ mõned nilbitsevad lolltrollid, kes figureerivad üle Delfi).
Need keskmiselt 3 isikut siis omavad piisavalt vaba aega, kuid paistavad silma kõrgendatud erutusseisundiga, mille abil nad ka näiliselt mahukat kaost külvata suudavad.
Need on siis minu põgusad vaatlustulemused. :)
Kas tasub neist kinnismõtete käes vaevlevatest inimestest end väga segada lasta? Püsikatel, keda on siiski ilmselgelt rohkem kui 5 isikut. Arvan, et ei maksa. :)
Leiger, Hiiumaa vägilane 04. juuni 2015, kl 12.45 |
Kass 04. juuni 2015, kl 12.45 |
Reisijuht 04. juuni 2015, kl 12.48 |
Kon-Tiki, tiki 04. juuni 2015, kl 12.51 |
suurem tõll 04. juuni 2015, kl 12.52 |
KÜSIMUS 04. juuni 2015, kl 12.52 |
kui kadakajupp ei soovi siin TUTVUDA (mida on ise korduvalt öelnud) siis mida ta siin teeb, mida on tal siin teha? suudab keegigi sellele vastata???
Minu vastus sellele oleks, et pasandab oma haraka kädinaga teemasid täis. Kellegil muid vastuseid?
seletamine mingite õiguste eest seismiseks on siin ülearused.
Minu vastus sellele oleks, et pasandab oma haraka kädinaga teemasid täis. Kellegil muid vastuseid?
seletamine mingite õiguste eest seismiseks on siin ülearused.
kadakajupp 04. juuni 2015, kl 12.55 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
Piret, Tõllu naine 04. juuni 2015, kl 12.56 |
Kuule pojake, Leiger, sa võid mulle ise ka oma saiasoove edastada! :) Selleks ei pea isa suuvoodrina kasutama...
Ja need rosinad, mida sa sealt näpuga otsisid ja väljakoukisid, need olid ju sinu pruudi poolt saadetud - kui ei kõlvanud, anna talle teada - ei pea ma teie vahel siis asju korraldama!
Aga süldimaterjal sai otsa - Ruhnu rootslastel rohkem lehmi ja sigu ei ole...
Ja need rosinad, mida sa sealt näpuga otsisid ja väljakoukisid, need olid ju sinu pruudi poolt saadetud - kui ei kõlvanud, anna talle teada - ei pea ma teie vahel siis asju korraldama!
Aga süldimaterjal sai otsa - Ruhnu rootslastel rohkem lehmi ja sigu ei ole...
Piret, Tõllu naine 04. juuni 2015, kl 12.58 |
Lisa postitus