Saame tuttavaks
näod nimede taga
Tom 08. mai 2014, kl 17.26 |
Agnes, kui sind see loksumine ää pole tüüdand, siis võime suvel kaatriga läänerannikule kimama minna küll. ma võtan oma särasilma kaenlasse, sa raba täitsa blond kaasa ja teeme ühe sõidu.
ps. kuigi mereseadused ei sunni rooli täiskarsklasi, aa kuna mina ja mu särasilm alkoholi ei pruugi, siis saad kogu shampuse ise ää juua :D maasikatest ei ooli aga ma juba praegugi, vaevalt siis veel suvel, kui neid peenrapäält võtta on.
ps. kuigi mereseadused ei sunni rooli täiskarsklasi, aa kuna mina ja mu särasilm alkoholi ei pruugi, siis saad kogu shampuse ise ää juua :D maasikatest ei ooli aga ma juba praegugi, vaevalt siis veel suvel, kui neid peenrapäält võtta on.
Agnes 08. mai 2014, kl 17.29 |
täitsa blond 08. mai 2014, kl 17.32 |
Tom 08. mai 2014, kl 17.34 |
täitsa blond 08. mai 2014, kl 17.37 |
Agnes 08. mai 2014, kl 17.37 |
Tom 08. mai 2014, kl 17.38 |
Agnes 08. mai 2014, kl 17.39 |
Pert Vere 08. mai 2014, kl 17.46 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 851 |
Agnes 08. mai 2014, kl 17.54 |
kuulge teie 08. mai 2014, kl 17.59 |
Agnes 08. mai 2014, kl 18.02 |
Tom 08. mai 2014, kl 18.05 |
pupu Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> pepukat ikka teete?
ei tee. ma pole veel kohanud naist, kes seda naudiks (enamasti on aga just naised need, kel uudishimu seda proovida) ja kuna seksis on just nauding kõige tähtsam, siis minu poolt igatahes ei :)
aa sa, kuulge teie, tee omale teema ja tutvu. me ju lobame mittetutvumisteemades :D
> pepukat ikka teete?
ei tee. ma pole veel kohanud naist, kes seda naudiks (enamasti on aga just naised need, kel uudishimu seda proovida) ja kuna seksis on just nauding kõige tähtsam, siis minu poolt igatahes ei :)
aa sa, kuulge teie, tee omale teema ja tutvu. me ju lobame mittetutvumisteemades :D
omg 08. mai 2014, kl 19.56 |
Et te lakkujad kasvõi mõnikordki ka vabandaks viisakalt teemaalgataja ees, kui palju offtopiclust siin toota suudate, aga ei :)
Piripiigale. Mõni ilmselt ei teeks piuksugi, teine avaldaks täpselt samu mõtteid samamoodi nagu anonüümseltki ja kolmas jätab siin vbl endast isegi meeldivama mulje kui on päriselus. Sest eesmärgid on erinevad - see kolmas ehk tõesti loodab leida armukest, kedagi pehmeks rääkida või unistab niisama, esimese jaoks on see koht, kus oma frustratsiooni või rahuldamatust välja elada, ja keskmise jaoks lihtsalt võimalus oma mõtteid jagada või niisama muliseda.
S.o lihtsustatud seletus loomulikult ja tegelikult saad ju aru, kus on halvastiütlemised "üle võlli".
Piripiigale. Mõni ilmselt ei teeks piuksugi, teine avaldaks täpselt samu mõtteid samamoodi nagu anonüümseltki ja kolmas jätab siin vbl endast isegi meeldivama mulje kui on päriselus. Sest eesmärgid on erinevad - see kolmas ehk tõesti loodab leida armukest, kedagi pehmeks rääkida või unistab niisama, esimese jaoks on see koht, kus oma frustratsiooni või rahuldamatust välja elada, ja keskmise jaoks lihtsalt võimalus oma mõtteid jagada või niisama muliseda.
S.o lihtsustatud seletus loomulikult ja tegelikult saad ju aru, kus on halvastiütlemised "üle võlli".
Hülgehall kuub 08. mai 2014, kl 20.45 |
irooniapõõsas 08. mai 2014, kl 20.55 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 604 |
jahja 08. mai 2014, kl 21.03 |
Peletis 08. mai 2014, kl 21.16 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 104 |
tiibadega kurat 08. mai 2014, kl 21.17 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 734 |
täitsa blond 08. mai 2014, kl 21.22 |
kuulge teie Kirjutas:
> võtke nüüd vabamalt, kõik teemad vähamalt siin tut
> vumise all on teie möla täis. peab igas teemas hak
> kama mingit oma asja ajama või. laske inimesed tut
> vuvad, mitte ei pea lugema teie omavahelisi sõnavõ
> tte 5 lehekülge.
Palun mitte räusata! Selle teema eesmärk on tutvustada ennast, mida me kõik ka teeme.
> võtke nüüd vabamalt, kõik teemad vähamalt siin tut
> vumise all on teie möla täis. peab igas teemas hak
> kama mingit oma asja ajama või. laske inimesed tut
> vuvad, mitte ei pea lugema teie omavahelisi sõnavõ
> tte 5 lehekülge.
