Arst 4 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Hahahhaa.
> Eile ma ei teind mitte ühtegi postitu
> st, kuna ootasin, et patsientide hüsteeriahoog lõp
> uks vaibuks.
> Jätkame nüüd adekvaatsemalt taas.
>
> Kui teil on mingid küsimused vms, siis küsige.
>
> Võite pakkuda teraapia edasist metoodikat, kuna
> see on lahtine veel.
> Seniks ilusat hommikut.
Kuule, orbikarst - kui sa lased teemad kinni panna, siis me enam ravi ei saagi ju:( Äng koguneb meie sisse ja püsikad võivad veel hullemaid asju toime panema hakata kui arstidele ja trollidele vastu hakata. Eile oli sinu suurepärase kätetöö vilju võimalik maitsta - tekkisid kodanike tr, vttu tutvusteemad, tekkisid libatutvusteemad, mitmes foorumis tuntud trollid liikusid koos hoovustega siia. Püsikate mammutteemad olid selle kõrval köki-möki.
Ma ei suuda ikkagi mõtestada, mis pagan on sinu motiiv siin tutvusteemas. Ainuke loogiline variant tundub, et said Kadakalt korvi või oled tema salaihaleja, aga tunned, et tiivad ei kanna ning seetõttu loobid teda s.taga. Oma osa saavad needki, kes Kadaka vastu sümpaatiat tunnevad. Ja muidugi kiidab trollidearmee oma juhile kaasa. Üks rahvas, üks juht, üks võitlus? Mingi "mielisairas" natsionaalsotsialist käib halvas kogemuses Eesti seadusliku riigivõimu vastu mögisemas, see ei huvita modesid karvavõrdki. Paar tonti kiidavad talle kaasa - seaduslik valitsus? irwwwww jne.
Konkreetne küsimus: mis sind paneb siin tegutsema, motiiv? Vastust palun mitte üle kuue rea.
Minu motiiv: trollid hakkasid libama tutvuskuulutusi, mõnitama uusi tutvujaid ja lihtsalt ilkuma. Tundisn kodanikukohust sekkuda ja mitte käed rüpes eemalt vahtida. Lollust ei saa tolereerida, õelust ei saa pealt vaadata.