Palun mitte räusata! Selle teema eesmärk on tutvustada ennast, mida me kõik ka teeme.
irooniapõõsas 08. mai 2014, kl 21.30 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 604 |
mhmh 09. mai 2014, kl 12.48 |
Tom 09. mai 2014, kl 13.49 |
irooniapõõsas Kirjutas:
> > :) jah, endal on närvid läbi, aga selle asemel,
> et ninapidi paberites olla, tegelen uute huvitavat
> e asjade avastamisega:D
ma kai salli seda paberites tuhnimist, aa mis teha. riigi ees vaja oma papred korras oida, muidu tullakse veel trahvi nõudma :(
> > :) jah, endal on närvid läbi, aga selle asemel,
> et ninapidi paberites olla, tegelen uute huvitavat
> e asjade avastamisega:D
ma kai salli seda paberites tuhnimist, aa mis teha. riigi ees vaja oma papred korras oida, muidu tullakse veel trahvi nõudma :(
Ingel, endine Ingel 09. mai 2014, kl 17.54 |
Vesi - mõnus...
Jaht - küll laseks, armastan liha
kapten - sõjaväelased ja mundris ei meeldinud ka "shippendeilis"
sadomaso - põrnitsen eemalt
konnad - need kes suudluse peale printsiks muutusid , need juba ülelakutud, tulemusteta.
maasikad - kui valmis ja ei ole hapud, võtan
shampust - kui muud ei ole, siis ok. Mõnikord on odavamad vahuveinid aga operatiivsusest kantuna effektiivsemad avada...
lesbid - las elada, kuid mitte minu voodis
paberid - vajalikud nii maksuametis kui wc-s, kõik vahepealsed intstantsid kaasaarvatud.
armukesed - kui on nii hallid, nagu siin üks manab, siis olgu olemata, kas sis hüll või hall...
ja oma tutvustuseks, nagu rubriik nõuab pealkirjana, et olen vabakäiguline vabakutses, 24/7 ja veel 0,5 lisaks.
Olin siin, kui maskidest rääkida, nimega "paruness oli..." aga see möödas.
nüüd endine, lihtsalt endine. Vahel on ka jalad altpoolt põlvini mäjad...
Jaht - küll laseks, armastan liha
kapten - sõjaväelased ja mundris ei meeldinud ka "shippendeilis"
sadomaso - põrnitsen eemalt
konnad - need kes suudluse peale printsiks muutusid , need juba ülelakutud, tulemusteta.
maasikad - kui valmis ja ei ole hapud, võtan
shampust - kui muud ei ole, siis ok. Mõnikord on odavamad vahuveinid aga operatiivsusest kantuna effektiivsemad avada...
lesbid - las elada, kuid mitte minu voodis
paberid - vajalikud nii maksuametis kui wc-s, kõik vahepealsed intstantsid kaasaarvatud.
armukesed - kui on nii hallid, nagu siin üks manab, siis olgu olemata, kas sis hüll või hall...
ja oma tutvustuseks, nagu rubriik nõuab pealkirjana, et olen vabakäiguline vabakutses, 24/7 ja veel 0,5 lisaks.
Olin siin, kui maskidest rääkida, nimega "paruness oli..." aga see möödas.
nüüd endine, lihtsalt endine. Vahel on ka jalad altpoolt põlvini mäjad...
Peletis 10. mai 2014, kl 23.17 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 104 |
Ingel, endine Ingel 13. mai 2014, kl 08.13 |
Ahh, et ingelikult? Ah, et mäjad?... :) ei ullu, olgu siis...
Ja lompe saab hetkel ikka leida... räägid telefoniga, oled mõtteis - ja siiiiiis see ongi, et unustades ümbruse ja valvsuse, sumatad sisse nii, et vett lendab. Põlvini kindlasti :)
siis astud välja, vaatad tagajärjed üle ja otsustad - mida teed: lähed märjana edasi, lootuses, et tuuleke sind kuivatab või suundud riideid vahetama, et külm ära ei võtaks.. :) Et siis on ilmas kaht sorti mehi: üks on tuul - see tõmbab läbi. Teine on külm - see võtab ära... :) Ja olen ma oma elus neid mõlemaid näinud, katsunud ja tarbinud... Ja saa sa siis nüüd aru, kumb see parem on... :) ;)
Aga Peletis, millest selline nimi? Aga hingeke seal maski taga?
Ja lompe saab hetkel ikka leida... räägid telefoniga, oled mõtteis - ja siiiiiis see ongi, et unustades ümbruse ja valvsuse, sumatad sisse nii, et vett lendab. Põlvini kindlasti :)
siis astud välja, vaatad tagajärjed üle ja otsustad - mida teed: lähed märjana edasi, lootuses, et tuuleke sind kuivatab või suundud riideid vahetama, et külm ära ei võtaks.. :) Et siis on ilmas kaht sorti mehi: üks on tuul - see tõmbab läbi. Teine on külm - see võtab ära... :) Ja olen ma oma elus neid mõlemaid näinud, katsunud ja tarbinud... Ja saa sa siis nüüd aru, kumb see parem on... :) ;)
Aga Peletis, millest selline nimi? Aga hingeke seal maski taga?
Lisa postitus